reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczyny!

Cookies i Karolinkaz sto lat!!!!:))

Ja dzisiaj doczekałam się wkońcu zakupionego na allegro 13 czerwca okapu :p ale najlepsze jest to, ze zadzwonil do mnie kurier, ze mam zejsc po to na dol, bo on nie wniesie, a to wazy 100kg! hahaha! ale uroku osobistego w ciazy jak szuszu nie mam, bo troche sie wykłócał zanim łaskawie wniosl mi go na góre z pomocą mojej Mamy!

Gratuluję kolejnych Dzieciaczków, u nas tak hurtem, wczoraj 2 dziewczynki, dzisiaj 2 chłopczyków :p

Devi
świetna robota!!!!:))

reklama
Jeny ale miałam chwilę grozy- prowadziłam auto i tak się źle poczułam... zakręciło mi się w głowie i 2 razy "prawie" zwymiotowałam- nie będę szczegółów opisywała bo blleee. Zlało mnie całą potem i prawie zemdlałam. Jakoś zajechałam do męża do pracy i musiał mnie odwieźć do domu. A brzuch tak mam spięty...
Skończyły się dla mnie wypady autkiem- oficjalnie jestem uziemiona w chacie! ;(

LANA- gratulejszyn dziwczyno! Tak się cieszę. BUZIOLE
!!!!

a ja właśnie myślę nad zakupem pasa poporodowego- ma to sens, czy raczej nie? I nie wiem jak po cc - czy można w tym chodzić?
też myślę nad tym by kupić, położna w szkole polecała- sama używała i mówiła że po cc też można ale nie wiem dokładnie od kiedy...
nie jest to jakiś mega wydatek a może pozwoli szybciej wrócić do formy

no akutan uważaj - ja też miałam stracha jak jechałam sama w pon do szpitala (30km) ale bylo ok tylko że ty bidulo masz te mdlosci dziwne - pytalas moze lekarza o to? kiedy masz wizytke?
szuszu - moze sprawdz ot zebys do terminu cc wytzrymala - zadzown do gina albo na IP

a ja sie teraz nawisiałam na tel prostujac sprawy papierkowe z zusem i urzedem miasta - okazało się że jeszcze nie dostałam wyplaty za czerwiec bo zus mi nie chcial premii uznac i sie wyklucali (gnoje jedne) a pozniej moja ksiegowsc zawalila i nie podala nr konta wiec wyslali wyplate poczta na ... zly adres!!! to se moglam czekac i czekac na kaske...
Z umk to juz wogole szkoda gadac bo tez na zly adres wyslali zamiast na korespondencyjny i odsetki za uzytkowanie gruntu za 2 lata mi naliczyli.... ehhh
ale dla pociechy pzryszla paczka z rozowymi lakierkami dla mojej niuni i innymi ciuszkami

boooszeeeee, zobaczylam uporzadkowany watek o maluszkach i sie pobeczalam. Co za slodziaki. A pamietam, jak ogladalysmy zdjecia usg naszych fasolek w pierwszych tygodniach. Niesamowite!

Akutan ale przygody miałaś, faktycznie lepiej już autem nigdzie nie jedź....dobrze, że nic Ci się nie stało.

Flowerdobrze, że udało się wyjaśnić. Przede mną w sierpniu pewnie walka z Zus-em bo źle wypisane zwolnienie do nich poszło i pewnie dostanę tą część wypłaty we wrześniu..no ale sama jestem sobie winna bo nie sprawdziłam i parę osób po mnie też tego nie zrobiło :no:

Opadam dziś z sił, chyba ciśnienie leci na łeb na szyję...ledwo przy obiedzie stoję...chyba skończy się na kawie albo drzemce - tyle, że ja dziś już do 10 pospałam i znów mam spać? :-D

Uff, wreszcie dobrnęłam do końca postów, ale Wy płodzicie :szok:
cokies i karolinkaz duzo szczęścia i słodyczy koleżanka z BB zyczy :-)
roze.jpeg
Szuszu, znowu straszysz :-D ale ja chyba tez mam takie bóle juz od tygodnia i ki wie co to jest.
Ja tez juz autem nie moge jeżdzic, bo nie umiem skrecac, tak mi brzuch przeszkadza i jezdze po krawężnikach :-)
A teraz ide poogladać uporzadkowany przez Devi watek i inne tez :-)

reklama
DEVI slicznie zrobilas watek nasze maluszki!

FLOWER wspolczuje zawirowan z zusem...ja czuje ze beda problemy z pracodawca bo juz powinnam dostac jakies pieniadze a tu nic...

SZUSZU trzymaj sie i zaciskaj nogi!

AKUTAN wspolczuje sytuacji w aucie, lepiej juz nigdzie sama nie jedz!

A85 no najwazniejsze ze jednak ten okap zostal wniesiony...bo jak Ty bys sobie poradzila?!

ja jak zaplanowalam bylam u fryza, spory kawalek wlosow tam zostal, ale ciesze sie bo mam zdrowe wlosy, jeszcze chyba raz farbne przed porodem i bede pikna he he
na razicho

Do góry