ja tam wychodze z założenia, że każda mama sama decyduje co dla niej i dziecka najlepsze, nie oceniam jak kto rodzi, ale spróbowałabym na Twoim miejscu oswoić strach, bo może nie być tak strasznie jak sobie wyobrażasz, a CC to też poważna operacja i po niej niej też trzeba dojść do siebie. Ja miałam zzo, ale rodziłam prawie całą dobę, pamiętam że strasznie bolały parte, mówiłam juz, że ja się wypisuje i wychodzę ale wspominam dobrze. Każdemu polecę sn ze znieczuleniem!Dzień dobry dziewczyny a co myslicie o cięciu cesarskim na żądanie? Ja panicznie boję się porodu naturalnego i rozważam taką opcję.
piękna waga! Od razu pewnie wskoczył w rozm 62?Jak to moja ex teściowa mawiała
"kobieta jest do tego stworzona hihi
Mój syn miał być normalnym zwyczajnym chłopcem
Podczas porodu okazało się że normalność trochę jest większa niz myśleli
Ostre cięcie ale siłami natury
Kacper miał 4.480kg 62dlugi
Ania Lewandowska ma ciekawe zestawienie, co można czego nie w ciąży, nie jestem fanką ale zawsze można przeczytać i się zastanowić czy to ma sens, czy jednak przesada z tymi zakazami
Produkty polecane i niewskazane w ciąży - Anna Lewandowska - healthy plan by Ann
Coraz częściej czytam, że przepisy są ciekawe, dania wyglądają smacznie i na pewno są zdrowe... ale czy odpowiednie dla kobiet w ciąży?
hpba.pl
Wiadomości, Polityka, Sport - Super Express
Wiadomości, polityka - informacje z kraju i ze świata. Sport, motoryzacja, rozrywka, życie gwiazd plotki.
m.mowimyjak.se.pl