Malgo000
Fanka BB :)
Megmarion, rozumiem Cie w 100%, bo ja tez zawsze mega aktywna przed porodem, pracowalam do 37tyg bo w domu bym nie wysiedziala. Ja staram sie wychodzic na spacer codziennie chociaz pogoda nie zawsze pozwala bo teraz w UK jakies huragany. Niestety nawet zakupy nie wchodza narazie w gre, bo maly co chwile na cycu, moze jak wprowadzimy MM. Ale szczerze to ja mam przy mlodym tyle roboty I czas mi tak mija, ze dzis mlody konczy miasiac a ja nie wiem, kiedy to minelo.
Dali, jak wyszedl brazik? Ja tez kiedys zaszalamam I z blondu przerobilam sie na braz I byla masaka, szok przezywalam od nowa przy kazdym spojrzeniu w lustro
A dzis na moje 30te urodziny mlody zaserwowal mi mega kolke wiec dzien, jak codzien a swietowanie trzeba bedzie przelozyc.
Dali, jak wyszedl brazik? Ja tez kiedys zaszalamam I z blondu przerobilam sie na braz I byla masaka, szok przezywalam od nowa przy kazdym spojrzeniu w lustro
A dzis na moje 30te urodziny mlody zaserwowal mi mega kolke wiec dzien, jak codzien a swietowanie trzeba bedzie przelozyc.