reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
LANA ale fajne ubranka, juz czekam na zdjecia z chrztu!:tak:

MLODAM sil duzo Ci zycze kochana bez meza, z nami dasz rade!

ASIACUR kurcze moze faktycznie to cos z tarczycza? nie lam sie, na pewno wkrotce sie wyjasni i bedziesz chudla!

MAGGIE ja z tego samego powodu nie zakladam obraczki...:sorry2:

SAGAA fajnie ze sie zmobilizowalas zeby tu byc, ja zmobbilizowalam moje polaczenie netowe i lepiej mi tu od razu z Wami!

Super ubranka. Ja się właśnie waham nad kupnem jakiegoś ubranka, bo nie wiadomo jaka będzie pogoda za 4 tygodnie. Nastawiam sie raczej na chłodno/zimno. Mam taki kobinezonik misiowaty cieplutki w kolorze hmmmm chyba szaro - biały i prawdopodobnie w to go ubiorę a pod spód jakiegoś pajacyka bo impreza i tak w domu będzie.
Gorzej jak ten kombinezon będzie już za mały... dzisiaj robię przymiarkę bo jak teraz będzie w sam raz to lipa :wściekła/y:

Super ubranka. Ja się właśnie waham nad kupnem jakiegoś ubranka, bo nie wiadomo jaka będzie pogoda za 4 tygodnie. Nastawiam sie raczej na chłodno/zimno. Mam taki kobinezonik misiowaty cieplutki w kolorze hmmmm chyba szaro - biały i prawdopodobnie w to go ubiorę a pod spód jakiegoś pajacyka bo impreza i tak w domu będzie.
Gorzej jak ten kombinezon będzie już za mały... dzisiaj robię przymiarkę bo jak teraz będzie w sam raz to lipa :wściekła/y:

Piszecie, ze nie mozecie wcisnac obraczki, ja jeszcze nie probowalam z pierscionkiem zareczynowym ale tez moze byc ciezko. A co gorsze to rozklapily mi sie stopy! :baffled: Serio, cisna mnie wszystkie buty. Niby opuchlizna juz zeszla a buty male. Nie jedna przypadkowa para a wszystkie! :angry: A ja jestem maniaczka butow, mam ze 30 par jak nie lepiej (niektore dosc drogie, bo to takie moje male zboczenie) i co teraz????? :shocked2::shocked2::shocked2:

susumali dzięki za wsparcie, pewno będę wam czasem smęcić... na szczęście jest mama, chociaż wczoraj byłam sama, bo mama w szpitalu była na dzień. Dziś już wróciła jakiś wycinek do badania pod narkozą pobierali. wyniki za 3 tygodnie, oby były OK!

odnośnie wagi to wróciłam do swojej sprzed ciąży tydzień po porodzie. Ale nadal mam wystający brzuch i nie wchodzę w swoje spodnie :-(
obrączki też nie włożę przez kostkę :-( i moje prawie wszystkie pierścionki małe. Jak chcę nosić to muszę na palcach innych niż dany pierścionek był kupowany :wściekła/y:
co do butów tez przymaławe, ciasno mi w nich - szczególnie te wiecie do spodni "na kant" :-:)wściekła/y:

Malgoo mnie się wydaje, że stopy niekoniecznie ci jeszcze wrocily do stanu sprzed ciązy, ale to nie znaczy, że nie wrócą. Dopiero miesiąc po porodzie jesteśmy, a tak naprawdę dochodzenie do stanu sprzed trwa tyle co ciąża - czyli 9 miesięcy.
My byśmy chciały być od razu piękne i szczupłe, ale nie wszystkie mają takie predyspozycje ( ja nie i nawet karmienie mi w tym nie pomaga).
Trza sie katować z dietami :-(

Modam nie doczytalam nic o Twoi mezu napisz czemu go nie bedzie??
Na pewno wyniki beda dobre cza tak myslec!!:-)
DO tych co obraczek nie umieja wlozyc ja przytylam 20 kg i obraczke nosilam do dnia porodu i dalej nosze nie mialam problemu...
Susumali brakowalo mi bb bardzo i dlatego w koncu tu zaczelam czesciej wpadac ;-)
Asia mam ten sam problem wstydzilam sie maz mnie zjechal ze co ja gadam odpier.... kazalam mu swiatlo zgasic to mnie wysmial;p powiedzial ze znowu mam jazde z wygladem i depreche ze juz nie moze tego sluchac ze pomozemi dojsc do formy tez karmie piersia i tez nie chudne nawet grama mowice tarczyca ja slyszlaam ze naleze do grupy kobiet ktora nie chudnie karmiac i tyle...;/ i na wyglad bede musiala zapracowac sama.. przed ciaza wykupowalam diete z vitali ale zaszlam w ciaze i musialam przerwac a wczesniej czyli 4 lata temu chodzilam do dietetyka i schudlam 23 kg ma tendencje nigdy nie bede super szczupla ale wiem w jakiej wadze czuje sie dobrze i dojsc do niej musze schudnac 16-17 kg;/ chodz 10 kg zostalo do wagi sprzed ciazy to jeszcze wiecej musze ;/nie umiem wychodzic do ludzi na zdjeciach nie moge na siebie patrzec porazka;-(A co do sexu to spoko ale bolalo nie wiem czemu...??

reklama
przed ciaza wykupowalam diete z vitali ale zaszlam w ciaze i musialam przerwac

o tak, polecam diety z Vitali-szczegolnie smacznie dopasowana. Ja schudlam z nimi 15 kg:)
Jak ktoras bedzie miala ochote ta dietke wykupic to dajcie znac przesle wam linka polecjacego to i wy i ja zyskamy dodtakowe dni diety gratisl;)

Ostatnia edycja:
Do góry