reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

hejka mam termin na 30 sierpnia, nie mogę sie doczekac malenstwa ;-)
mdłości mnie wykańczają najchętniej bym NIC nie jadla ;(

reklama
Dziewczyny smarujecie już brzuchy kremami czy oliwkami? Co polecacie? ja w pierwszej ciąży smarowałam daxem ale teraz bym coś zmieniła może...
Rany jak mi się nie chce pracować... obijam się na maxa dzisiaj :zawstydzona/y:

Jogobelka ja bardzo rzadko smaruje bo brzuch mam taki Sam ciagle ale polecam nawet zwykla oliwke dla dzieci ja zawsze po kapieli na mokre cialo smaruje i owijam recznikiem az samo wyschnie a oprocz tego stosuje mama mio tummy rub butter

Dziewczyny smarujecie już brzuchy kremami czy oliwkami? Co polecacie? ja w pierwszej ciąży smarowałam daxem ale teraz bym coś zmieniła może...
Rany jak mi się nie chce pracować... obijam się na maxa dzisiaj :zawstydzona/y:
tak. shea butter. albo olej lniany. nie lubie chemiczych specyfikow.

Czytałam niedawno artykuł dot kremów i oliwek na rozstępy w trakcie ciązy z komentarzami pod spodem i tam wiele kobiet chwaliło sobie : Bielenda "sexy mama" cena ok. 20 zł. ; BabyDream "pflegeol" z Rossmann, cena 12 zł. ; Bio Oil cena 65 złotych.
W następnym tygodniu planuje kupic i zacząć smarować.

Jak masz kasę to polecam mustelle ale ok 100 za tubke mi starczala na miesiąc. Teraz mnie nie stac na takie luksusy i kupuje z dr. Ireny Eris za 30 zł podobno dobry. Teraz za to inwestuje w witaminy bo jem mało urozmaicono i lekarz mi polecil witaminki

Ja się zastanawiam mocno nad tummy butter palmersa. W poprzedniej ciąży smarowalam sie głównie mustela, a rozstępy i tak mam, ale miałam gigantyczny brzuch i pewnie jakbym się nie smarowala to byłyby jeszcze większe. Teraz mam mega sucha skórę i włosy, cały czas tez chce mi się pić, a nie umiem się nawodnic :(

Ja się zastanawiam mocno nad tummy butter palmersa. W poprzedniej ciąży smarowalam sie głównie mustela, a rozstępy i tak mam, ale miałam gigantyczny brzuch i pewnie jakbym się nie smarowala to byłyby jeszcze większe. Teraz mam mega sucha skórę i włosy, cały czas tez chce mi się pić, a nie umiem się nawodnic :(

A gdzie można kupić tummy butter palmersa? Czytałas rekomendacje?

reklama

Ja też mam strasznie suchą skórę. Smaruje i smaruje i efektów nie widać. Najgorsze jest to że pić mi się nie chce więc koło się zamyka. Pije może 3 kubki herbaty, kawy czy innych napojów ale to mało jest.

No właśnie myślałam o palmersie bo cenowo za bardzo nie odbiega od pozostałych. Na mustele to szkoda mi kasy.

Mam jeszcze jedno pytanie natury technicznej... czy ma któraś z was legginsy takie które kończą się pod brzuchem? bo jak zwykłe naciągnę na brzuch to tak brzydko się odznacza pod sukienką czy tuniką

Do góry