reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

JJ mozesz wpaść do mnie na baby shower :-) będą muffinki jeszcze z moimi dekoracjami :-) a jutro na to ktg do mswia idziesz? bo ja jutro sie tam wybieram :-) mam nadzieję że nie będzie kolejki- jak zwiedzałam porodówkę to 3 laski czkały na ktg :szok:

reklama
fajnie masz......

tak jutro idę do mswia......mam być tak po 14......no jak będzie kolejka to mam zamiar sobie obejrzeć porodówkę :]

popieram ;-)
Wiesz kiedy mniej więcej Ciebie rozpakują ;-)?

Miałam już wiedzieć ale coś mnie zbywa ostatnio :wściekła/y: 12 tego idę i mamy się umówić..może 13ty.. może 15ty.. a może 20ty.. ale tego 20tego to go ostro pogrzało chyba :wściekła/y: to jest tydzień przed terminem naturalnym..więc mam nadzieję jednak na 13ty lub 15ty ;-)

Marcelinaa- a ja obstawiam 16-sty :) 13-sty to sobota wiec chyba sobie roboty panowac nie beda a 15-sty to świeto i dzien wolny wiec wszysycy maja 13-15 dłuzszy weekend :)

Miałam już wiedzieć ale coś mnie zbywa ostatnio :wściekła/y: 12 tego idę i mamy się umówić..może 13ty.. może 15ty.. a może 20ty.. ale tego 20tego to go ostro pogrzało chyba :wściekła/y: to jest tydzień przed terminem naturalnym..więc mam nadzieję jednak na 13ty lub 15ty ;-)
ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem :baffled: hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)

Marcelinaa- a ja obstawiam 16-sty :) 13-sty to sobota wiec chyba sobie roboty panowac nie beda a 15-sty to świeto i dzien wolny wiec wszysycy maja 13-15 dłuzszy weekend :)

możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)

ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem :baffled: hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)

mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze :wściekła/y:
a jak tam Twoja młoda ma teraz?

reklama
możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)

mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze :wściekła/y:
a jak tam Twoja młoda ma teraz?

no właśnie nie wiem :-/ na przedostatniej wizycie zrobił mi takie szybkie usg i powiedział że jest nie duża,(nie wiem ile waży bo nic mi nie podał ) teraz jak pytałam czy wszystko w porządku i czy nie jest za mała jak na swój wiek to powiedział że jest wszystko ok ale że "klockiem" to raczej ona nie będzie :-) kazał przyjść 6 na dokładne usg :-)

Do góry