reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Marcelina-mamy terminy prawie na ten sam dzień a ty już masz na 15 cc ...jak ja będę miała tez chce tak szybko...znaczy niby mi wychodzi tydzień przed terminem to 20ego ...niby tylko 5 dni ale zawsze.
Już? Chyba dopiero :-D Będe w 38 tyg i 2 dniu, wystarczająco :-D
Gin coś przebąkiwał o EWENTUALNYM 20tym ale niech spróbuje, to nie ręczę za siebie :angry:

Cześć...
witam się z wami. Miłego dzionka.
Jakoś nie mam nic wam ciekawego do napisania a w wasze tematy nie mogę od kilku dni się wdrożyć.

Miłego ! :-) a jak się nie możesz wdrożyć w nasze to wbij się z czymkolwiek :-D

Ja już niestety zapomniałam do czego jeszcze może służyć oprócz siusiania i rodzenia :zawstydzona/y: Mam już 9 miesięcy celibatu, ale zastanawiam się czy nie przypomnieć sobie wkrótce, bo ponoć poród ułatwia :biggrin2:

A ja "przez Was" mam teraz celibat bo zaczęłam się bać :sorry2::sorry2::sorry2:

BRY! i nie wiem co dalej :nerd::-D

reklama
Witam i ja :-) Od razu stwierdzam, że te wszystkie przyspieszacze porodu sa przereklamowane :-D na mnie nic nie działa, wobec tego posprzatalam sobie mieskzanie, tak generalnie :-D a spocilam sie przy tym jak głupia. dzis dzien jak kazdy, wciąz czekam na bóle :-D
Tonya, rodzisz nieprzepisowo :-D tyle dni :szok:

Marcelina zrobiłaś ciasto? ja już z rana dzwoniłam do rodziców czy mam po co przyjechać na urodziny taty :-D domek zrobiony ! już się doczekać nie mogę :-)

Właśnie posprzątałam lodówkę bo zgrozo jak to wyglądało. Sapię jak lokomotywa:) a zaraz idę do sklepu po składniki na chatkę i będę wypróbowywać przepis:) hehe

Marcelina zrobiłaś ciasto? ja już z rana dzwoniłam do rodziców czy mam po co przyjechać na urodziny taty :-D domek zrobiony ! już się doczekać nie mogę :-)

ooooooooo ! super ! Ja czekam na męża z wypłatą :-D:-D:-D:-D o 13 wróci, na zakupki po twaróg itd. więc pewnie się będe objadac jutro rano bo jeszcze będzie musiał postać w lodówce :dry:

Właśnie posprzątałam lodówkę bo zgrozo jak to wyglądało. Sapię jak lokomotywa:) a zaraz idę do sklepu po składniki na chatkę i będę wypróbowywać przepis:) hehe

kolejna :-D z mojej lodówki z lekka capie.. a była myta, jest czysta i nic w niej nie ma.. :confused: ponoć trzeba jakkiś zbiorniczek ze zbierającą się wodą i parą z tyłu za lodówką sprawdzić..

u mnie nie capi- ale jakieś paproszki:O a co do "aromatu" to kupuję takie pochłaniacze i używam pojemników próżniowych - pierwsze miesiące ciąży mnie do tego zmusiły :tak:

Heloł!!

Mam przeczucie, że urodzę w najbliższych dniach, hehehehe...
Tylko co noc się stresuję, co zrobię z Filipem jak się zacznie. Chyba pojedzie z nami na porodówkę.

Marcelina, a w mojej lodówce ciągle jest mokro. Miałam taką fazę,że wzywałam nawet fachmana, a ten powiedział, że wszystko ok, ale jak chcę, to może mi naprawiać :-D
Akutan, oby chatka się udała.
Szuszu, i jak, dziś już tak się nie stresujesz poniedziałkiem? Chyba nie. Spotkanie z przyjaciółką na pewno umili weekend, no i masz czas tylko dla siebie:tak:

Życzę wszystkim miłego dnia. A ja idę do kuchni robić mielone, hehehe...A później jadę do macro, wydać trochę kasy.

pochłaniacz mam ale chyba już z lekka przystarawy :-D kupię dziś zwyczajną cytrynę.. kurde taka parówa dziś i słońce na niebie a miało być chłodno i deszczowo i to od wczoraj..

Akutan pamiętaj o dobrym gęstym twarogu.. ja też się dziś napocę żeby taki znaleźć bo już nie pamiętam jakiej firmy był sprawdzony..
Asiacur- ja też dziś mega zakupy.. w domu po kątach przewiew od pustek..

reklama
Asia, taki mam czas dla siebie, że ogarniam syf jaki zostawił A. i Wiki:-D Chociaż i tak lubię swoje samotne weekendy ostatnio, to chyba kwestia dojrzałości, bo kiedyś to tylko z kimś:-D Razem z Tomaszem słuchamy głośnej muzyki, mocnych basów i jest git:-D

A zapomniałam Wam się pochwalić, kupiłam ostatnio komodę, była tania a prezentuje się super Komoda FORTE MONSUN MSNK26 Raty W-wa Od ręki (1736494003) - Aukcje internetowe Allegro :-)

I tak już pierwsza nie urodzę, bo chyba Gabinia się dzisiaj rozpruje, więc dziewczyny rodźcie:-D

Marcelina, odkąd mam nową lodówkę to w ogóle nie śmierdzi (to tak zamiast cytryny:-D) no chyba, że zapomnę wyjąć z niej 5-dniowe mięso, to wtedy trochę zalatuje:-D

Do góry