reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a ja chszczę ale dopiero na wiosnę nie mam głowy teraz do tego całego załatwiania :restauracja,hotel,nauki itp.jak na razie kupiłam tylko okazyjnie zaproszenia :-D.
My na chrzestnych wybraliśmy moją przyjaciółkę która jest rozwiedziona i jej przyszłego męża oboje mieszkają w Irlandi więc podejrzewam ,że u nas w kościele byłby problem ale ja nie widzę innych osób w tej roli są wspaniałymi ludźmi i też rodzicami ale będziemy a raczej mój mąż bedzie załatwiał u znajomego plebana w pracy (czyt. w wojsku) i w wojskowym małym kościółku byśmy chrzcili Krystiano bez jakichkolwiek nauk ,problemów itp.

reklama
nIE NO bb TAK UCICHŁO ŻE AŻ ŻAL:-( ....kiedys nie umiałysmy nadrobić a teraz jak się wchodzi nie widać żadnych nowych postów... miłego dnia

My dzis zaklepalismy chrrzciny w kosciele na 12 listopada. Teraz tylko knajpke znalezc.

sagaa- czy kupowalas jakies specjalnie ubranko dla Wiktorka do chrztu??

Karolinka, Saga mówicie, ze da się szybko nadrobić? to może spróbuję, bo ja to mam lapka zrąbanego a na stacjonarnym to wiecznie się stronki wieszają i oto powód dlaczemu nie bywam, ale raczej to nikt za mną nie tęskni
p.gif
ale poradnika to pewnie tak szybko nie ogranę z nadrabianiem ;-)
jednak w ciąży to więcej człowiek ma czasu niż na "macierzyńskim" ;-)

co do chrzcin to robimy 25.12 w mieście rodzinnym K :-)

mlodam - super termin na chrzciny, też chciałam w BN ale jak widziałam u mnie w kościele że na Wielkanoc było 11 chrztów to podziękowałam.

U nas chrzciny odbędą się 16.10, mini przyjęcie zaplanowaliśmy w domu. Zapraszamy tylko najbliższą rodzinę (rodzice+rodzeństwo). Koszty imprezy w knajpie mnie przeraziły:szok:

aaa miałam zapytać czy kupujecie specjalne ubranko na chrzciny ?

reklama
neila ja przypuszczam, że będzie trochę tych dzieci na swięta ale cóż, jak chcemy zrobić u K i aby jego rodzinka była (babcia, dziadek-czyli małej pradziadki) to musimy tam, ja już nie mam swoich dziadków dlatego ciągnie mnie by robić tam :-) a wcześniej nam nie pasi by i moja sistra była a będzie ją trzymać jako mamcia chrzestna :-)

u mnie lejeeeeeeeeeeeeee, K pojechał niedawno do pracy - wróci za 12 dni :-( a mi tak smutno i płakać się chce, ze sama z niuńką zostałam.

Do góry