reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cokies- maz ci sie oddał w prezencie :) Wszytskiego najlepszego
Karolinka- dla Ciebie tez 100 lat
Ewa- ale sie u Was porobiło...zdrowia życze, wrcajcie do formy

Leje za oknem wiec pewnie zaraz znowu zasne... (moge spac pol dnia a potem i tak cala noc przspie..:))a P. co chwile wydzwania czy cwiecze i biegam po mieszkaniu...szalony, nie wie jak to jest jak sie w domu siedzi i nic sie nie chce procz jedzenia słodyczy:/

reklama
SAGAA TY silaczko;-), powodzenia na przeplywam, moze dostaniesz jaks fajna rade?ale ja czuje ze urodzin w sierpniu,,,toz to tylko 5 dni kochana...

ojej EWCIA ale sie u Ciebie dzieje, dawaj znac co i jak...zdrowka dla Ciebie, slodkiej NAdii i meza!!!

COKIES no to od meza dostalas juz prezent...

Ostatnia edycja:
EwaK - życzę jak najmniej sensacji...ale powiem Ci że moja koleżanka miała cesarkę na początku lipca i później powikłania po znieczuleniu - objawiające się przede wszystkim potężnym bólem głowy - powiedziano jej że tak będzie do 3 tygodni rano i wieczorem podawali jej ketonal z kroplówką pomimo karmienia piersią i po 2 dniach nasz gin miał dyżur i kazał jej podać 3 kroplówki z soli fizjologicznej po 500ml - jedną po drugiej, żeby ustabilizować ilość płynów i wypłukać resztki znieczulenia - po zejściu tych trzech kroplówek wszystko minęło jak ręką odjął. A tak potworny ból głowy tłumaczono wyciekiem płynu mózgowo-rdzeniowego.

Dajcie mi kopa w dupe- siedzę w piżamie i szlafroku i nic mi się nie chce. A miałam ambitny plan spakowania się do szpitala i poskładania prania...
ech no leń jestem okropny

i dlatego ja się boję cesarki i nawet zzo przy porodzie sn - moja siostra też cierpi na bóle głowy straszne (jest tydzień po cc) - kazali jej jak najwięcej leżeć i nie "pionizować się" a jakby nie przeszło to wezmą ja na jakieś 2 dni do spzitala (ale bez maluszka :() podobno będą robić zabieg "łaty z własnej krwi" - pobiera się krew z pzredramienia i wstrzykuje w miejsce wkłucia do cc to uszczelnia i zapobiega wypływowi płynu mózgowo-rdzeniowego o którym pisała Blackberry - podobno skuteczny w 90%

Dajcie mi kopa w dupe- siedzę w piżamie i szlafroku i nic mi się nie chce. A miałam ambitny plan spakowania się do szpitala i poskładania prania...
ech no leń jestem okropny

ja ci kopa nie dam bo jestem w identycznej sytuacji, wstalam tylko po herbtake i lapka i leze w lozku...

ojej nawet nie wiedzialam ze tyle moze byc powiklan po cesarce, oby nikt ich nie mial!

AKUTAN oficjalnie dostajesz teraz KOPA w DUUUUUUUUUUUPKE!!!!! pakuj sie, pakuj!!!

Cześć Kobietki !!!!

Ja miałam bardzo fatalną noc, aż dziwie się że jeszcze nie spie :szok: Położyłam się spać lekko po 11, poleżałąm z pół godziny i stwierdziłam że musze wstać bo nic z tego.... :/ Weszłam na kąpa, patrze moja siostra na skeypie dostępna i nagle ona dzwoni hehe do 1.30 gadałyśy. Poszłam do wyrka a mały zaczoł znowu bombardować mój kręgosłup ale tak jak jeszcze tego nie robił. Dosłownie zwijałam się z bólu :-( Zasypiałam miedzy przerwami, jak tylko ból troche łagodniał - katastrofa. Gdzieś koło 4 albo lekko po zasnełam. Mężu po 5 wstawał do pracy i znowu pobudka :szok: bleeee... jestem jak wypluta, gały pod oczami po kolana :shocked2:

Ewka - ale miałaś stresów - moge sobie tylko wyorazić !!! Niech już wszystko do normy wraca !!!!!!!!!

U mnie słoneczko i niebieskie niebo - oby cały dzień !!!! Już nie pamietałam jak nebieskie niebo wyglada :tak: - chociaż takie pocieszenie dzisiaj :tak:

Miłego dzionka Wam życze ;-)

reklama
Do góry