reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hahah to prawda. Ja zawsze marzyłam, że pierwszy będzie syn a później córka. Ale nigdy nie przypuszczałam, że można tak się czuć w ciąży. Więc teraz chciałabym aby to była dziewczynka i na tym poprzestanę :) Także podziwiam Was dziewczyny, że pomimo złego samopoczucia w 1 ciąży decydujecie się na kolejne.

Ps. Koty Wasze są przecudowne - uwielbiam:happy:

W ciąży? Potem to się dzieje... :-D:-D i może się nie chcieć drugiego ;)

Koty superowe, my mamy Goldena, jest jak drugie dziecko, zdecydowanie. :)

reklama
Dziewczyny, na poprawę humoru... mój synek [emoji23] Zobacz załącznik 837029

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra pozycja :-D kot mojej siostry tak samo ma, lubi na tyłku siedzieć rozkraczony :-D
FB_IMG_15100052506278356.jpg

Załączniki

• FB_IMG_15100052506278356.jpg
    FB_IMG_15100052506278356.jpg
    94,1 KB · Wyświetleń: 363
Witam w piękną słoneczną sobotę;)
Tez nie lubię prasować,jak muszę to dzień wcześniej przygotowuję , prasuję i po sprawie.
Mąż zabrał dzieci na spacer to ogarniam chatę ,puki siły wróciły,trochę zapuściłam mieszkanie:p
Potem ruskie nasza tradycja sobotnia.
Ja zaczynam drugi trymestr za tydzień to będzie skończony 14 tydzień,tak to zawsze liczyłam.
Ja skończyłam robić 40 szt nugetsow. Młody zajadał jak dziki i właśnie ziemniaki z serem już gotowe na ruskie. Jeszcze muszę cebulkę podsmażyć i ciasto zrobić. Mam tyle farszu że na dwa dni muszę robotę podzielić [emoji33]
1517064642-41607efa0420664e-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja skończyłam robić 40 szt nugetsow. Młody zajadał jak dziki i właśnie ziemniaki z serem już gotowe na ruskie. Jeszcze muszę cebulkę podsmażyć i ciasto zrobić. Mam tyle farszu że na dwa dni muszę robotę podzielić [emoji33]
1517064642-41607efa0420664e-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Jak patrze na nie, to tez bym zjadła :-) wyglądają apetycznie.
Matko 40 szt.. To pół dnia chyba smażenia :-D

Jak patrze na nie, to tez bym zjadła :-) wyglądają apetycznie.
Matko 40 szt.. To pół dnia chyba smażenia :-D
No ze smażeniem najdłużej bo ciasto z mięsa chwila moment w lidlomixie.
Jak wystygną to pomroze w porcjach Aleksowi :)
Może mu się odechce McDonald's jak w domu będzie miał [emoji23]
Ja niestety nie przełknę :(
Tzn ze smażeniem nie mam problemu, nawet pięknie pachną, ale mój żołądek mięsa nie przyjmuje :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Tzn ze smażeniem nie mam problemu, nawet pięknie pachną, ale mój żołądek mięsa nie przyjmuje :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ciekawe dlaczego co druga ciężarna stała się wege. Co to mięso w sobie ma, że tak nam nie smakuje. U mnie dodatkowo dochodzą jeszcze jajka okropnosc. [emoji14]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ciekawe dlaczego co druga ciężarna stała się wege. Co to mięso w sobie ma, że tak nam nie smakuje. U mnie dodatkowo dochodzą jeszcze jajka okropnosc. [emoji14]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
W pierwszej ciąży też tak miałam.
Tyle tylko że nie byłam w stanie być tam gdzie czułam mięso - a teraz zapach nie robi mi problemu.
Ale ogólnie przed ciążami ja mega mięsna jestem. Organizm pewnie ma pod dostatkiem.
Za to teraz tonami mogłabym jeść nabiał i ciemne pieczywo - a przed ciążą jadłam rzadko więc organizm dopomina się o to co mu brakuje :) takie mądre organizmy mamy :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Napewno lepsze jak z McDonald'sa, tamte to nawet pewnnie prawdziwego mięsa nie widziały :-D swoje to swoje :-)
Ja powoli zaczynam jeść, zawsze tylko kurczaka jadłam a teraz to mi bardziej wieprzowina zaczęła smakować jak nigdy żeberka albo schabowe:p

reklama
Do góry