reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Asiacur- no właśnie nie odpuszczą ,muszę jechać :(
Dali- mi też przykro, że nie urodziłaś;-) A co do liczenia to jak się mówi że skurcz co 5 min przez 40 sek. To oznacza, że skurcz zaczął się np o 12.00 i trwał 40 sekund a drugi zaczął się o 12.05. Teraz jaśniej?:-)

reklama
malgo ja juz teraz same dla dzieciaków - dzis lecą pamiętniki wampirów :-) ale ja tam jestemfanka harrego pottera itp bzdur ;-) a czas jakoś leci wtedy i nie myślę o tym że chce już rodzić , że rośnie mi mały klocek w brzuchu- wczoraj to sie poplakałam że mała taka duża już a nie chce wychodzić- a nie chce mi się nic innego robić niż leżeć :-) jak same mówicie że te wszystkie przyśpieszacze porodów się nie sprawdzają że można 50 razy myć okno i tak się nic nie ruszy to po co mam się męczyć - wyjdzie jak jej się zachce :-p
co do franka to wiem że niby jeszcze lepiej niż w zlotówkach ale dlaczego akurat teraz to musi rosnąć jak mała ma się na świecie pojawić i jest tyle innych wydatków ;-)
co do ziemi - to nasze małe marzenie żeby mieć domek , a możliwe że trafi nam się okazja dziś do fajnego zakupu - i możliwe że mój brat kupi obok działkę. ale to musimy dziś dobrze zagadać z babką co sprzedaje i liczyć że uda się coś zejść z ceny - może ją wezmę na litość z moim brzuchem ;-)

Agulalula, to życzę owocnych negocjacji podczas dobijania targu i kupowania działki.
A gdzie lecą te "Pamiętniki..."? Bo ja fanka ostatnio, hehehe

Karolinkaz, no fajnych mam sąsiadów. Z jednymi walczyliśmy i nauczyliśmy rozumu, a na dole mieszka taka............. No właśnie, hehehe....

U mnie skurczy brak, w nocy coś tam mnie obudziło, brzuch mi tylko twardnieje. Ale dziś fajna pogoda, więc czuję się nieźle. Tylko opuchlizna mnie męczy. Musze jeszcze dziś prasowanie odstawić. Mąż skręcił kołyskę, to może mała zechce wkrótce wyjść.

Agulal-ja tez śnie o domku ...ach.pamiętniki wampirów juz wszystkie widziałam znaczy 2 serie.ja stara dupa fanka zmierzchu jestem ....hihi
Akutan-kumam czyli skurcz sie wlicza.

Malgo00, wizyte mam dziś o 14:30 :-) wiec licze, że sie czegoś dowiem.
Mucha, Ty to jesteś jednak niezniszczalna :-D i dziękuje Ci, że czekasz na mnie, choć ja juz przestaje wierzyć, że w ogóle kiedys urodzę :-D
Młody wierzga nogami jak szlag, czasami to aż mnie zaboli. A i dzis zrobiłam sobie pazurki, wszak trzeba jakos wyglądac jak beda mi niebawem podłączać oxy :-D
A ja ogladam czasami filmy na zalukaj.pl albo "ostry dyżur" :-D

reklama
dzień dobry :-) jutro mam wizytę w szpitalu i zobaczymy jak tam moja kluska się szykuje na wyjście :tak: i czy w ogóle się szykuje :eek:

Do góry