reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

karolap-oj ile bym dała za spacerek po bulwarze z wielkimi kręconymmi lodami w ręku...hihihi...to ok wpadam ...za jakies 24 godziny bo tyle mi to zajmie.
suszu-moze sie rozpakujesz na dniach.
ciekawe ile z nas przenosi ...ja bardzo bym nie chciala przenosic...(moja siostra rowniutkie 2 tyg zreszta najgoresze w jej zyciu)

reklama
Witajcie! Troszkę mi zeszło zanim doszłam do siebie. Teraz mogę już śmiało powiedzieć że nic minie dolega oprócz niewyspania i braku czasu. Szczęśliwie mogę już usiąść normalnie na swoich czterech literach. Serdecznie dziękujemy wszystkim za gratulacje :D Widzę że sporo z Was ma już swoje maluszki przy sobie. A tu przecież lipiec jeszcze! No to ja również wszystkim gratuluję ślicznych dzieciaczków

karolap-oj ile bym dała za spacerek po bulwarze z wielkimi kręconymmi lodami w ręku...hihihi...to ok wpadam ...za jakies 24 godziny bo tyle mi to zajmie.
suszu-moze sie rozpakujesz na dniach.
ciekawe ile z nas przenosi ...ja bardzo bym nie chciala przenosic...(moja siostra rowniutkie 2 tyg zreszta najgoresze w jej zyciu)

Mam nadzieję, że nie, bo na 08.08 jestem umówiona na CC:-)
No i mój lekarz na urlopie..

Powiem Wam że ja też już chciałam jak najszybciej urodzić bo ostatni miesiąc zmęczył mnie straszliwie. Przez 4 tygodnie przytyłam 4 kilo i bałam się że jak przenoszę to będzie jeszcze 4. A jak urodziłam taka ulga bez brzucha. Choć zaczynam za nim tęsknić ;)

gabiczek,anulek- Super ze jestescie w domku:)

gabiczek- kurce mi tez na koncowce straszni kilogramy w gore leca...ale jaks jestem strasznie głodna i do slodyczy mnie ciagnie. Cala ciaze ładnie przybieralam a teraz jeszcze ładniej nadrobie

Dziewczyny, ale żeście sie rzuciły na to ciasto, juz końcówka została :)
A na wieczór torcik...wyglada bosko mniam :)

Połaziłam po galerii, kupiłam sobie torebke w resreved ktora miałam upatrzona na pocztaku sezonu a teraz 50% taniej :) I troszke mi sie smutno zrobiło bo jeszcze nie zdrazyłam sie wygrzac a juz w sklepach grube swetry wchodza :(

a wiecie, że od wczoraj nikt nie urodzil ?? Dziewczyny zaciskaja nogi zeby stać sie 100% sierpniówkami?? Ciekawe który maluch bedzie piewrszy ?? Albo która urodzi dokładnie w terminie??

devi - nie mamy wieści od malinowej i nadzieji - może one powiększyło grono rozpakowanych? nie rób smaka na ciacha bo ja uwielbiam a jeść nie mogę (ewentualnie trochę drożdzowego lub suchego biszkoptu)

a ja mam wenę do gotowania dzisiaj szkoda tylko że to takie bezpłciowe tylko mogę jeść ale mężuś ma osobno gotowane co by nie jadł "papieru" jak to określił ostatnio (nie zdążyłam nic specjalnie dla niego zrobić a wyjeżdzaliśmy więc musiał zjeść moje jedoznko :p)

edit. ja jestem ciekawa który dzidziuś sierpniówek będzie jako pierwszy sierpniowy! bo na razie pełno lipcowych bąbelków

gabiczek- kurce mi tez na koncowce straszni kilogramy w gore leca...ale jaks jestem strasznie głodna i do slodyczy mnie ciagnie. Cala ciaze ładnie przybieralam a teraz jeszcze ładniej nadrobie.

Anulek,Gabiczek
- witamy z powrotem :-) super,że jesteście już w domku wraz z pociechami.
Devi - mam identycznie... już się cieszyłam,że wcale tak dużo nie przytyłam,a teraz widzę +15 kg i jeszcze mam prawie miesiąc przed sobą.... a za słodkie oddałabym wiele!

Ciekawe która urodzi pierwszego sierpniowego bobaska :-D:-D

Ja już posprzątałam, teraz czas na Męża... zdenerwował się ,że mamy taki beznadziejny odkurzacz w tej naszej wynajmowanej chacie i pojechał kupić nowy ... dla Nas... :-)

Miłej soboty!

hej,
Pytałam się dzisiaj mojej Ciotki położnej o co chodzi z tymi pierwszymi ruchami i data porodu, po co pytają o pierwsze ruchy w szpitalu, ona powiedziała, że date porodu liczą pierwsze ruchy + 4,5 miesiąca, ciekawe...pewnie znowu co szkoła to inna teoria,
a co biedroneczka na to?:) no i gdzie nasza biedroneczka jest, bo od kilku dni postów brak!

Witam sie na chwile, cobyście nie myslały,że rodze :-) jestem w dwupacku, zero boli, zero sexsa- jedno wielkie zero :-D
Ja mam podobnie jak Devi, mnie od poronienia nikt nie odwiedzal (czyli rok) a teraz to dzwonia "przyjaciele", a dzis wpada moj dawny kierownik sekcji z zona, wiec trzeba bylo cos naszykowac.
A gdzie moja Mucha ?? Ja zapewne wpadne dopiero jutro, wiec ucałujcie ja ode mnie, a ja caluje Was mocno, mocno - nie bójcie się nie ślinię !!!! :-DMilej soboty.

reklama
Gabiczek witaj super ze wszystko w porzadeczku u cia;-)
o kg nie wiem nie patrzalam dawno na wage;/
Bihopka i ja Cie caluje;p milego wieczorku;-)
Devi ten torcik za mna chodzi <mniam>;P;-) tez zastanawiam sie ktora bedzie miala zaszczzyt urodzic pierwszego sierpniowego dzidziusia stawiam na siebie :-D
Karola pocieszylas mnie i tez 3 mam kciuki zeby Ci sie udalo...
Anulek sfolguj z tymi kciukami bo ci odpadna:-) teraz to juz wszystko sie wyjasni na dniach nie mam juz co sie spinac ....ale dzieki ;-)
A85 z tym liczeniem kazdy co innego:-) powinnam widocznie urodzic 2 tyg po terminie wg tego chyba bym sie zaplakala :szok:
Flower takie uroki ciazy diet itd maz musi uzbroic sie w cierliwosc jeszcze chwile;-)

Do góry