reklama
Maljan
Fanka BB :)
Ja chodzę do swojego gina i na wszystkie badania do lux medu mam tam opiekę medyczną z pracy i nic nie płacęJa jakbym miała częściej niż co 4 tyg to bym finansowo nie wydoliła, miałam tak po 2 wizycie prenatalne mi wyskoczyły na za 2 tygodnie, ale tego nie mogłam przeskoczyć
Tylko prenatalne nie są w pakiecie, więc przez całą ciążę wydaję tylko trzy razy po 250 zł na prenatalne
Super są te lampki, Kubuś ma nad swoim łóżeczkiem gwiazdkę. Dla nowej dzidzi planuje kupić dwie chmurki.
Przeglądałam też artykuły do pokoiku dziecięcego w IKEA i są przecudne lampki na ścianę, aż chyba wezmę dwie jak będziemy jechali w połowie maja po wszystkie rzeczy [emoji16][emoji16]
Też szukam fotela do pokoju dzieci, ale wszystkie wydają mi się albo niewygodne albo są za duże.
karkula309
Ja też chodzę wlasnje do luxmedu z tą różnicą że nawet za badania prenatalne nie płacę.. o dziwo a mogę wiedzieć ile płacisz za taki pakiecik ?Ja chodzę do swojego gina i na wszystkie badania do lux medu mam tam opiekę medyczną z pracy i nic nie płacę
Tylko prenatalne nie są w pakiecie, więc przez całą ciążę wydaję tylko trzy razy po 250 zł na prenatalne
Jak czytam te wasze posty ze już kupujecie rzeczy dla bobasa, jakieś skarpeteczki, ubranka butelki to ja ładnie jestem z tyłu :O ale na razie się wstrzymam ze wszystkim. Pewnie do czerwca. Tym bardziej że i tak nie mogę sobie pozwolić na długie spacery po sklepach więc pewnie skończy się w sklepie internetowym
Augusta89
To podobnie jak ja, ale ja to też prenatalne mam w pakiecie także póki co wydaje pieniążki na duphaston i Wit. dla kobiet w ciążyJa chodzę do swojego gina i na wszystkie badania do lux medu mam tam opiekę medyczną z pracy i nic nie płacę
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
karkula309
To podobnie jak ja, ale ja to też prenatalne mam w pakiecie także póki co wydaje pieniążki na duphaston i Wit. dla kobiet w ciąży
Ja właśnie teraz przeszłam na luteinę dopochwową . Ulga dla portfela a duphaston po jakiej cenie kupujesz ? Ja na początku płaciłam po 37 zł za opakowanie. Dopiero później znalazłam aptekę gdzie mieli go za 19.99 zł . Cena prawie przez pół
karkula309
To podobnie jak ja, ale ja to też prenatalne mam w pakiecie także póki co wydaje pieniążki na duphaston i Wit. dla kobiet w ciąży
Ja właśnie teraz przeszłam na luteinę dopochwową . Ulga dla portfela a duphaston po jakiej cenie kupujesz ? Ja na początku płaciłam po 37 zł za opakowanie. Dopiero później znalazłam aptekę gdzie mieli go za 19.99 zł . Cena prawie przez pół
Augusta89
To ja na początku za 29.99zl, a ostatnio podnieśli cenę w aptece i za 32zl. O to się muszę rozejrzeć za lepsza apteka. Kurcze mi ginekolog póki co nic nie mówi o stopniowym odstawieniu, może że dopiero zaczynam 14 Tc, hm..Ja właśnie teraz przeszłam na luteinę dopochwową . Ulga dla portfela a duphaston po jakiej cenie kupujesz ? Ja na początku płaciłam po 37 zł za opakowanie. Dopiero później znalazłam aptekę gdzie mieli go za 19.99 zł . Cena prawie przez pół
reklama
karkula309
To ja na początku za 29.99zl, a ostatnio podnieśli cenę w aptece i za 32zl. O to się muszę rozejrzeć za lepsza apteka. Kurcze mi ginekolog póki co nic nie mówi o stopniowym odstawieniu, może że dopiero zaczynam 14 Tc, hm..
Mi zmieniła pani doktor na luteinę z tego powodu że mam krótka szyjke a przy szyjce luteina podobno może pomóc najlepiej zadzwonić do aptek i po prostu zapytać o cenę duphastonu u nas w Rzeszowie jest dość prosto bo jest sieć aptek która ma sporo tańsze leki od innych