Tonya
Zadowolona z życia :)
Tonya, Ty jeszcze tutaj:-)?
Czekasz na mnie, żebym sama nie została?
Dokładnie Doceń to koleżanko!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tonya, Ty jeszcze tutaj:-)?
Czekasz na mnie, żebym sama nie została?
Dokładnie Doceń to koleżanko!
Twaróg mam zwykły i muszę zmielić... mam jeden sklep na osiedlu i jest z innej epoki- wszyscy nazywają go PRL- bo jakby wyjęty z tamtych czasów.Akutan pamiętaj o dobrym gęstym twarogu.. ja też się dziś napocę żeby taki znaleźć bo już nie pamiętam jakiej firmy był sprawdzony..
Marcelina, odkąd mam nową lodówkę to w ogóle nie śmierdzi (to tak zamiast cytryny) no chyba, że zapomnę wyjąć z niej 5-dniowe mięso, to wtedy trochę zalatuje
Marcelina, świetnym pochłaniaczem zapachów jest pojemniczek z kawą w lodówce, najlepiej mieloną, ale moga też byc ziarna.
Taki prawdziwy do zmielenia jest najlepsiejszy !!!!! tylko ja nie mam maszynkiTwaróg mam zwykły i muszę zmielić... mam jeden sklep na osiedlu i jest z innej epoki- wszyscy nazywają go PRL- bo jakby wyjęty z tamtych czasów.
Więc czeka mnie mielenie Mam maszynkę więc podołam. Idę pichcić.
a ja chodze cały czas po domu i zaglądam do lodówki i coś bym zjadła, a nie wiem co i wkońcu pije kawe haha pol na pol z mlekiem,