reklama
B
beti2223
Gość
kurde dziewczyny dzisiaj myślałam że umrę pojechałam sobie na rybki z M on sobie oczywiście łowił a ja czekałam w samochodzie i coś tam w telefonie grzebałam i tak mnie nagle ścisnęło w brzuchu mała tak się wierciła aż mi łzy poleciały miałam takie uczucie że zaraz zrobię siusiu i nie powstrzymam się nie wiedziałam czy to mala tak się w środku rozpycha czy to skurcze mnie brały. coś strasznego nie mogłam usiedzieć na tyłku. nie wiem ile dokładnie to trwało ale z 10-15 min chyba normalnie zaczynam się bać że nawet nie będę wiedzieć że to już. już nie odróżniam bólu od skurczy
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
dziewczyny chyba macie skurcze przepowiadajace...no ale skoro juz troche regularne jak u Ciebie DEVI i JJ -to moze cos sie zaczyna...........powodzonka w razie co a tymczasej dobrej nocki i milych snow!
Ostatnia edycja:
Tonya
Zadowolona z życia :)
No właśnie Dali co to takiego spanie?
Na szczęście nie miałam za dużo nadrabiania...cisza się tu nam zrobiła, jak przed wysypem maluszków :-)
A ja od 5 przewracam się z boku na bok choć nic konkretnego mi nie jest...mały aktualnie szaleje w brzuchu i jeszcze do tego czkawkę ma...
Anulek, Gabiczek ale super, że już jesteście w domku z maluchami. Mamuśki na całej linii :-) Piszcie w wolnej chwili i wysyłajcie fotki maluszków
Jak dziś żadna nie urodzi, to zaczną się prawdziwie sierpniowe porody, stawiam na Sagę jako pierwszą
JJ, Devi ciekawe jak tam u Was nocka...mój brzuch też się często spina, ale bywa, że parę godzin trzyma bez przerwy a skóra się naciąga do granic możliwości. No i czopa u mnie tak jak u Ciebie JJ ni widu ni słychu...coś mi sie wydaje, że do terminu dotrwam. Według teorii A85 powinnam urodzić 2-3 sierpnia...zobaczymy co się sprawdzi :-) Jak na razie tajny plan mojego synka został nierozszyfrowany...;-)
Martwi brak wiadomości od Malinowej i Nadziei...oby było wszystko dobrze z nimi i dzieciaczkami :-(
No i czekam niecierpliwie za wieściami od innych rozpakowanych mam: Maggie, Oli i reszta...odezwijcie się!
edit. właśnie przeczytałam info od Devi - Sagaa na porodówce!!! Trzymaj się kochana i oby Ci wszystko sprawnie poszło i nie tak bardzo boleśnie!!!
Na szczęście nie miałam za dużo nadrabiania...cisza się tu nam zrobiła, jak przed wysypem maluszków :-)
A ja od 5 przewracam się z boku na bok choć nic konkretnego mi nie jest...mały aktualnie szaleje w brzuchu i jeszcze do tego czkawkę ma...
Anulek, Gabiczek ale super, że już jesteście w domku z maluchami. Mamuśki na całej linii :-) Piszcie w wolnej chwili i wysyłajcie fotki maluszków
Jak dziś żadna nie urodzi, to zaczną się prawdziwie sierpniowe porody, stawiam na Sagę jako pierwszą
JJ, Devi ciekawe jak tam u Was nocka...mój brzuch też się często spina, ale bywa, że parę godzin trzyma bez przerwy a skóra się naciąga do granic możliwości. No i czopa u mnie tak jak u Ciebie JJ ni widu ni słychu...coś mi sie wydaje, że do terminu dotrwam. Według teorii A85 powinnam urodzić 2-3 sierpnia...zobaczymy co się sprawdzi :-) Jak na razie tajny plan mojego synka został nierozszyfrowany...;-)
Martwi brak wiadomości od Malinowej i Nadziei...oby było wszystko dobrze z nimi i dzieciaczkami :-(
No i czekam niecierpliwie za wieściami od innych rozpakowanych mam: Maggie, Oli i reszta...odezwijcie się!
edit. właśnie przeczytałam info od Devi - Sagaa na porodówce!!! Trzymaj się kochana i oby Ci wszystko sprawnie poszło i nie tak bardzo boleśnie!!!
Ostatnia edycja:
Tonya
Zadowolona z życia :)
No nic babki, nadrobiłam co się dało i idę spróbować zasnąć...choć po wieściach od Sagi to nie wiem czy mi się uda...
flower188
Fanka BB :)
Saga jest wyjątkowa! podobno tylko kilka procent kobiet rodzi idealnie w wyznaczonym terminie a ona z tego co kojarze była równy tydzień przede mną i ma termin właśnie na dzisiaj! - oby wszytsko poszło szybko, bezproblemowo i w miarę bezboleśnie!
ale paskudnie za oknem...
ale paskudnie za oknem...
reklama