reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Helloł ! [emoji3] Odebrałam wyniki badań,wszystko dobrze jedynie ciężar właściwy moczu troszkę zaniżony ... Ciekawe co powie mój gin [emoji16] Ja to wogole laski powiem że odpukac ! nic mi nie jest [emoji3] Gdyby nie brak okresu to bym ciąży nie podejrzewała :D Jem wszystko,ale raczej niewiele czyli jak do tej pory [emoji23] Dziś już 6t4d nie mogę uwierzyć jak to leci . Oby do 30 grudnia i wizyta [emoji2956] Miłego dnia Wszystkim !
To super wiadomości [emoji4] a mi wręcz przeciwnie, strasznie wolno lecą te tygodnie ciąży [emoji6]

reklama
To trzymam kciuki, żebyś dołączyła do sierpniówek [emoji6] na kiedy masz termin @?
Ciężko mi powiedzieć, pierwszą @ po porodzie po odstawieniu anty dostałam 18.10 potem dopiero 21.11 więc cykl miał 34 dni no i teraz czekam na @ a raczej na jej brak :D Dziś 29dc. W 15dc miałam silny ból brzucha aż się wyprostować nie mogłam i obstawiam że wtedy była owu, albo przynajmniej w okolicach tego dnia. Jutro zrobię test. Robiłam już test dwa razy ale biel, chyba była za wcześnie. Ostatnio w 30dc test wyszedł pozytywny.

Tak Was podczytuję z nadzieją, że jeszcze uda mi się dołączyć rzutem na taśmę z terminem na 25 sierpnia :) Gratuluję Wam wszystkim i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :)
A z tym mięsem to mnie odrzucało w ciąży z synem, za to słodkie mogłam jeść ciągle, ale u mnie to żaden wyznacznik bo normalnie też nie umiem się powstrzymać :p I odrzuciło mnie od kawy.
Mialam podobnie, w ciąży z synem też miałam napady na słodkie, choć przed ciąża nie przepadałam. Teraz słodkie może nie istnieć:)) i kawy też nie dam rady, a kiedys dzien zawsze zaczynal sie filiżanka :)) takze to różnie z tymi zabobonami:p

Ciężko mi powiedzieć, pierwszą @ po porodzie po odstawieniu anty dostałam 18.10 potem dopiero 21.11 więc cykl miał 34 dni no i teraz czekam na @ a raczej na jej brak :D Dziś 29dc. W 15dc miałam silny ból brzucha aż się wyprostować nie mogłam i obstawiam że wtedy była owu, albo przynajmniej w okolicach tego dnia. Jutro zrobię test. Robiłam już test dwa razy ale biel, chyba była za wcześnie. Ostatnio w 30dc test wyszedł pozytywny.
No to jeszcze jest nadzieja, że się udało [emoji6]

Kciuki za wizyty!
Ja jutro.
A mam tak mieszane uczucia ze szkoda gadać.
Raz myśle ze znów nic z tego nie będzie i usłyszę najgorsze. Skoro tyle razy pod rząd było tak to czemu teraz miałoby być inaczej?! A za chwile myśl „teraz już będzie wszystko ok jak w dwóch pierwszych ciążach”. Tysiąc myśli na minutę. Co ma być to będzie.

Kciuki za wizyty!
Ja jutro.
A mam tak mieszane uczucia ze szkoda gadać.
Raz myśle ze znów nic z tego nie będzie i usłyszę najgorsze. Skoro tyle razy pod rząd było tak to czemu teraz miałoby być inaczej?! A za chwile myśl „teraz już będzie wszystko ok jak w dwóch pierwszych ciążach”. Tysiąc myśli na minutę. Co ma być to będzie.
Będzie dobrze. Musi być 😊

Dzień dobry moje drogie. Witam nowe Sierpniówki i Was Siostry, jak się dzisiaj czujecie? Ja o dziwo niezwykle dobrze, poza cyckami zero dolegliwości, niepokojąca sprawa 🤔 w pracy się dzieje katastrofa za katastrofą, seria nieprzemyślanych decyzji, bezsensownych interakcji, trochę zaniedbania i powierzchownego traktowania tematu i awantura jak się patrzy. W sumie cieszę się, że nie muszę brać w tym udziału 😐

reklama
Do góry