reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczyny!

Cookies i Karolinkaz sto lat!!!!:))

Ja dzisiaj doczekałam się wkońcu zakupionego na allegro 13 czerwca okapu :p ale najlepsze jest to, ze zadzwonil do mnie kurier, ze mam zejsc po to na dol, bo on nie wniesie, a to wazy 100kg! hahaha! ale uroku osobistego w ciazy jak szuszu nie mam, bo troche sie wykłócał zanim łaskawie wniosl mi go na góre z pomocą mojej Mamy!

Gratuluję kolejnych Dzieciaczków, u nas tak hurtem, wczoraj 2 dziewczynki, dzisiaj 2 chłopczyków :p

Devi
świetna robota!!!!:))

reklama
Jeny ale miałam chwilę grozy- prowadziłam auto i tak się źle poczułam... zakręciło mi się w głowie i 2 razy "prawie" zwymiotowałam- nie będę szczegółów opisywała bo blleee. Zlało mnie całą potem i prawie zemdlałam. Jakoś zajechałam do męża do pracy i musiał mnie odwieźć do domu. A brzuch tak mam spięty...
Skończyły się dla mnie wypady autkiem- oficjalnie jestem uziemiona w chacie! ;(

LANA- gratulejszyn dziwczyno! Tak się cieszę. BUZIOLE
!!!!

a ja właśnie myślę nad zakupem pasa poporodowego- ma to sens, czy raczej nie? I nie wiem jak po cc - czy można w tym chodzić?
też myślę nad tym by kupić, położna w szkole polecała- sama używała i mówiła że po cc też można ale nie wiem dokładnie od kiedy...
nie jest to jakiś mega wydatek a może pozwoli szybciej wrócić do formy

no akutan uważaj - ja też miałam stracha jak jechałam sama w pon do szpitala (30km) ale bylo ok tylko że ty bidulo masz te mdlosci dziwne - pytalas moze lekarza o to? kiedy masz wizytke?
szuszu - moze sprawdz ot zebys do terminu cc wytzrymala - zadzown do gina albo na IP

a ja sie teraz nawisiałam na tel prostujac sprawy papierkowe z zusem i urzedem miasta - okazało się że jeszcze nie dostałam wyplaty za czerwiec bo zus mi nie chcial premii uznac i sie wyklucali (gnoje jedne) a pozniej moja ksiegowsc zawalila i nie podala nr konta wiec wyslali wyplate poczta na ... zly adres!!! to se moglam czekac i czekac na kaske...
Z umk to juz wogole szkoda gadac bo tez na zly adres wyslali zamiast na korespondencyjny i odsetki za uzytkowanie gruntu za 2 lata mi naliczyli.... ehhh
ale dla pociechy pzryszla paczka z rozowymi lakierkami dla mojej niuni i innymi ciuszkami

boooszeeeee, zobaczylam uporzadkowany watek o maluszkach i sie pobeczalam. Co za slodziaki. A pamietam, jak ogladalysmy zdjecia usg naszych fasolek w pierwszych tygodniach. Niesamowite!

Akutan ale przygody miałaś, faktycznie lepiej już autem nigdzie nie jedź....dobrze, że nic Ci się nie stało.

Flowerdobrze, że udało się wyjaśnić. Przede mną w sierpniu pewnie walka z Zus-em bo źle wypisane zwolnienie do nich poszło i pewnie dostanę tą część wypłaty we wrześniu..no ale sama jestem sobie winna bo nie sprawdziłam i parę osób po mnie też tego nie zrobiło :no:

Opadam dziś z sił, chyba ciśnienie leci na łeb na szyję...ledwo przy obiedzie stoję...chyba skończy się na kawie albo drzemce - tyle, że ja dziś już do 10 pospałam i znów mam spać? :-D

Uff, wreszcie dobrnęłam do końca postów, ale Wy płodzicie :szok:
cokies i karolinkaz duzo szczęścia i słodyczy koleżanka z BB zyczy :-)
roze.jpeg
Szuszu, znowu straszysz :-D ale ja chyba tez mam takie bóle juz od tygodnia i ki wie co to jest.
Ja tez juz autem nie moge jeżdzic, bo nie umiem skrecac, tak mi brzuch przeszkadza i jezdze po krawężnikach :-)
A teraz ide poogladać uporzadkowany przez Devi watek i inne tez :-)

reklama
DEVI slicznie zrobilas watek nasze maluszki!

FLOWER wspolczuje zawirowan z zusem...ja czuje ze beda problemy z pracodawca bo juz powinnam dostac jakies pieniadze a tu nic...

SZUSZU trzymaj sie i zaciskaj nogi!

AKUTAN wspolczuje sytuacji w aucie, lepiej juz nigdzie sama nie jedz!

A85 no najwazniejsze ze jednak ten okap zostal wniesiony...bo jak Ty bys sobie poradzila?!

ja jak zaplanowalam bylam u fryza, spory kawalek wlosow tam zostal, ale ciesze sie bo mam zdrowe wlosy, jeszcze chyba raz farbne przed porodem i bede pikna he he
na razicho

Do góry