reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).

no widzisz???? czasami mam rację:-D

Shadow witaj ponownie:-)

a mnie po cesarce już się żadna metoda nie podoba więc chyba zamknę warsztat:-D

Dziendoberek....już nie mogę spać ....
Wczoraj z tym bólem brzucha to bardziej chyba zoladkowe sprawy niż poród hahaha.
Marcelina-mamy terminy prawie na ten sam dzień a ty już masz na 15 cc ...jak ja będę miała tez chce tak szybko...znaczy niby mi wychodzi tydzień przed terminem to 20ego ...niby tylko 5 dni ale zawsze.

BIelizna która pomaga wciągnąć sie brzuchowi po ciazy....opinie? Pic na wodę ?
Suszu-ty masz pas po ciazy dobrze zapamietalam?

O dobra widzę już pisalyscie o tym pasie...ale własnie od kiedy można go nosić ?

Ostatnia edycja:
Cześć...
witam się z wami. Miłego dzionka.
Jakoś nie mam nic wam ciekawego do napisania a w wasze tematy nie mogę od kilku dni się wdrożyć.

Dobry dzień:-)
A my byliśmy sobie wczoraj na Ktg, serducho bije, skurczy ZERO, no może 3 na poziomie 40:-D
Przy okazji badanka, pół szyjki gotowe do porodu mam:-D Ja to chyba w ogóle nie urodzę.
Lekarz wsadził dwa palce, z bólu się krzywiłam a ten do mnie, że to tylko dwa palce a nie główka- to mnie pocieszył:-D

Maggie przecież dopiero otwarłaś ten warsztat:blink:

heheh mi tylko częściowo bo wiesz.. jednak ta część ciała może służyć też całkiem przyjemnym sprawom ehhehe :

Ja już niestety zapomniałam do czego jeszcze może służyć oprócz siusiania i rodzenia :zawstydzona/y: Mam już 9 miesięcy celibatu, ale zastanawiam się czy nie przypomnieć sobie wkrótce, bo ponoć poród ułatwia :-)

Dzień dobry:-)
Moja córcia jak co weekend na działce z dziadkami, a ja jak co weekend muszę posprzątać;-)
Dopiero wstałam ale i tak czuję się nie wyspana...

No i moja przyjaciółka wraca dzisiaj z 2-tygodniowego urlopu i wreszcie się z nią zobaczę:-)

Witam się po ciężkiej nocy - znowu miałam parę godzin skurcze co 10-15 min. po to by na koniec się wyciszyły...pocieszam się, że i tak mam wciąż bliżej niż dalej do tego porodu, ale ile dni można rodzić???!!!:szok: Już mam zakwasy od tych skurczy...

Idę Was trochę podczytać czy się ktoś wczoraj nie urodził...

reklama
Witam się po ciężkiej nocy - znowu miałam parę godzin skurcze co 10-15 min. po to by na koniec się wyciszyły...pocieszam się, że i tak mam wciąż bliżej niż dalej do tego porodu, ale ile dni można rodzić???!!!:szok: Już mam zakwasy od tych skurczy...

Idę Was trochę podczytać czy się ktoś wczoraj nie urodził...

Tonya, Ty jeszcze tutaj:-)?
Czekasz na mnie, żebym sama nie została:-D?

Do góry