reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

o tak, polecam diety z Vitali-szczegolnie smacznie dopasowana. Ja schudlam z nimi 15 kg:)
Jak ktoras bedzie miala ochote ta dietke wykupic to dajcie znac przesle wam linka polecjacego to i wy i ja zyskamy dodtakowe dni diety gratisl;)

najpierw podaje linka do swojej strony z przepisami a teraz każe się odchudzac:-D btw ciasto z bezą i malinami jest bosssskie:-)

reklama
LANA super ubranka też nad nimi się zastanawiałam, ale stwierdziłam że coś takiego kupię na roczek to już będzie miał może rozmiar 80/86, na targu kupiłam białe welurowe rozm. 68
IMG_0906.jpgIMG_0908.jpg
Co do wagi to zostało mi jeszcze 5kg, pierścionki weszły po 2 tygodniach od porodu, najwięcej pozostało mi w udach i pupie wchodzę tylko do jednych spodni. Piersi już mi trochę zmalały i stają się powoli obwisłe (karmię jeszcze sporadycznie 3 razy) za niedługo zanikną wogóle:-D.
pencil.png

Ja korzystałam z diety z Vitalii po Filipie i też udało mi się na "Smacznie dopasowanej" schudnąć z 10kg.

Teraz wykupiłam dietę z kalorynka.pl bo była promocja na grouponie i zaoszczędziłam 200zł :-)

Idę do gina za tydzień na kontrolę. Trochę się boję i nie wiem jaką antykoncepcję wybrać. Chyba spiralę:eek:

Sylvi.b-śliczne to ubranko :tak:
Saga -ja już 8 tyg.po porodzie( czytaj po cesarce) zżarłam już prawie całe opakowanie tabl.anty a sexik tylko 3x a 2x tak mnie bolało ,że zastanawiałam się czy rodziłam napewno przez cc czy może naturalnie bo tak boli albo zarosłam :szok:bo cała ciąża zagrożona i było zero sexu :szok:.Na dodatek coś mnie na wierzchu szczypało poszłam do gina a ten mówi ,że jakieś cholerstwo się przyplątało chyba grzybica ale jakim cudem może w szpitalu a całą ciąże nic mi się nie przyplątało a teraz jak na złość i smaruję kremikiem z antybiotykiem .Rozmawiałam z przyjaciółką która też po cc i też ją pierwsze kilka razy bolało .U mnie po kolejnych próbach już spoko już lepiej choć nie jest idealnie a i gin kazał mi kupić środki nawilżające przed sexikiem bo jak karmi się piersią to brakuje hormoników i jest suchość i może dojść do obtarć-no to tyle na tematy intymne :-)

sylvi komplecik fajny. Muszę coś w tym stylu nabyć, żeby na przyjęciu się prezentował, bo na wierzch to mam kombinezonik błękitny, bo to już raczej chłodno będzie..

Ja gina zaliczam dopiero w przyszły poniedziałek. On przyjmuje tylko poniedziałek i czwartek....a wczoraj miałam zebranie w przedszkolu a w czwartek pogrzeb w rodzinie i mama nie będzie mogła mi przypilnować Radka. Także dopiero następny poniedziałek zostaje.

Dziś mój starszak zaczyna naukę pływania. Już się doczekać nie może :-D.

JJ mojej kolezance tez sie tak zrobilo z stopami...
Devi Aska ja tez zaczelam ale powoli zaczelam chudnac i nie wiem czy poszlo by mi bo musialam przerwac, ja wole chyba bezposredni kontakt z deitetykiem ale u nas nie ma;/ poza tym zeby schudnac trzeba mic gruby portfel bo zdrowe rzeczy kosztuja..moja frend schudla tez dyche z Vitalia..
Lana ja zawsze maialm prbolem z infekcjami teraz niby nic nie ma ale bolalo;/

A mi noga urosla.
Igorek na chrzcie byl ubrany w biale spodnie sztruksowe na kancik, koszule, kamizele i do tego muszka wszystko biale. Pod spod kaftanik i pajac bo u nas w kosciele jest strasznuie zimno. a i mial biala czapeczke+ kaszkiet. wyglADAL jak malusszek z gazety. Po kosciele zdjelismy wszystko do pajaca.
u mnie waga jest juz sprzed ciazy szybko spadla dzieki stresowi.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny doradźcie mi. Mój mąż ma własnie ostatnie dwa tygodnie urlopu i myślimy o wyjeździe na weekend w góry z naszym maleństwem, ale obawiam się, że może to troche za szybko, bo maluszek będzie miał dopiero miesiąc. Co myślicie o takich podróżach?

reklama
Shadow ja generalnie nie widzę przeciwwskazań po za jedną .....tak długa podróż i pobyt malucha w foteliku przez kilka godzin.....mnie to jakoś odstrasza, bo to nie fajna pozycja dla kręgosłupa.

Do góry