loveboiled
Fanka BB :)
130 funtow maximum ale to juz takie wypasione 3D z filmem itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz, u was nawet stoSej. Ja tez prywatnie choć terroryzuje gp Zwz ma moja historie porodowo ginekologiczna i właśnie wracam ze szpitala, po monitorowaniu szyjki, która kinie skrocila o 1.5cm, za 2tyg usg znów i badanie. S skierowali mnie właśnie na opiekę ma patologie wcyklu co 3tug żeby złapać szyjke w momencie do szwu. Trzeba sie z nimi trochę popszttkac i powalczyć, a zrobią co trzeba teraz jestem spokojna, ze Szyjka będzie monitorowania cały czas o może uda sie uniknąć tego co w pierwszej i drugiej ciąży miałam. Nasze dzidzi ma 16mm i określają na 8t2dSą polskie prywatne kliniki. No ale wizyta z usg kosztuje 100-140 f. Dla mnie mimo wszystko dzidzia najważniejsza i póki co ciążę prowadzę prywatnie. Tylko to mi daje spokój ducha
Love, rzeczywiście mało!!!!
Bhcg £28 jedno badanie, a usg jak widac dużo droższe! O 3d nawet nie pytałam. Ale jak mówicie, spokój i zdrowie diecka najważniejsze więc czego sie nie zrobi.
Muszę Suwak zmienić. Wszystko przez to ze usg jest jedynym sposobem na określenie wieku mojej ciąży, no okres robią miałam na początku października więc bardzo możliwe ze ciąża starsza o prawie tydzień niż wynika z poprzednich usg.Anney masz racje czasem trzeba glosniej cos powiedziec, ustawic, postraszyc to potrafia zrobic co trzeba. Trzymam kciuki za szyjke co by sie nie skracala i gratuluje wizyty. Wasz maluszek jest tydzien starszy niz w suwaczku az dziwne bo czesto ciaze okazuja sie mlodsze ale najwazniejsze ze u malenstwa wszystko ok :-)