reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuję za ciepłe przyjęcie po powrocie :happy: Nie przejmujcie się kilogramami, ja też jadłam pod koniec bo cały czas byłam głodna, widocznie organizm zbiera siły na trudy porodu. A po wyjściu ze szpitala jest ponad 9 kilo mniej więc nie ma tragedii.

reklama
hej hej ale tu pusciutko, no ale to jak zwykle w weekend...

GABICZEK i ANULEK super ze jestescie w domciu i znajdujecie troche czasu na BB, welcome back!

widze ze apetyt dopisuje, oj mi tez i to bardzo............pieke co drugi dzien:sorry:, dzis takie buleczki- sloneczka z Quarkiem (cos a la twarog), bo na ta pogode choc sztuczne slonce cos daje...

COKIES fajnie ze mialas wczoraj wesoly wieczorek7

TAYCIA no ciekawe jaki odkurzacz maz kupi?

no jestem ciekawa jak tam MALINOWA i NADZIEJA...moze jutro cos sie dowiemy?

SAGAA Ty chyba w poniedzialek sie rozpakujesz...

u mnie znow nastroj do du....no ale to inna bajka
na razicho

jaki tu spokoj nanana

a ja bylam na mini zakupach zjadlam i... lezalam bo czulam sie tragicznie, najpierw mega bol brzucha potem mala dokazywala
ogolnie caly dzien mam napiety brzuch!
sluchajcie wy tez tak macie ze najpierw czujecie ruchy tak mocno jakby malenstwo chcialo wyjsc, az ciezko oddychac a za chwile cisza jakby usnelo?

karolap5 ja tez mam taki brzuch napięty cały czas i jeszcze mnie swędzi :( a Mały też tak mocno się rusza, a później cisza :)

karolap5 mam dokładnie tak samo, mała się wierci, wyciąga nóżki bardzo długo i nagle cisza. A czasami jak uśnie to nie wie kiedy się obudzić, zaczynam pukać w brzuch, szturchać i cisza- trochę popanikuje i mała znowu zaczyna buszować;-)

melduję się,

nadal 2 w 1 i dalej cisza....no może brzuch twardnieje mi dość często dziś.
Jutro mam kTG w szpitalu i zobaczymy co gin po badaniu powie. I męża mam w planach na wieczór :-D.....ja miałam plan urodzić nie wczesniej niż 1 sierpnia i w sumie mogę być 1 sierpniówką :rofl2: wcale się nie pogniewam, bo już mam tak wygety kręgosłup, że mam dość.....no ale nie wiem jakie plany i na którego ma synek :laugh2:.

Aaaa i dla fanek czopa - u mnie wydzielina biała jak mleko.......znaczy czopa niet :no:

Anulek krzyżowe bolą jak cholera, wiem coś o tym....teraz będzie powtórka z rozrywki. M. mi masował kręgosłup........teraz też go do tego będę potrzebować :tak:

a85 według tej teorii o ruchach to 24 lipca powinnam już się rozpakować....a tu dupa....

Devi narobiłaś smaka tym ciachem. Jak mi będzie dane to poń kupię śliwy na ryneczku i sobie upiekę taki.....albo pleśniaka z wiśniami i agrestem......

Dziś byłam na pazurkach......czyli mogę rodzić.....:-D

Zgłodniałam. Idę zrobić sałatkę z tuńczyka. Do potem....

widzę, że dzionek wam mija spokojniutko:D
My byliśmy właśnie pogadać z położną którą bierzemy prywatnie na czas porodu- muszę się wyrobić do 30 sierpnia- bo idzie na urlop. Ale fajnie, przynajmniej będę się pewnie czuła mając ją.
No i kupiłam sobie pas poporodowy:D
A jutro w odwiedziny do koleżanki.
Buziaczki kuleczki

reklama
Gabiczek, dobrze że już w domku jesteście. Jeszcze raz gratuluję:-)
A85, ja powinnam była rozsypać się....DZISIAJ lub JUTRO!!!!!!!!!!!:szok::-D Kurde od rana brzuch mi twardnieje co chwilę:-D A teraz się do kina wybieram, mam nadzieję, że nic się nie wydarzy;-) bo sama idę:-)

Do góry