reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Susumali nie umialam sie zoorganizowac... ale mega teskno za Wami...i wrocilam:-)
Dominic a widzisz tam nadrobic nie dam rady musze sie wdrozyc:-)
Devi nie kupowalam pozyczylam dla mnie to strata kasy na ta chwile...po za tyym ze do chrztu tak jak do slubu wsio drozsze...
Maggie Neila Devi Mlodam ciesze sie z ustalonych dat :-)
Karolinkaz
witaj myslami Cie sciaglam:-)

Mlodam jestes " rozgrzszona";p fakt teraz mniej czasu....
Moj mlody dzis caly dzien ulewa cos mu nie spasilo z mojego jadlospisu...poza tym siedze sama bo maz na sluzbie no i sie pochwale jestesmy juz
po "1" razie:p

Ostatnia edycja:
reklama
U nas chrzciny zaklepane na 23.10. Teraz muszę knajpkę "umówić".
Ja się właśnie zastanawiam co z ubrankiem.....Fran był chrzczony w styczniu i miałam taki błękitny kombinezon. Teraz chyba też go wykorzystam, bo to będzie już koniec października a po za tym u nas w kościele jest potwornie zimno :baffled:. Pod spód tylko zorganizuję jakąś kamizelkę i spodenki i białe body, co by elegancki był na przyjęciu :-)

Devi tu się odezwałaś....jak mały? Coś się wyjaśniło?

Mlodam-super termin na chrzest:tak: my będziemy chrzcili na wiosnę :-)faktycznie w ciąży o wiellllllleeeeeeeeeeee więcej czasu wolnego teraz maciupko :tak:
neila-ja mam zamiar kupić taki mały garniturek dla młodego strasznie mi sie podobaja takie ze sztruksiku w kolorze kawowym lub błekicie z kaszkietem w sumie nawet marynarki nie musi być tylko spodenki biała koszula lub bodziak i na to taka kamizeleczka sweterkowa i kaszkiet normalnie bosko tym bardziej ,że na wiosnę młody będzie już spory więc w takie cudo go spokojnie mogę wcisnąć :-)
a to fotka z ciuszkiem jaki mam zamiar kupić

dscf0478q[1].jpgIMG_5106[1].jpg

Hej!

Faktycznie cisza tu straszna w porównaniu z tym, co się działo jeszcze niedawno. Ale może jeszcze wrócimy do "normy";-)
Widzę, że tematy chrztu są na czasie.
U nas chrzci się hurtowo, bo chrzty odbywają się tylko w jedną niedzielę w miesiacu. Na razie jeszcze nie wiem, kiedy nas ten zaszczyt dopadnie, bo nie mamy chrzestnego. Ten, którego byśmy chcieli nie ma bierzmowania i zastanawiamy się nad kolegą. Choć ja uważam, że najlepiej jak ktoś jest bliski rodzinie, ale to też różnie bywa.

Saaga i jak było? ;-)
U mnie chyba nie będzie, bo się wstydzę swoich zwałów tłuszczowych.
Wiecie, że ja nie mogę jeszcze założyć obrączki na palec? nie przechodzi mi przez kostkę. POza tym drętwieją mi mega palce i waga nie spadła ani o gram. Zastanawiam się poważnie nad wykonaniem jakichś badań. Przede wszystkim na tarczycę, bo w ciąży ponoć siada.

Wykupiłam sobie już dietę u dietetyka i mam 3 miesiące nad skorzystaniem z kuponu, ale nadal karmię i zastanawiam się poważnie czy nie przestać, bo już nie mogę na siebie patrzeć. :-( Mam czas do grudnia a później chyba przejdę na jakąś dietę, bo mnie z tą otyłością pociążową trafi jasny szlag!!!:wściekła/y:

reklama
Do góry