Ankan
Fanka BB :)
Masz rację, że priorytetem niezaprzeczalnie jest zdrowie naszych MaleństwMi tez podpowiadala ale jednak prawdopodobnie chlopczyk troche szkoda ale najwazniejsze ze zdrowe![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację, że priorytetem niezaprzeczalnie jest zdrowie naszych MaleństwMi tez podpowiadala ale jednak prawdopodobnie chlopczyk troche szkoda ale najwazniejsze ze zdrowe![]()
To ja też się swoim pochwalę:Dziewczyny, na poprawę humoru... mój synek [emoji23] Zobacz załącznik 837029
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zwlaszcza ze moje przeczucie sie pomyliloMasz rację, że priorytetem niezaprzeczalnie jest zdrowie naszych Maleństwale wiadomo, że każdej cis tam po głowie chodzi i intuicja cos tam podpowiada.
Tak piszecie o tej płci a ja w sumie nie wiem co bym chciała usłyszeć w tym temacie, mam dni ze jestem nastawiona na córkę a mam dni gdy myślę że drugi syn to jest to [emoji3]
Dobrze ze nie muszę podejmować decyzji [emoji23]
Całkiem podobni [emoji16] Twój tez taki szatan? [emoji1]To ja też się swoim pochwalę:
Zobacz załącznik 837033
Plus zadanie na spostrzegawczość:
Zobacz załącznik 837034
Niee mój grzeczniutkiCałkiem podobni [emoji16] Twój tez taki szatan? [emoji1]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój egzemplarz to diabeł wcielony, typowy twardziel (co widać na zdjęciu [emoji23]). Nie da sie przytulić ani pogłaskać, bo to dla slabeuszy. Ma swój świat i swoje ścieżki, taki styl [emoji39] ale śpi tylko z moją Córką.Niee mój grzeczniutkitzn. Chyba grzeczniutki. Bo jak przychodzi to najpierw się przymila a potem idzie spać- i tak spi i śpi i śpi a potem jak wstanie to zje i znowu idzie 
a miał być kotek domowy a wyszedł jak zwykle podworkowy
jedynie sezon jesien- zima spędza na parapecie
ale teraz taka zima że on już wiosnę poczuł
Ale fakt bardzo podobnetakie Sylwestry z tej bajki: Zobacz załącznik 837065