Ja to już bety nie badam, bo to już 8t+3 dni. Tak samo mi rosła. Jutro będę rozmawiała z ginekologiem i idę na badania.Przyrost 164%. Coś jak u mnie.
reklama
Dziewczyny pisały, że to w normie, więc mam nadzieję, że faktycznie wszystko ok i nie zamartwiam się.Ja to już bety nie badam, bo to już 8t+3 dni. Tak samo mi rosła. Jutro będę rozmawiała z ginekologiem i idę na badania.
Malinka2626
Fanka BB :)
Wg kalkulatora beta HCG jest w normie ważne że nie malejePrzyrost 164%. Coś jak u mnie.
Malinka2626
Ja się na tym nie znam ,więc ci nie powiem. Na pewno jak są za niskie to trzeba się martwić. Wtedy kiedy beta prawie nie wzrasta w porównaniu do poprzedniego badania. Tyle ja wiem. Niech się wypowiedza bardziej doświadczone dziewczyny.A jakie przyrosty beta są poza normą? Chodzi mi o górną granicę.
jasani
Ale teraz miałaś badanie po 3 dniach. Minimum wtedy to 112 %. Więc dalej nie jest to jakiś kosmiczny przyrost.Dziewczyny pisały, że to w normie, więc mam nadzieję, że faktycznie wszystko ok i nie zamartwiam się.
jasani
Nie ma jakiś ustalonych górnych norm. Wiadomo, że jak np z 1000 wzrośnie do np 8000 czy 10000 w 48 h to wtedy może to wskazywać na zaśniad. Ale przyrosty po 100-200 % na początku są normą.A jakie przyrosty beta są poza normą? Chodzi mi o górną granicę.
reklama
Malinka2626
Ok dziękujęAle teraz miałaś badanie po 3 dniach. Minimum wtedy to 112 %. Więc dalej nie jest to jakiś kosmiczny przyrost.
Ja się nie bardzo znam szczerze mówiąc. Ważne że jest w normie