reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej.
Skurcze liczy się start- start. A przerwa to to co mniej boli.
Byłam właśnie w szpitalu na KTG- nic się nie rusza. Mały wysoko. Po wczorajszej mężowskiej oksytocynce nic się nie dzieje... trzeba dalej próbować, hihih. Podoba mi się to wywoływanie porodu:)
Mucha- ale kozaczysz:-)

reklama
cześć dziewczyny,
ostatnio znowu tylko Was podczytuje bo nie mam siły pisać.

jestem już 4 dni po terminie i szlak jasny mnie trafia. jutro idę do lekarza po skierowanie do szpitala. Mam nadzieję, ze nie dojdzie do cesarki. byłam ostatnio w szpitalu tak jak mi radziłyście jak wypadł mi zielony czop, ale okazało się, ze wszystko jest ok. W nocy wstaje kilka razy, boli kregosłup, stopy i dłonie opuchniete i obolałe. Synek rusza się niesamowicie. Mój brzuch wyglada jak burza na oceanie ;) Tylko bym narzekała. dzisiaj znowu szorowanie domu no i mycie okien- ktoś mnie namawiał, ze to 100% pomaga :)
Miłego dzionka

a85, jak ja Cie rozumiem! U mnie data podobna, czopa zero, skurcze sa ale bardzo nieregularne, tak raz na godzine i tak od kilku dni nic sie nie zmienia. Kiedy u Ciebie ewentualnie wywolanie?

onaion, rowniez wspolczuje, mam nadzieje, ze niedlugo u Ciebie tez wywolanie albo cos sie ruszy.

Bishopka, a ty? Kiedy jakas wizyta?

Ja wzielam na noc pol tej cudownej tabletki przeciwbolowej, ktora mi przepisali i spalam jak dziecko. Kolejne pol wezme dopiero dzisiaj na noc, jakos ten bol w dzien przeczekam nie bede mlodego trula. A oni mi kazali brac co 4 godziny! :szok:

Jak Wasze plany na dzis? Moje zadne, moze sie przekulam do ogrodu. No i rogaliki serowe planuje, jesli ustoje, a niech dupa rosnie!

Bishopka, znasz mnie na wylot :-D Jeszcze muszę obiadki (12 szt. :-D) zrobić Lilce i mogę jechać.. Póki co nie jadę, mega mi się nie chce, mam wrażenie że te skurcze to taki urok, a nie poród. Poczekam, może wieczorem pojadę z Tomkiem ;-)

akutan, to powodzenia na wizycie! U nas tez slonko pierwszy raz od tygodnia i planuje sie wystawic do ogrodu z ksiazka i czekac na porod :-)

reklama
Mucha wracaj na koniec kolejki :-p
malgo ja w planie mam ogladanie seriali online :-) a później jedziemy ogladać ziemie może coś wreszcie kupimy :-D ale już drugi raz sie nie dam namówić na kredyt we frankach :wściekła/y: że ja nie rodzę z nerwów oglądając kursy walut to jakiś cud ;-)

Do góry