reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja mam dziką ochotę na zupę krem z pomidorów [emoji23] Ale że tymczasowo mieszkamy u teściowej (mamy już końcówkę generalnego remontu mieszkania [emoji846]) to niestety nie wtrącam się do kuchni [emoji23][emoji2957]
Popros niech Ci ugotuje 😂 moja jest wspaniala. Mialam gotowac po kursie pomidorowke wracam a tu juz wnusia nakarmiona, zupka dla mnie podgrzana 🙂fajnie ze sama z siebie mnie odciazyla 😅 bajeczka 😜

Ostatnia edycja:
Mieszkanko małe, 48m2 ale robiliśmy naprawdę generalny remont łącznie ze zrywaniem całej podłogi i jej "wnętrznosci" bo kupiliśmy "ruinkę". Z efektow jestem naprawdę zadowolona, nie wiedziałam, że z mieszkania w tak opłakanym stanie da się zrobić normalne. [emoji3] Kasy tyle pochłonęło, że nawet nie pytaj [emoji2357] [emoji23]
Mnie na wiosnę czeka remont łazienki i to taki generalny bo prysznic chce zastąpić wanną i już jestem przerażona.

Ja jestem noga z wypiekow i slodkich rzeczy 😂 jakos do cukiernika mi najdalej 😂 ale zjesc bym chetnie zjadla choc ostatnio slodkie moze nie istniec 😊

Popros niech Ci ugotuje [emoji23] moja jest wspaniala. Mialam gotowac po kursie pomidorowke wracam a tu juz wnusia nakarmiona, zupka dla mnie podgrzana [emoji846] bajeczka [emoji12]
Moja też wspaniała, ale ja mam czasem ciężki charakter i nie lubię się narzucać z czymś, grzecznie poczekam na swoje mieszkanko i będę gotować to co mi się zywnie podoba [emoji3]

reklama
Dziewczyny, podziwiam, że wam się chce gotować i jeszcze ciasta robić, ja teraz obiady niestety rzadko robię, nie mam ochoty jeść tego co sama ugotuje, ale jak ktoś mi poda to nie mam problemu 😋 na szczęście w tygodniu jem w pracy, w weekendy albo coś na szybko albo też zamawiamy...

Do góry