reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelina, świetnym pochłaniaczem zapachów jest pojemniczek z kawą w lodówce, najlepiej mieloną, ale moga też byc ziarna.
Szuszu, fajna komoda, tez mam meble wenge w domu :-)
To ja poszukam tego przepisu na ta chatkę, coś mi się chce i nie wiem co :confused:

Cześć Dziewczyny!!!

Od razu lepiej jak tak w nocy nic nie boli :))) zabek wyleczony jupi, normalnie zamykam buzie :)))
Dzisiaj o 3 w nocy (nad ranem) poszlam pod blok zeby sie jamnik wysikal haha, bo tak mi chodzil po calym mieszkaniu i tylko bylo slychac te pazurki o podloge! ale i tak humor mam dobry,

chyba mi się trochę brzuch obniżył,

moi Rodzice pojechali na weekend i Mama wydzwania co 5 minut jak się czuje haha! jaka panikara :) a przed wyjazdem prosila mnie, zebym jeszcze nie rodzila :)))

czopa nie widac, skurczy ni ma, wczoraj tylko pobolewalo mnie podbrzusze, ale tak konkretnie! ruszyc sie nie moglam, ale to chyba sprawy zoladkowe byly!!!

Tonya ja Ciebie podziwiam, jakby mi sie pojawily jakies skurcze i zobaczylabym, ze sa regularne to wystarczylyby mi 3 regularne i na bank jestem w szpitalu :) a Ty sobie czekasz i Ci przechodzą, no szok!!!:)))

Akutan pamiętaj o dobrym gęstym twarogu.. ja też się dziś napocę żeby taki znaleźć bo już nie pamiętam jakiej firmy był sprawdzony..
Twaróg mam zwykły i muszę zmielić... mam jeden sklep na osiedlu i jest z innej epoki- wszyscy nazywają go PRL- bo jakby wyjęty z tamtych czasów.
Więc czeka mnie mielenie:D Mam maszynkę więc podołam. Idę pichcić.

a ja chodze cały czas po domu i zaglądam do lodówki i coś bym zjadła, a nie wiem co i wkońcu pije kawe haha pol na pol z mlekiem,

a wieczorem ide na panienski :) 2 wesela w tym roku omine :/ ale bede troche bogatsza haha :p

pfff... jest mi tak gorąco, że albo zaraz urodze, albo się rozpłynę...masakra. Podziwiam Was, że macie siłe sprzątać mieszkanko

Marcelina, odkąd mam nową lodówkę to w ogóle nie śmierdzi (to tak zamiast cytryny:-D) no chyba, że zapomnę wyjąć z niej 5-dniowe mięso, to wtedy trochę zalatuje:-D

no jakbym ja coś zapomniała to bym przynajmniej wiedziała co tam tak wali :-D

Komoda super i cenowo i wizualnie, tylko nie za płytka ?

Marcelina, świetnym pochłaniaczem zapachów jest pojemniczek z kawą w lodówce, najlepiej mieloną, ale moga też byc ziarna.

Oooo to nie widziałam, dzieki !!!!!!!!

Twaróg mam zwykły i muszę zmielić... mam jeden sklep na osiedlu i jest z innej epoki- wszyscy nazywają go PRL- bo jakby wyjęty z tamtych czasów.
Więc czeka mnie mielenie:D Mam maszynkę więc podołam. Idę pichcić.
Taki prawdziwy do zmielenia jest najlepsiejszy !!!!! tylko ja nie mam maszynki :sorry2:

a ja chodze cały czas po domu i zaglądam do lodówki i coś bym zjadła, a nie wiem co i wkońcu pije kawe haha pol na pol z mlekiem,

Też tak mam.. ale nie mam co zjeść bo w domu nic nie ma :angry::angry::angry: a dziada jak nie ma tak nie ma, niech wraca już :wściekła/y:

reklama
ciekawa jestem czy zmieszcze sie w jakiekolwiek spodnie po porodzie, czy nastepny rok bede chodzic w legginsach :p

Marcelina no ja wlasnie tez pije kawe bo do jedzenia nic dobrego nie znalazlam, tez czekam na mojego i pojedziemy na jakies zakupy spozywcze, tylko, zebym znowu za bardzo siebie nie rozpiescila, bo kupie same mega kaloryczne rzeczy i wtedy to już napewno będę mogła zapomnieć o zmieszczeniu się w spodnie!

szuszu komoda bardzo ladna, my kupilismy jakis czas temu 3 komody, moj tak sie wyklocal ze mna o kolor, ze powiedzial, ze wszystkie 3 maja byc jasne, a jak stamtad odjechalismy to stwierdzil, ze moga byc, ale wtedy wszystkie 3 ciemne, wiec juz sie zgodzilam, no ale jak zadzwonilam tam, zeby zmienili na wszystkie ciemne, to powiedzieli, ze musze czekac 4 tygodnie i tak sobie czekam, moje komody tez nie są za szerokie - 41cm,
a najbardziej mnie wnerwia w tym wszystkim to, ze mojego Siostra wszystko musi miec takie jak my! no ilez mozna! komody oczywiscie musza tez miec takie jak my, posciele takie same, koldry takie same, niepotrzebnie ostatnio pochwalilam się okapem, bo oczywiscie znowu musi miec taki sam!drazni mnie cos takiego strasznie!

Do góry