B
Brygida.Mała
Gość
hejka mam termin na 30 sierpnia, nie mogę sie doczekac malenstwa ;-)
mdłości mnie wykańczają najchętniej bym NIC nie jadla ;(
mdłości mnie wykańczają najchętniej bym NIC nie jadla ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak. shea butter. albo olej lniany. nie lubie chemiczych specyfikow.Dziewczyny smarujecie już brzuchy kremami czy oliwkami? Co polecacie? ja w pierwszej ciąży smarowałam daxem ale teraz bym coś zmieniła może...
Rany jak mi się nie chce pracować... obijam się na maxa dzisiaj
Ja się zastanawiam mocno nad tummy butter palmersa. W poprzedniej ciąży smarowalam sie głównie mustela, a rozstępy i tak mam, ale miałam gigantyczny brzuch i pewnie jakbym się nie smarowala to byłyby jeszcze większe. Teraz mam mega sucha skórę i włosy, cały czas tez chce mi się pić, a nie umiem się nawodnic
Ja się zastanawiam mocno nad tummy butter palmersa. W poprzedniej ciąży smarowalam sie głównie mustela, a rozstępy i tak mam, ale miałam gigantyczny brzuch i pewnie jakbym się nie smarowala to byłyby jeszcze większe. Teraz mam mega sucha skórę i włosy, cały czas tez chce mi się pić, a nie umiem się nawodnic