reklama
W sumie pierwszy raz spotykam się z tym że tak szybko tworzy się wątek zamknięty, zawsze mniej więcej w połowie ciąży, jak już się lepiej znałyśmy przechodziłyśmy na zamknięty, bo normalne było że główny umierał[emoji6]No ale póki jeszcze żyje postaram się udzielać[emoji6]
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Kurde, ja to mam tak że jak usłyszę albo przeczytam o jakimś jedzeniu to od razu mam na to ochotę może poza mięsem, bo o ile przed ciążą byłam dzikim fanem krwistych steków tak teraz nie mogę patrzeć na mięso i poważnie rozważam wyeliminowanie go tymczasowo całkowicie krem z pomidorów też by mi zrobił dzień
@Anestia, a duża chałupa do remontu? Planuję remont na wiosnę i jestem przerażona
@Anestia, a duża chałupa do remontu? Planuję remont na wiosnę i jestem przerażona
Anestia
Fanka BB :)
Mieszkanko małe, 48m2 ale robiliśmy naprawdę generalny remont łącznie ze zrywaniem całej podłogi i jej "wnętrznosci" bo kupiliśmy "ruinkę". Z efektow jestem naprawdę zadowolona, nie wiedziałam, że z mieszkania w tak opłakanym stanie da się zrobić normalne. [emoji3] Kasy tyle pochłonęło, że nawet nie pytaj [emoji2357] [emoji23]Kurde, ja to mam tak że jak usłyszę albo przeczytam o jakimś jedzeniu to od razu mam na to ochotę [emoji38] może poza mięsem, bo o ile przed ciążą byłam dzikim fanem krwistych steków tak teraz nie mogę patrzeć na mięso i poważnie rozważam wyeliminowanie go tymczasowo całkowicie[emoji85] krem z pomidorów też by mi zrobił dzień [emoji85]
@Anestia, a duża chałupa do remontu? Planuję remont na wiosnę i jestem przerażona [emoji24]
Grzeszysz wstawiając tu takie zdjęcia w niedzielę gdy wszystko zamknięte [emoji85][emoji33]Mnie tez na słodkie naszło i wczoraj po południu zrobiłam szybkie ciacho bez pieczenia
Mniam Zobacz załącznik 1064422
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Noooooo ja się właśnie kosztów boję. Kuchnia, łazienka i przedpokój do generalnego, pokoje na szczęście tylko wymiana drzwi, okien, gładź i malowanie. Mam parkiet i nic z nim nie robię póki co, ale i tak jestem przerażona no to moje niewiele większe, 54, ale to jak takie koszty to zaczynam się grubo zastanawiaćMieszkanko małe, 48m2 ale robiliśmy naprawdę generalny remont łącznie ze zrywaniem całej podłogi i jej "wnętrznosci" bo kupiliśmy "ruinkę". Z efektow jestem naprawdę zadowolona, nie wiedziałam, że z mieszkania w tak opłakanym stanie da się zrobić normalne. [emoji3] Kasy tyle pochłonęło, że nawet nie pytaj [emoji2357] [emoji23]
Anestia
Najgorzej ogrzewanie i sam kominek, około 25 tysięcy... Ale już na szczęście końcówka, teraz tylko wykończenie - płytki, panele, drzwi itp. No i kolejny wydatek dzidziuś[emoji23] o ile wszystko będzie dobrze [emoji1303]Noooooo ja się właśnie kosztów boję. Kuchnia, łazienka i przedpokój do generalnego, pokoje na szczęście tylko wymiana drzwi, okien, gładź i malowanie. Mam parkiet i nic z nim nie robię póki co, ale i tak jestem przerażona [emoji85] no to moje niewiele większe, 54, ale to jak takie koszty to zaczynam się grubo zastanawiać [emoji51]
Bezkonserwantow
Mamaginekolog kiedyś mówiła, ze usg w ciąży jest bezpieczne.Siostry aleście się rozpisały a ja jeszcze leżę i udaję że śpię żeby zwierzęta się nie połapały muszę Was nadrobić, ale pół nocy nie spałam i głowa coś mi nie pracuje. W styczniu będę mieć dwa USG, prenatalne w innym szpitalu i I trymestr w szpitalu gdzie prowadzą ciążę. A to drugie dlatego, żeby sprawdzić wielkość pęcherzyka, a robi je ceniona specjalistka i mój lekarz chce mieć opis od niej. Czy to jest bezpieczne? W sensie robienie tak często USG?
Ja równieżPodobnie jak ja. Zaglądam tu czasem i poczytuje, staram się czasem coś napisać. Ale głównie szukam odpowiedzi lub porady, podobnych problemów do moich
Jestem na listopadowkach na fejsie, mało się udzielam i nikt mnie wyrzuciłDziewczyny, tak działają takie miejsca. Z grup na fejsie też nieaktywne osoby są usuwane, dlatego PROSZĘ O AKTYWNOŚĆ. Dzisiaj pójdzie pierwsza paczka z prośbą o dostępy, wysyłam tylko i wyłącznie te osoby, które napisały do mnie priv. Link dostaniecie w prywatnej wiadomości. A teraz proponuję skończyć licytację kto ile ma obowiązków, dzieci, pracy, i nie wiadomo czego.
reklama
Joanulka
Grzeszysz wstawiając tu takie zdjęcia w niedzielę gdy wszystko zamknięte [emoji85][emoji33]
Ok następnym razem wstawię w tygodniu [emoji28]