reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Ok, rozumię, ale kwestia z zaszyciem mi się podobała ;-)
heheh mi tylko częściowo bo wiesz.. jednak ta część ciała może służyć też całkiem przyjemnym sprawom ehhehe
ja Ciebie rozumiem bo mam taki sam powód ;-)
uciekam spać!
Dobranoc kobitki!
Dobranoc :-) i się nie stresowuj !!
Ja chyba też dobranoc
maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).
no widzisz???? czasami mam rację
Shadow witaj ponownie:-)
a mnie po cesarce już się żadna metoda nie podoba więc chyba zamknę warsztat
Dali
Fanka BB :)
Dziendoberek....już nie mogę spać ....
Wczoraj z tym bólem brzucha to bardziej chyba zoladkowe sprawy niż poród hahaha.
Marcelina-mamy terminy prawie na ten sam dzień a ty już masz na 15 cc ...jak ja będę miała tez chce tak szybko...znaczy niby mi wychodzi tydzień przed terminem to 20ego ...niby tylko 5 dni ale zawsze.
BIelizna która pomaga wciągnąć sie brzuchowi po ciazy....opinie? Pic na wodę ?
Suszu-ty masz pas po ciazy dobrze zapamietalam?
O dobra widzę już pisalyscie o tym pasie...ale własnie od kiedy można go nosić ?
Wczoraj z tym bólem brzucha to bardziej chyba zoladkowe sprawy niż poród hahaha.
Marcelina-mamy terminy prawie na ten sam dzień a ty już masz na 15 cc ...jak ja będę miała tez chce tak szybko...znaczy niby mi wychodzi tydzień przed terminem to 20ego ...niby tylko 5 dni ale zawsze.
BIelizna która pomaga wciągnąć sie brzuchowi po ciazy....opinie? Pic na wodę ?
Suszu-ty masz pas po ciazy dobrze zapamietalam?
O dobra widzę już pisalyscie o tym pasie...ale własnie od kiedy można go nosić ?
Ostatnia edycja:
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Dobry dzień:-)
A my byliśmy sobie wczoraj na Ktg, serducho bije, skurczy ZERO, no może 3 na poziomie 40
Przy okazji badanka, pół szyjki gotowe do porodu mam Ja to chyba w ogóle nie urodzę.
Lekarz wsadził dwa palce, z bólu się krzywiłam a ten do mnie, że to tylko dwa palce a nie główka- to mnie pocieszył
Maggie przecież dopiero otwarłaś ten warsztat
A my byliśmy sobie wczoraj na Ktg, serducho bije, skurczy ZERO, no może 3 na poziomie 40
Przy okazji badanka, pół szyjki gotowe do porodu mam Ja to chyba w ogóle nie urodzę.
Lekarz wsadził dwa palce, z bólu się krzywiłam a ten do mnie, że to tylko dwa palce a nie główka- to mnie pocieszył
Maggie przecież dopiero otwarłaś ten warsztat
heheh mi tylko częściowo bo wiesz.. jednak ta część ciała może służyć też całkiem przyjemnym sprawom ehhehe :
Ja już niestety zapomniałam do czego jeszcze może służyć oprócz siusiania i rodzenia Mam już 9 miesięcy celibatu, ale zastanawiam się czy nie przypomnieć sobie wkrótce, bo ponoć poród ułatwia :-)
Dzień dobry:-)
Moja córcia jak co weekend na działce z dziadkami, a ja jak co weekend muszę posprzątać;-)
Dopiero wstałam ale i tak czuję się nie wyspana...
No i moja przyjaciółka wraca dzisiaj z 2-tygodniowego urlopu i wreszcie się z nią zobaczę:-)
Moja córcia jak co weekend na działce z dziadkami, a ja jak co weekend muszę posprzątać;-)
Dopiero wstałam ale i tak czuję się nie wyspana...
No i moja przyjaciółka wraca dzisiaj z 2-tygodniowego urlopu i wreszcie się z nią zobaczę:-)
Tonya
Zadowolona z życia :)
Witam się po ciężkiej nocy - znowu miałam parę godzin skurcze co 10-15 min. po to by na koniec się wyciszyły...pocieszam się, że i tak mam wciąż bliżej niż dalej do tego porodu, ale ile dni można rodzić???!!! Już mam zakwasy od tych skurczy...
Idę Was trochę podczytać czy się ktoś wczoraj nie urodził...
reklama
Witam się po ciężkiej nocy - znowu miałam parę godzin skurcze co 10-15 min. po to by na koniec się wyciszyły...pocieszam się, że i tak mam wciąż bliżej niż dalej do tego porodu, ale ile dni można rodzić???!!! Już mam zakwasy od tych skurczy...
Tonya, Ty jeszcze tutaj:-)?
Czekasz na mnie, żebym sama nie została?