reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Kłucie w kroczu to na rozwieranie szyjki...Szuszu odpocznij, a jak nie będzie przechodzić to dzwoń do gina, żebyś z tą cc zdążyła...może za dużo pracujesz ostatnio...

No to sobie 2 godzinna drzemke zafundowalam, a sny mialam jakies dziwne ze szoook
To przez ta pogode i niedospana noc, moze za duzo mysle ze mam isc do tego szpitala. Mnie sie ciagle wydaje że przeciez jest ok, mala sie rusza i wogole i mam dziwne mysli ze mnie beda chcieli dlugo trzymac, albo ze wczesniej pokroja masakra, a ja jeszce psychicznie nie nastawiona. Achh glowa mi dzis peka od tego myslenia:baffled:

Szuszu może sie juz cos dzieje, pomykaj do lekarza, albo co

Aanka gratulacje

Szuszu mialam tak rano ale przeszlo mam tak co jakis czas tez nie wiem co to...;/ Ty musisz sie 3mac do cesary a ja nie wiec mnie to jakos nie martwi specjalnie....
Akutan spakuj sie pozniej na prawde Ci sie nie bedzie chcialo wierz mi ja pakowalam torbe Tydzien taki zapal mialam ;/.....
mnie tez sie nic nie chce syf na chacie zero checi do wszystkiego nasluchalam sie znowu od ludzi i rzygac mi sie tym chce kur*** kazdy madrzejszy od drugiego porazka zero wyrozumialosci dobrze ze tu sobie moge ponarzekac....
Ewciu wspolczuje Ci mam nadzieje ze wsio szybko wroci na odpowiednie tory....
Taycia i reszta tez wydaje mi sie ze pojde na wywolanie moja mama przenosila kazda ciaze tesciowa tez sis chyba tez wiec jak to genetycznie uwarunkowane jestem U*****na :-(
No Ance sie udalo super;-)
Tonya widzisz jak rozpetalas rozmowe o zapachach:p
Marcelina sprobuj dobre ale dzis juz bym tego nie wszamala:p

Ostatnia edycja:
Witam
Cookies i Karolinkaz Wszystkiego Najjjj ! :-)
Anka gratuluję :-) !

Ja też dzisiaj się jakoś kiepsko czuję :baffled: pogoda paskudna, cały czas pada i pada :wściekła/y: no nic może wezmę się za jakąś robotę to może mi przejdzie !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry