JJ mozesz wpaść do mnie na baby shower :-) będą muffinki jeszcze z moimi dekoracjami :-) a jutro na to ktg do mswia idziesz? bo ja jutro sie tam wybieram :-) mam nadzieję że nie będzie kolejki- jak zwiedzałam porodówkę to 3 laski czkały na ktg
reklama
rybkaaa3
Fanka BB :)
pocieszysz albo zasmucisz bo właśnie.. o nas to sie jakoś nie pamięta...
popieram ;-)
Wiesz kiedy mniej więcej Ciebie rozpakują ;-)?
Marcelinaa
popieram ;-)
Wiesz kiedy mniej więcej Ciebie rozpakują ;-)?
Miałam już wiedzieć ale coś mnie zbywa ostatnio 12 tego idę i mamy się umówić..może 13ty.. może 15ty.. a może 20ty.. ale tego 20tego to go ostro pogrzało chyba to jest tydzień przed terminem naturalnym..więc mam nadzieję jednak na 13ty lub 15ty ;-)
rybkaaa3
ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)Miałam już wiedzieć ale coś mnie zbywa ostatnio 12 tego idę i mamy się umówić..może 13ty.. może 15ty.. a może 20ty.. ale tego 20tego to go ostro pogrzało chyba to jest tydzień przed terminem naturalnym..więc mam nadzieję jednak na 13ty lub 15ty ;-)
Marcelinaa
Marcelinaa- a ja obstawiam 16-sty 13-sty to sobota wiec chyba sobie roboty panowac nie beda a 15-sty to świeto i dzien wolny wiec wszysycy maja 13-15 dłuzszy weekend
możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)
ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)
mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze
a jak tam Twoja młoda ma teraz?
mlodam
mama Oleńki
witajcie :-)
odnośnie planowanej cc to moja mówiła cały czas, ze robią u nas między 38 a 40 tygodniem. ale pewno co szpital to obyczaj.
u mnie senności ciąg dalszy. niby w nocy się wyspałam, a oczy mi się kleją od 11:00 ...
odnośnie planowanej cc to moja mówiła cały czas, ze robią u nas między 38 a 40 tygodniem. ale pewno co szpital to obyczaj.
u mnie senności ciąg dalszy. niby w nocy się wyspałam, a oczy mi się kleją od 11:00 ...
reklama
rybkaaa3
możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)
mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze
a jak tam Twoja młoda ma teraz?
no właśnie nie wiem :-/ na przedostatniej wizycie zrobił mi takie szybkie usg i powiedział że jest nie duża,(nie wiem ile waży bo nic mi nie podał ) teraz jak pytałam czy wszystko w porządku i czy nie jest za mała jak na swój wiek to powiedział że jest wszystko ok ale że "klockiem" to raczej ona nie będzie :-) kazał przyjść 6 na dokładne usg :-)