reklama
Mdła
Fanka BB :)
Lipka powiedz że to fototapeta. Żeby mnie żółć zazdrości nie zalała Naprawdę aktywny dzień za tobą!
Ja za to zdechła w łóżku. Ale trochę się pouczyłam, jakieś pranie zrobiłam i spakowałam torbę dla dzidziusia do szpitala. Starsza córka dostała okres a młodszą coś składało cały dzień. Obie poskładałam do kupy i już jest dobrze Więc w sumie na plus
Ja za to zdechła w łóżku. Ale trochę się pouczyłam, jakieś pranie zrobiłam i spakowałam torbę dla dzidziusia do szpitala. Starsza córka dostała okres a młodszą coś składało cały dzień. Obie poskładałam do kupy i już jest dobrze Więc w sumie na plus
Lipka
Tak tak to tylko PhotoshopLipka powiedz że to fototapeta. Żeby mnie żółć zazdrości nie zalała Naprawdę aktywny dzień za tobą!
Dobry czas na pakowanie torby dla nas i dzieciątek.
Joanulka
Dziewczyny na kiedy macie terminy ze już torby pakujecie do szpitala? Ja mam na 17 sierpień wstępnie i mam w planie dopiero w połowie Lipca się pakować. Nic nie mam gotowego pokój nie tknięty, robi za składzik narazie. Ja to mam wrażenie, ze jeszcze tyle czasu zostało, ze nie jestem psychicznie gotowa i daleko mi do wicia gniazda
Mdła
Joanulka Ty masz termin 2 dni przede mną. Ale ja chcę mieć to uporządkowane bo w połowie lipca mam ostatni egzamin. Pewnie jak tego nie ogarnę to mnie będzie bardziej zajmować niż nauka nie wiem skąd się to u mnie tym razem wzięło! Nie poznaję sama siebie! Ale ma być i koniec
Lipka a już się zaczęłam zastanawiać gdzie Ty mieszkasz że sobie na taką plażę wyskakujesz na spacerek jeszcze to sprzątanie ogrodu i basenu ! Jak razem połączysz to mózg z nadmiaru żółci odzazdrosnej przestaje funkcjonować prawidłowo
Lipka a już się zaczęłam zastanawiać gdzie Ty mieszkasz że sobie na taką plażę wyskakujesz na spacerek jeszcze to sprzątanie ogrodu i basenu ! Jak razem połączysz to mózg z nadmiaru żółci odzazdrosnej przestaje funkcjonować prawidłowo
Adunia91
Ja mam termin na 10 sierpnia i w sumie to przeciągam to pakowanie i przygotowania. Mam już większość rzeczy kupionych, trzeba je tylko wyprac i wyprasować ale na pakowanie torby do szpitala jeszcze nie jestem gotowa W przyszły piątek mamy wizytę u lekarza i może po niej zabierzemy się do akcji... Wtedy może tej już zamówię łóżeczko i wózek bo mam wybrane tylko kliknąć i kupić
Joanulka
Lipka
Ja mam na 6 sierpnia. Ale spakowana torba to spokojna głowa. A tak to mam sny ze nagle się zaczyna A ja nie wiem co gdzie mam itp. Nie zawsze udaje się dotrwać do końca terminu. Więc na moje lepiej się spakować i niech torba stoi i czeka no i przy pakowaniu dopiero można zobaczyć co jeszcze potrzeba. jNiby zostało mi 49dni.
U mnie lozeczko już stoi jedynie na świeżo trzeba będzie ubrać pościel ale to już w ostatnich dniach . Chyba teraz bardziej wszystko przeżywam niż w 1 ciąży.
U mnie lozeczko już stoi jedynie na świeżo trzeba będzie ubrać pościel ale to już w ostatnich dniach . Chyba teraz bardziej wszystko przeżywam niż w 1 ciąży.
reklama
Mdła
Jakoś mam wbite do głowy że torbę się w 34 tc pakuję. To chyba jeszcze z pierwszej szkoły rodzenia mi zostało ale chcę załatwić żeby mieć wolną głowę do nauki. Kolloquium mam w 35 tc i chcę mieć to poczucie że wszystko już przygotowane i niech się dzieje co chce. Bo mnie się śni że rodzę oczywiście na egzaminie Raz mi wody w kolorze atramentu odeszły A sala wyglądała jak na apelu w podstawówce. Zielone obrusy, kawa w szklankach i ja na takim starym krzesełku jak z klas 1-3