reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Zaparcia tez mam...ale jak podjadłam tego kapusniaku to troche polatałam do toalety plus kefir wypiłam jakos idzie;d
Te piersi też wlasnoe mam bardziej takie zakwasya dwa dni temu bolały strasznie...
moze wspomnij o tym bólu dla lekarza jak bedziesz na wizycie;)
Taki mam zamiar właśnie :) Ale do wizyty jeszcze 2 tygodnie... Doczytałam gdzieś, ze to może być niedobór magnezu. I żeby bolało jakoś mocno to nie, daje tylko mało komfortowe uczucie, jak przy lekkich bólach mięśniowych przy grypie.
A nabiał nie należy teraz do mojej ulubionej gamy smakowej ;P tak jak kapuśniak... suszone śliwki też, bo za słodkie...
Ale jutro ostatni dzień do pracy :) Więc do samego 2.01 zamierzam wypoczywać, leżeć, pić gorącą herbatkę w karczmie na stoku i nadrobić zaległości czytelnicze :)

reklama
Taki mam zamiar właśnie :) Ale do wizyty jeszcze 2 tygodnie... Doczytałam gdzieś, ze to może być niedobór magnezu. I żeby bolało jakoś mocno to nie, daje tylko mało komfortowe uczucie, jak przy lekkich bólach mięśniowych przy grypie.
A nabiał nie należy teraz do mojej ulubionej gamy smakowej ;P tak jak kapuśniak... suszone śliwki też, bo za słodkie...
Ale jutro ostatni dzień do pracy :) Więc do samego 2.01 zamierzam wypoczywać, leżeć, pić gorącą herbatkę w karczmie na stoku i nadrobić zaległości czytelnicze :)
Ale fajnie zazdroszcze ;D

@SierraP @nata$za88 udanej wizyty [emoji1364][emoji1364]

@MalyGosc to normalne w ciąży! Do 5tego miesiąca mogą bolec mięśnie bo zaczął się proces „relaksacji mięśni” który przygotowuje ciało do porodu

Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś mam w planie sprzątanie całej chaty i zakupy bo jutro ruszam w trasę po mamę [emoji28] ale w przerwie na kawę wpadnę poczytać co u Was [emoji177]

@MalyGosc to normalne w ciąży! Do 5tego miesiąca mogą bolec mięśnie bo zaczął się proces „relaksacji mięśni” który przygotowuje ciało do porodu

Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś mam w planie sprzątanie całej chaty i zakupy bo jutro ruszam w trasę po mamę [emoji28] ale w przerwie na kawę wpadnę poczytać co u Was [emoji177]
Też muszę coś wreszcie ogarnąć w domu. Tylko okien boje sie myc, poczekam na męża, w weekend razem posprzątamy.

Hej mamuśki
U mnie dziś 6+4
Umówiłam się na usg dziś i proszę trzymajcie kciuki żaby biło serduszko boję się jak cholera bo mnie beta wystraszyła że za niska jak dla mnie
Nie mam buli ani plamien ale i tak się boję
Oby wszystko było dobrze [emoji120]

Będzie dobrze!! Pozytywnie zazdroszczę usg [emoji13] tez już bym chciała zobaczyć małego kropusia [emoji177]

reklama

O nie :D niech się jeszcze nie relaksują! :D
Znalazłam zajęcia z ketlami dla ciężarnych :p Może jeszcze za wcześnie, ale idę dzisiaj zbadać teren i podpytać instruktorkę co i jak :p

Do góry