reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Helloł ! [emoji3] Odebrałam wyniki badań,wszystko dobrze jedynie ciężar właściwy moczu troszkę zaniżony ... Ciekawe co powie mój gin [emoji16] Ja to wogole laski powiem że odpukac ! nic mi nie jest [emoji3] Gdyby nie brak okresu to bym ciąży nie podejrzewała :D Jem wszystko,ale raczej niewiele czyli jak do tej pory [emoji23] Dziś już 6t4d nie mogę uwierzyć jak to leci . Oby do 30 grudnia i wizyta [emoji2956] Miłego dnia Wszystkim !
To super wiadomości [emoji4] a mi wręcz przeciwnie, strasznie wolno lecą te tygodnie ciąży [emoji6]

reklama
To trzymam kciuki, żebyś dołączyła do sierpniówek [emoji6] na kiedy masz termin @?
Ciężko mi powiedzieć, pierwszą @ po porodzie po odstawieniu anty dostałam 18.10 potem dopiero 21.11 więc cykl miał 34 dni no i teraz czekam na @ a raczej na jej brak :D Dziś 29dc. W 15dc miałam silny ból brzucha aż się wyprostować nie mogłam i obstawiam że wtedy była owu, albo przynajmniej w okolicach tego dnia. Jutro zrobię test. Robiłam już test dwa razy ale biel, chyba była za wcześnie. Ostatnio w 30dc test wyszedł pozytywny.

Tak Was podczytuję z nadzieją, że jeszcze uda mi się dołączyć rzutem na taśmę z terminem na 25 sierpnia :) Gratuluję Wam wszystkim i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :)
A z tym mięsem to mnie odrzucało w ciąży z synem, za to słodkie mogłam jeść ciągle, ale u mnie to żaden wyznacznik bo normalnie też nie umiem się powstrzymać :p I odrzuciło mnie od kawy.
Mialam podobnie, w ciąży z synem też miałam napady na słodkie, choć przed ciąża nie przepadałam. Teraz słodkie może nie istnieć:)) i kawy też nie dam rady, a kiedys dzien zawsze zaczynal sie filiżanka :)) takze to różnie z tymi zabobonami:p

Ciężko mi powiedzieć, pierwszą @ po porodzie po odstawieniu anty dostałam 18.10 potem dopiero 21.11 więc cykl miał 34 dni no i teraz czekam na @ a raczej na jej brak :D Dziś 29dc. W 15dc miałam silny ból brzucha aż się wyprostować nie mogłam i obstawiam że wtedy była owu, albo przynajmniej w okolicach tego dnia. Jutro zrobię test. Robiłam już test dwa razy ale biel, chyba była za wcześnie. Ostatnio w 30dc test wyszedł pozytywny.
No to jeszcze jest nadzieja, że się udało [emoji6]

Kciuki za wizyty!
Ja jutro.
A mam tak mieszane uczucia ze szkoda gadać.
Raz myśle ze znów nic z tego nie będzie i usłyszę najgorsze. Skoro tyle razy pod rząd było tak to czemu teraz miałoby być inaczej?! A za chwile myśl „teraz już będzie wszystko ok jak w dwóch pierwszych ciążach”. Tysiąc myśli na minutę. Co ma być to będzie.

Kciuki za wizyty!
Ja jutro.
A mam tak mieszane uczucia ze szkoda gadać.
Raz myśle ze znów nic z tego nie będzie i usłyszę najgorsze. Skoro tyle razy pod rząd było tak to czemu teraz miałoby być inaczej?! A za chwile myśl „teraz już będzie wszystko ok jak w dwóch pierwszych ciążach”. Tysiąc myśli na minutę. Co ma być to będzie.
Będzie dobrze. Musi być 😊

Dzień dobry moje drogie. Witam nowe Sierpniówki i Was Siostry, jak się dzisiaj czujecie? Ja o dziwo niezwykle dobrze, poza cyckami zero dolegliwości, niepokojąca sprawa 🤔 w pracy się dzieje katastrofa za katastrofą, seria nieprzemyślanych decyzji, bezsensownych interakcji, trochę zaniedbania i powierzchownego traktowania tematu i awantura jak się patrzy. W sumie cieszę się, że nie muszę brać w tym udziału 😐

reklama
Do góry