reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie! Ja znowu zapakowałam małego do fotelika i go bujam. To chyba niezbyt zdrowo dla jego kręgosłupa, ale ręce mi opadają od ciągłego noszenia go, a nie sądzę że na rękach byłoby lepiej.
Połóg się skończył, dziś idę do ginekologa to poproszę o jakieś tabletki anty tylko takie dla karmiących piersią. Chociaż jakoś nie mam ochoty na amory, za to mąż już nie może wytrzymać.
No i zaczynamy ćwiczyć, pasa nie nosiłam, flaczek się wciągnął, teraz został na brzuchu typowo tłuszczyk.
Miłego dzionka kochane!

reklama
Witajcie!!!
Mikołaj urodził się 26.08.2011 o 16.25 przez CC po krótkiej, ale zarąbiście dokuczliwej próbie porodu SN. Waga 4005g długość 56cm:)Wygląda jak mały eskimos, jak się ogarnę wstawię zdjęcie. Nie obyło się bez sensacji, ale to też w późniejszym terminie. Napiszcie proszę co z Szymkiem Bishopki bo szukałam nowych info, ale nic nie znalazłam, a na razie nie nadrobię zgromadzonego materiału:) Pozdrawiam wszystkie nowo rozpakowane i nadal czekające!!!

NO NARESZCIE MUCHA URODZIŁA!!!!!!!!!!:-)
anna2101 dawaj teraz na Ciebie kolej :-)
Blackberry-gartaki !!!!!!!!!!!!!kochana Miki widzę po wymiarach słuszny chłopak się urodził!!!!:-)
Saga-spoko zrzucisz kiloski nim się obrucisz spokojnie powolutku wszystko wróci do normy:tak:mi po porodzie z 16kg.zostało 5 ale chyba nie chciałabym ich zrzucać w końcu mam troszkę ciałka a nie taki szkieletor tylko problem bo w spodnie dupsko nie chce wejść :-Dwięc z dupska by mi się przydało trochę schudnąć :tak:

Witajcie-Trzymam kciuki za Mamusie,które czekają na Maluszki.
Mi przez kilka ostatnich dni leciało malutko,za to nadrobiło wczoraj...
Mój Synuś póki co jest grzeczny-zobaczymy jak długo.
Córci nie odtepuje Go na krok,ale i są minusy-ciągle muszę ją upominać,bo ja juz Go chwyci-to rękę by urwała.

Moze i by sie dalo. ale mam co im sciemnic?? przeciez to widac ze nie mam skurczy w ogole... :( masakra. juz nie mam sily i mam dosyc. mala smiga w brzuszku. kuje mnie w podbrzuszu... i w ogole do dupy...:(

reklama
Do góry