reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Brzusio jako poduszka 💕
65764E93-9B63-40D6-9921-229ABBCCD3D8.jpeg

reklama
Mnie też te nasze zwierzęta obłażą 😁 przytulają się do nowego członka rodziny 🤩 Joanulka czysta miłość bije z Waszego zdjęcia 🤩

A z kolorami to są nie jestem jakaś ogromną fanką różu. Fioletu nie lubię...poza naturą 🤷🏼‍♀️ Właściwie mam już wszystkie ubranka jakich potrzebuję na początek. Większość w błękitach, mięcie, szarościach, beżach itp. Więc "niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba" 😁

I znów długi weekend... i znów cisza jakaś nam się wkradła...

Z moich wszystkich planów... wszystko trafił szlag. 😩 Jak zawsze cieszę się świetną kondycją, tak dzisiaj katastrofa i chodzenie na łokciach 😵 jutro będzie lepiej! Na pewno 😁

I znów długi weekend... i znów cisza jakaś nam się wkradła...

Z moich wszystkich planów... wszystko trafił szlag. 😩 Jak zawsze cieszę się świetną kondycją, tak dzisiaj katastrofa i chodzenie na łokciach 😵 jutro będzie lepiej! Na pewno 😁
Co się stało? Plecy dokuczają?
Mi tez jest już ciężko. Jednak 111cm w pasie i 11kg na plusie robi swoje. Cieżko założyć skarpetki a o goleniu się, tam na dole, nie ma mowy! Moje godzinne spacery zostały skrócone o conajmniej 15 min. Wyjście po schodach (jedno pięterko) = zadyszka. Gdzie tam jeszcze do końca 😌

Joanulka sama nie wiem... ogólna niemoc. Ból brzucha, brak sił, ból głowy... Plecy jeszcze mi do d... nie wchodzą 😁 myślę że yoga mi pomaga. Chociaż ciężko mi się zmobilizować i coraz trudniej wykonać 🙈 ale powiem szczerze, że pomalowanie paznokci u stóp to dopiero wyzwanie godne jogina! 😂😂😂

Ja jeszcze sobie radzę z malowaniem paznokci, goleniem itp. Spacerki też luzik, gorzej z siusiu. Bo często mi sie chce 😀 no i co chwilę ta zgaga..
W planach mam się wziąć za ubranka w końcu. :)
W sobotę wizyta 🙃
20200616_102536.jpg

U mnie dzisiaj to samo 😖 @Mdła nie jesteś sama 😬 ból pleców, ból żeber 🤦🏻‍♀️ Jestem dziś nie do życia.. z dnia na dzień coraz ciężej 🤭 a gdzie tam do końca... już się boje co to będzie !
Usg trzeciego trymestru mam już w czwartek 😊 zobaczę mojego małego, a potem 23 kontrola u prowadzącego ginekologa 😊
Ostatnio cały czas moje CRP było na poziome 12 aż w końcu dostałam antybiotyk 🤷🏻‍♀️ Ciekawe czy spadło, chociaż żadnej różnicy nie czuje..
nie lubię badań, bo zawsze się martwię, ze wyjdzie coś czego nie chce 🤷🏻‍♀️

Ja z siusianiem też mam udrękę 🤦‍♀️Najgorzej w nocy chodzę milion razy, dzisiaj obudziłam się o 2 w nocy i już koniec spania.... doszłam chyba do końca internetów zanim się zmuliłam żeby jeszcze coś pospac. No i zaczęłam ogarniać ciuszki dla młodego... nie wiem co za debile producenci wszywają w ciuszki niemowlęce metki 😤 wypruć tego nie można bo na szwie, jedyna opcja to, jakoś elegancko powycinać

reklama
Zauważyłam że my ciężarne lubimy narzekać. 😀
A tu boli A tam boli. A to jednak tak czy siak przepiękny czas. I jak sobie myślę że zostało mi +- 50 dni to aż mi smutno że chwila i już się ten piękny stan skończy. I już raczej nigdy nie powtórzy. Dziwne uczucie z jednej strony już bym chciała tulić córeczkę A z drugiej wiem że to mój ostatni raz i chce jeszcze mieć ja w brzuszku. 🤔.
Mnie wieczorami też wszystko już boli mam dość tego i tamtego ale wiecie co, kocham to :).
Jak mam co do roboty, czy nawet jakiś wyjazd, spotkanie z rodziną, znajomymi to jakoś siła jest A jak nuda to wymyślam że booooooliiii.😅
Ja to się boję prawdziwego bólu. Finału. Już mam sny i zamyślam się. Wczoraj.... zamiast poslodzic sobie herbatke to posolilam....porażka fuuuuuuu ;(

Do góry