reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej dziewczyny! Nie miałam kiedy zajrzeć na forum za pracą, może 30 stron do nadrobienia było 😀 jak miło jest nas coraz więcej, a zaczynałyśmy w kilka 😀 powodzonka wszystkim świeżym 😚 dziewczyny wy też macie apetyt nie do opanowania? Jestem permanentnie głodna 🤣

reklama
Taaaa całkiem jak u mnie 😋😋😋 i tylko cycki zmizerniały😂😂😂 najgorsze z tego wszystkiego. Powiem wam że jak się uda i będzie dobrze to karmię 2 miesiące i przestawiam na modyfikowane. Starsza karmiłam piersią 2.5 miesiąca że względów zdrowotnych a młodszą 9 miesięcy może mnie ktoś za to skarci ale nigdy więcej!!!! Z moją wagą to była tragedia w 4 miesiące miesciłam się s stare spodnie wręcz były za duże i strasznie mi z tym było. Jeśli chodzi o nieprzecenione wartości karmienia piersią to hmmmm to mlodsza jest mega alergikiem I ma astmę a była na piersi natomiast starsza okaz zdrowia. Może przypadek ale ja nie dam rady znów karmić za duży to dla mnie wysiłek
Ja karmiłam prawie 15 miesięcy. Z ogromnymi problemami od czasu do czasu. Nie żałuję tego ale też byłam mega niezadowolona z tego że kilogramy mi same uciekały mimo iż tego nie chciałam. A moje cycki to też teraz są baaabrdzo mizerne. Nigdy nie były duże ale były chociaż jędrne a teraz mam wrażenie że jeszcze mniejsze i już nie takie jędrne 😒

Hej dziewczyny! Nie miałam kiedy zajrzeć na forum za pracą, może 30 stron do nadrobienia było [emoji3] jak miło jest nas coraz więcej, a zaczynałyśmy w kilka [emoji3] powodzonka wszystkim świeżym [emoji9] dziewczyny wy też macie apetyt nie do opanowania? Jestem permanentnie głodna 🤣

U mnie odwrotnie, brak apetytu ale to dopiero 4+4 wiec pewnie za pare tygodni się zacznie [emoji51]

Kciuki za wizyty!
Ja jutro.
A mam tak mieszane uczucia ze szkoda gadać.
Raz myśle ze znów nic z tego nie będzie i usłyszę najgorsze. Skoro tyle razy pod rząd było tak to czemu teraz miałoby być inaczej?! A za chwile myśl „teraz już będzie wszystko ok jak w dwóch pierwszych ciążach”. Tysiąc myśli na minutę. Co ma być to będzie.
Będzie dobrze :) musi być ;) chociaż przyznam, że sama mam różne myśli przez ten moj wysoki progesteron.

Co do dolegliwosci ciążowych to u mnie zamiast wymiotów występują rozwolnienia i bóle żołądka prawie codziennie. W sumie zaczęło się jeszcze przed zrobieniem testu i trwa do dziś. Któraś z Was też tak ma?

Hej dziewczyny! Nie miałam kiedy zajrzeć na forum za pracą, może 30 stron do nadrobienia było 😀 jak miło jest nas coraz więcej, a zaczynałyśmy w kilka 😀 powodzonka wszystkim świeżym 😚 dziewczyny wy też macie apetyt nie do opanowania? Jestem permanentnie głodna 🤣
Ja apetytu nie mam w ogole;(

Co do dolegliwosci ciążowych to u mnie zamiast wymiotów występują rozwolnienia i bóle żołądka prawie codziennie. W sumie zaczęło się jeszcze przed zrobieniem testu i trwa do dziś. Któraś z Was też tak ma?
Ja tak mam rano,budzi mnie ból jakbym miała zaraz jakiś egzamin, i jednorazowa "biegunka" . Codziennie , jeszcze zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży :)

Ja tak mam rano,budzi mnie ból jakbym miała zaraz jakiś egzamin, i jednorazowa "biegunka" . Codziennie , jeszcze zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży :)
Mnie też głównie z rana pędzi na kibelek. Ale wczoraj po południu też bieglam 😉 Ale w sumie z dwojga złego wolę to niż wymioty 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie też bardziej ciągnie do mięsa i słonych rzeczy niż słodyczy. Zobaczymy, czy się sprawdzi czy to na synów [emoji16]
U mnie wjechały wczoraj kiszone ogórki, nawet wypiłam wodę ze słoika. Na codzień kocham słodkie ale musze ograniczać teraz nie mam kompletnie ochoty co mnie dziwi. W poprzedniej ciąży miałam syna i słodkie było całą ciąże i to dużo 🙈

Do góry