reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Zaparcia tez mam...ale jak podjadłam tego kapusniaku to troche polatałam do toalety plus kefir wypiłam jakos idzie;d
Te piersi też wlasnoe mam bardziej takie zakwasya dwa dni temu bolały strasznie...
moze wspomnij o tym bólu dla lekarza jak bedziesz na wizycie;)
Taki mam zamiar właśnie :) Ale do wizyty jeszcze 2 tygodnie... Doczytałam gdzieś, ze to może być niedobór magnezu. I żeby bolało jakoś mocno to nie, daje tylko mało komfortowe uczucie, jak przy lekkich bólach mięśniowych przy grypie.
A nabiał nie należy teraz do mojej ulubionej gamy smakowej ;P tak jak kapuśniak... suszone śliwki też, bo za słodkie...
Ale jutro ostatni dzień do pracy :) Więc do samego 2.01 zamierzam wypoczywać, leżeć, pić gorącą herbatkę w karczmie na stoku i nadrobić zaległości czytelnicze :)

reklama
Taki mam zamiar właśnie :) Ale do wizyty jeszcze 2 tygodnie... Doczytałam gdzieś, ze to może być niedobór magnezu. I żeby bolało jakoś mocno to nie, daje tylko mało komfortowe uczucie, jak przy lekkich bólach mięśniowych przy grypie.
A nabiał nie należy teraz do mojej ulubionej gamy smakowej ;P tak jak kapuśniak... suszone śliwki też, bo za słodkie...
Ale jutro ostatni dzień do pracy :) Więc do samego 2.01 zamierzam wypoczywać, leżeć, pić gorącą herbatkę w karczmie na stoku i nadrobić zaległości czytelnicze :)
Ale fajnie zazdroszcze ;D

@SierraP @nata$za88 udanej wizyty [emoji1364][emoji1364]

@MalyGosc to normalne w ciąży! Do 5tego miesiąca mogą bolec mięśnie bo zaczął się proces „relaksacji mięśni” który przygotowuje ciało do porodu

Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś mam w planie sprzątanie całej chaty i zakupy bo jutro ruszam w trasę po mamę [emoji28] ale w przerwie na kawę wpadnę poczytać co u Was [emoji177]

@MalyGosc to normalne w ciąży! Do 5tego miesiąca mogą bolec mięśnie bo zaczął się proces „relaksacji mięśni” który przygotowuje ciało do porodu

Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś mam w planie sprzątanie całej chaty i zakupy bo jutro ruszam w trasę po mamę [emoji28] ale w przerwie na kawę wpadnę poczytać co u Was [emoji177]
Też muszę coś wreszcie ogarnąć w domu. Tylko okien boje sie myc, poczekam na męża, w weekend razem posprzątamy.

Hej mamuśki
U mnie dziś 6+4
Umówiłam się na usg dziś i proszę trzymajcie kciuki żaby biło serduszko boję się jak cholera bo mnie beta wystraszyła że za niska jak dla mnie
Nie mam buli ani plamien ale i tak się boję
Oby wszystko było dobrze [emoji120]

Będzie dobrze!! Pozytywnie zazdroszczę usg [emoji13] tez już bym chciała zobaczyć małego kropusia [emoji177]

reklama

O nie :D niech się jeszcze nie relaksują! :D
Znalazłam zajęcia z ketlami dla ciężarnych :p Może jeszcze za wcześnie, ale idę dzisiaj zbadać teren i podpytać instruktorkę co i jak :p

Do góry