reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
ninex - zazdroszcze pogody, u mnie mgla, wilgoc, mzy. Brrrrr paskudnie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, na poprawę humoru... mój synek [emoji23] Zobacz załącznik 837029

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja też się swoim pochwalę:
DSC_1097.jpg

Plus zadanie na spostrzegawczość:
_20180127_135246.JPG

Załączniki

• DSC_1097.jpg
    DSC_1097.jpg
    675,7 KB · Wyświetleń: 391
  • _20180127_135246.JPG
    _20180127_135246.JPG
    503,9 KB · Wyświetleń: 396
Tak piszecie o tej płci a ja w sumie nie wiem co bym chciała usłyszeć w tym temacie, mam dni ze jestem nastawiona na córkę a mam dni gdy myślę że drugi syn to jest to [emoji3]

Dobrze ze nie muszę podejmować decyzji [emoji23]

Hahah to prawda. Ja zawsze marzyłam, że pierwszy będzie syn a później córka. Ale nigdy nie przypuszczałam, że można tak się czuć w ciąży. Więc teraz chciałabym aby to była dziewczynka i na tym poprzestanę :) Także podziwiam Was dziewczyny, że pomimo złego samopoczucia w 1 ciąży decydujecie się na kolejne.

Ps. Koty Wasze są przecudowne - uwielbiam:happy:

Całkiem podobni [emoji16] Twój tez taki szatan? [emoji1]

Niee mój grzeczniutki ;) tzn. Chyba grzeczniutki. Bo jak przychodzi to najpierw się przymila a potem idzie spać- i tak spi i śpi i śpi a potem jak wstanie to zje i znowu idzie :rolleyes2: a miał być kotek domowy a wyszedł jak zwykle podworkowy :biggrin2: jedynie sezon jesien- zima spędza na parapecie :rolleyes: ale teraz taka zima że on już wiosnę poczuł :tak:
Ale fakt bardzo podobne :tak: takie Sylwestry z tej bajki:
109961247.jpg

Załączniki

• 109961247.jpg
    109961247.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 404
reklama
Niee mój grzeczniutki ;) tzn. Chyba grzeczniutki. Bo jak przychodzi to najpierw się przymila a potem idzie spać- i tak spi i śpi i śpi a potem jak wstanie to zje i znowu idzie :rolleyes2: a miał być kotek domowy a wyszedł jak zwykle podworkowy :biggrin2: jedynie sezon jesien- zima spędza na parapecie :rolleyes: ale teraz taka zima że on już wiosnę poczuł :tak:
Ale fakt bardzo podobne :tak: takie Sylwestry z tej bajki: Zobacz załącznik 837065
Mój egzemplarz to diabeł wcielony, typowy twardziel (co widać na zdjęciu [emoji23]). Nie da sie przytulić ani pogłaskać, bo to dla slabeuszy. Ma swój świat i swoje ścieżki, taki styl [emoji39] ale śpi tylko z moją Córką.

Do góry