reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

o tak, polecam diety z Vitali-szczegolnie smacznie dopasowana. Ja schudlam z nimi 15 kg:)
Jak ktoras bedzie miala ochote ta dietke wykupic to dajcie znac przesle wam linka polecjacego to i wy i ja zyskamy dodtakowe dni diety gratisl;)

najpierw podaje linka do swojej strony z przepisami a teraz każe się odchudzac:-D btw ciasto z bezą i malinami jest bosssskie:-)

reklama
LANA super ubranka też nad nimi się zastanawiałam, ale stwierdziłam że coś takiego kupię na roczek to już będzie miał może rozmiar 80/86, na targu kupiłam białe welurowe rozm. 68
IMG_0906.jpgIMG_0908.jpg
Co do wagi to zostało mi jeszcze 5kg, pierścionki weszły po 2 tygodniach od porodu, najwięcej pozostało mi w udach i pupie wchodzę tylko do jednych spodni. Piersi już mi trochę zmalały i stają się powoli obwisłe (karmię jeszcze sporadycznie 3 razy) za niedługo zanikną wogóle:-D.
pencil.png

Ja korzystałam z diety z Vitalii po Filipie i też udało mi się na "Smacznie dopasowanej" schudnąć z 10kg.

Teraz wykupiłam dietę z kalorynka.pl bo była promocja na grouponie i zaoszczędziłam 200zł :-)

Idę do gina za tydzień na kontrolę. Trochę się boję i nie wiem jaką antykoncepcję wybrać. Chyba spiralę:eek:

Sylvi.b-śliczne to ubranko :tak:
Saga -ja już 8 tyg.po porodzie( czytaj po cesarce) zżarłam już prawie całe opakowanie tabl.anty a sexik tylko 3x a 2x tak mnie bolało ,że zastanawiałam się czy rodziłam napewno przez cc czy może naturalnie bo tak boli albo zarosłam :szok:bo cała ciąża zagrożona i było zero sexu :szok:.Na dodatek coś mnie na wierzchu szczypało poszłam do gina a ten mówi ,że jakieś cholerstwo się przyplątało chyba grzybica ale jakim cudem może w szpitalu a całą ciąże nic mi się nie przyplątało a teraz jak na złość i smaruję kremikiem z antybiotykiem .Rozmawiałam z przyjaciółką która też po cc i też ją pierwsze kilka razy bolało .U mnie po kolejnych próbach już spoko już lepiej choć nie jest idealnie a i gin kazał mi kupić środki nawilżające przed sexikiem bo jak karmi się piersią to brakuje hormoników i jest suchość i może dojść do obtarć-no to tyle na tematy intymne :-)

sylvi komplecik fajny. Muszę coś w tym stylu nabyć, żeby na przyjęciu się prezentował, bo na wierzch to mam kombinezonik błękitny, bo to już raczej chłodno będzie..

Ja gina zaliczam dopiero w przyszły poniedziałek. On przyjmuje tylko poniedziałek i czwartek....a wczoraj miałam zebranie w przedszkolu a w czwartek pogrzeb w rodzinie i mama nie będzie mogła mi przypilnować Radka. Także dopiero następny poniedziałek zostaje.

Dziś mój starszak zaczyna naukę pływania. Już się doczekać nie może :-D.

JJ mojej kolezance tez sie tak zrobilo z stopami...
Devi Aska ja tez zaczelam ale powoli zaczelam chudnac i nie wiem czy poszlo by mi bo musialam przerwac, ja wole chyba bezposredni kontakt z deitetykiem ale u nas nie ma;/ poza tym zeby schudnac trzeba mic gruby portfel bo zdrowe rzeczy kosztuja..moja frend schudla tez dyche z Vitalia..
Lana ja zawsze maialm prbolem z infekcjami teraz niby nic nie ma ale bolalo;/

A mi noga urosla.
Igorek na chrzcie byl ubrany w biale spodnie sztruksowe na kancik, koszule, kamizele i do tego muszka wszystko biale. Pod spod kaftanik i pajac bo u nas w kosciele jest strasznuie zimno. a i mial biala czapeczke+ kaszkiet. wyglADAL jak malusszek z gazety. Po kosciele zdjelismy wszystko do pajaca.
u mnie waga jest juz sprzed ciazy szybko spadla dzieki stresowi.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny doradźcie mi. Mój mąż ma własnie ostatnie dwa tygodnie urlopu i myślimy o wyjeździe na weekend w góry z naszym maleństwem, ale obawiam się, że może to troche za szybko, bo maluszek będzie miał dopiero miesiąc. Co myślicie o takich podróżach?

reklama
Shadow ja generalnie nie widzę przeciwwskazań po za jedną .....tak długa podróż i pobyt malucha w foteliku przez kilka godzin.....mnie to jakoś odstrasza, bo to nie fajna pozycja dla kręgosłupa.

Do góry