reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
No dobra... jestem coraz bardziej przerażona...
Muszę pozapisywać wszystko i przedstawić listę pytań pani doktor.

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy najlepiej zrobić USG 3D? ma to sens już na tym pierwszym USG? ( u mnie to będzie 12 tydzień) czy lepiej później?
jak juz to pozniej, mi lekarz przełączał w 30 tc, 37. fajne widoki bo dziecko widac było podobne to taty

Witam nowe mamuśki

A na 3d poszla bym troszkę później myślę tak 16-20 tydzień wtedy już można coś konkretnego zobaczyć;-)
A mnie zaczyna senność męczyć no nie do opanowania to jest :-D

Beatko gratuluję wizyty:-) też czasem myślę że może na końcówkę lipca mi się przesunie, skoro już ma taką tendencję że się o dzień przesunął termin, zobaczymy jak będzie na nast wizycie

Tinuś witaj i się rozgość:-)

Heh w styczniu to aż trzy wizyty zalicze :-D najpierw usg na nfz później wizyta na nfz i jeszcze pełna wizyta prywatna. Ale nie mówię jednemu lekarzowi że idę jeszcze do innego, nie widzę takiej potrzeby. Prywatnie jeszcze z dwa razy pójdę mni. na tzw. połówkowe i później ok 35 tc.

reklama
Do góry