reklama
Maljan
Fanka BB :)
Ja chodzę do swojego gina i na wszystkie badania do lux meduJa jakbym miała częściej niż co 4 tyg to bym finansowo nie wydoliła, miałam tak po 2 wizycie prenatalne mi wyskoczyły na za 2 tygodnie, ale tego nie mogłam przeskoczyć
Tylko prenatalne nie są w pakiecie, więc przez całą ciążę wydaję tylko trzy razy po 250 zł na prenatalne
![p19u43r85mf3dc6h.png](https://www.suwaczki.com/tickers/p19u43r85mf3dc6h.png)
Super są te lampki, Kubuś ma nad swoim łóżeczkiem gwiazdkę. Dla nowej dzidzi planuje kupić dwie chmurki.![]()
![]()
![]()
![]()
Przeglądałam też artykuły do pokoiku dziecięcego w IKEA i są przecudne lampki na ścianę, aż chyba wezmę dwie jak będziemy jechali w połowie maja po wszystkie rzeczy [emoji16][emoji16]
![]()
Też szukam fotela do pokoju dzieci, ale wszystkie wydają mi się albo niewygodne albo są za duże.
![smutny :-( :( :-( :(](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/unhappy.gif)
karkula309
Ja też chodzę wlasnje do luxmedu z tą różnicą że nawet za badania prenatalne nie płacę.. o dziwoJa chodzę do swojego gina i na wszystkie badania do lux medumam tam opiekę medyczną z pracy i nic nie płacę
Tylko prenatalne nie są w pakiecie, więc przez całą ciążę wydaję tylko trzy razy po 250 zł na prenatalne
![]()
Jak czytam te wasze posty ze już kupujecie rzeczy dla bobasa, jakieś skarpeteczki, ubranka butelki to ja ładnie jestem z tyłu :O ale na razie się wstrzymam ze wszystkim. Pewnie do czerwca. Tym bardziej że i tak nie mogę sobie pozwolić na długie spacery po sklepach więc pewnie skończy się w sklepie internetowym
Augusta89
To podobnie jak jaJa chodzę do swojego gina i na wszystkie badania do lux medumam tam opiekę medyczną z pracy i nic nie płacę
![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
karkula309
To podobnie jak ja, ale ja to też prenatalne mam w pakiecie
także póki co wydaje pieniążki na duphaston i Wit. dla kobiet w ciąży
Ja właśnie teraz przeszłam na luteinę dopochwową . Ulga dla portfela
karkula309
To podobnie jak ja, ale ja to też prenatalne mam w pakiecie
także póki co wydaje pieniążki na duphaston i Wit. dla kobiet w ciąży
Ja właśnie teraz przeszłam na luteinę dopochwową . Ulga dla portfela
Augusta89
To ja na początku za 29.99zl, a ostatnio podnieśli cenę w aptece i za 32zl. O to się muszę rozejrzeć za lepsza apteka. Kurcze mi ginekolog póki co nic nie mówi o stopniowym odstawieniu, może że dopiero zaczynam 14 Tc, hm..Ja właśnie teraz przeszłam na luteinę dopochwową . Ulga dla portfelaa duphaston po jakiej cenie kupujesz ? Ja na początku płaciłam po 37 zł za opakowanie. Dopiero później znalazłam aptekę gdzie mieli go za 19.99 zł . Cena prawie przez pół
reklama
karkula309
To ja na początku za 29.99zl, a ostatnio podnieśli cenę w aptece i za 32zl. O to się muszę rozejrzeć za lepsza apteka. Kurcze mi ginekolog póki co nic nie mówi o stopniowym odstawieniu, może że dopiero zaczynam 14 Tc, hm..
Mi zmieniła pani doktor na luteinę z tego powodu że mam krótka szyjke a przy szyjce luteina podobno może pomóc