reklama
Karolaa134
Fanka BB :)
No właśnie mój lekarz nic na ten temat nie powiedział tylko dodał że wszystko idzie szybko i dobrze do przodu żebysię cieszyćZ tego co patrzyl w necie to serduszko ok 170 bije w 9-10 tyg. Jezeli serduszko bije mniej niż 110 to trzeba to. Kontrolować takze kochana głową do gory.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Witam się niedzielnie Dziewczęta. U mnie 9+2. Objawy odpuściły, poza sennością i chorymi snami i okrutnym bólem piersi. Już kupiłam większy stanik, w staniku jako tako, za to po zdjęciu ło matulu, ratunku. Gdzie się podziały moje małe cycuszki Siostry, jak u Was z przemianą materii? U mnie metabolizm zwolnił dramatycznie, mało jem bo czuję się pełna przez wiele godzin, a kg idą w górę i jestem cała spuchnięta. I plecy, plecy panie, bolą
Życzę spokojnej niedzieli
Magda8888
Dzien dobry niedzielnie. Ja juz w pracy siedze oby do 15 szybko zlecialo. Troch jakby mi sir w glowie krecilo....alr tak tylko troche w nocy wstawalam chyba z dwa razy kanapki sobie robic jak tak dalej pojdzie to na potodowke beda musieli mnie wtoczyc
WiolaWo
Ja muszę uważać niestety z jedzeniemWitam się niedzielnie Dziewczęta. U mnie 9+2. Objawy odpuściły, poza sennością i chorymi snami i okrutnym bólem piersi. Już kupiłam większy stanik, w staniku jako tako, za to po zdjęciu ło matulu, ratunku. Gdzie się podziały moje małe cycuszki Siostry, jak u Was z przemianą materii? U mnie metabolizm zwolnił dramatycznie, mało jem bo czuję się pełna przez wiele godzin, a kg idą w górę i jestem cała spuchnięta. I plecy, plecy panie, bolą
Ze starszakiem przytyłam 33 kg
Niczego sobie nie zalowalam
W tej sobie powiedziałam że tyle co muszę nic na siłę
Ile już przytyłas??
Karolaa134
Ja aż tak nie wybiegam w przyszłośćDzień dobry dziewczyny a co myslicie o cięciu cesarskim na żądanie? Ja panicznie boję się porodu naturalnego i rozważam taką opcję.
Karolaa134
O kurcze 33kg niezły wynik moja ciotka 40kgJa muszę uważać niestety z jedzeniem
Ile już przytyłas??
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Po wadze tak 3kg, ale po obwodach czuję już tycie. Nie chciałabym przytyć za dużo, bo w ciągu ostatniego roku udało mi się schudnąć 16kg dlatego muszę zapytać lekarza o sport, basen, rower, cokolwiekJa muszę uważać niestety z jedzeniem
Ile już przytyłas??
reklama
WiolaWo
Jak to moja ex teściowa mawiałaDzień dobry dziewczyny a co myslicie o cięciu cesarskim na żądanie? Ja panicznie boję się porodu naturalnego i rozważam taką opcję.
"kobieta jest do tego stworzona hihi
Mój syn miał być normalnym zwyczajnym chłopcem
Podczas porodu okazało się że normalność trochę jest większa niz myśleli
Ostre cięcie ale siłami natury
Kacper miał 4.480kg 62dlugi