może będziemy miały chłopców?Ja bez czekolady żyć nie mogłam, codziennie do kawki jakiś smakołyk... A teraz mięso, mięso i jeszcze raz mięso. Pod każda postacią.
Ostatnio popłakałam się z żalu, ze nie mogę zjeść wątróbki, a tak pysznie wyglądała
I grejpfruty. Wcześniej nie przepadałam, teraz jeden dziennie to minimum
Słodycze mogą nie istnieć
ja tak miałam przy córce, a teraz zupełnie odwrotnieMnie niestety na odwrot, na mięso patrzec nie moge;( a całe zycie jem tylko mieso czyli wszystko odwrotnie...
Dzięki, już się nie mogę doczekać! Miłego sprzątania, tylko się nie forsuj@SierraP @nata$za88 udanej wizyty
@MalyGosc to normalne w ciąży! Do 5tego miesiąca mogą bolec mięśnie bo zaczął się proces „relaksacji mięśni” który przygotowuje ciało do porodu
Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś mam w planie sprzątanie całej chaty i zakupy bo jutro ruszam w trasę po mamęale w przerwie na kawę wpadnę poczytać co u Was
@Bezkonserwantow fajny pomysł, ja byłam przeciwna mówieniu już teraz, ale ostatecznie zdecyduje ta wizyta, żeby był chociaż pęcherzyk to jednak mówimy, okazja powiedzieć takie coś w Święta pewnie się już nam nie zdarzy
@SierraP i @kasiula34 za Was też będę trzymać kciuki, oby ten dzień był dla nas wszystkich szczęśliwy