reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
WitajCie Kochaniutkie !!!!

Ja noc nawet przespałam, oczywiście ze spacerkami do kibelka :) ale już się przywycziłam ;). U mnie dzisiaj brzydka pogoda :( W norwegi totalny brak lata :wściekła/y: lato deszczowe zaraz deszczowa jesien a poźniej mrożna pół roczna zima z mrozami -30 i śniegiem po pachy - Kur.... żyć nie umierać . Spierniczam gdzieś do ciepłych krajów. Tam jak nie masz hymoru to chociaż słońce człówieka pocieszy !!!!!!!!!!!!!!! brbrbrrrrrrrrrrrrrrrr.... :angry:

Troche miałam nadrabiania !!! Siadłam na komputer o 9:40 a teraz dopiero sie uwinełam... :)

magge - wiem że na mnie już czas, czekam z niecierpliwością :tak: Dzwoniłam dzisiaj do szwagierki i jej synuś Filip (3latka ma) pyta się mnie " Ciocia a wyszedł już Twój dzidzi z brzuszka ? " haha Powiedziałąm mu że mówie do niego co dziennie żeby już wyszedł ale mnie nie słucha i że dzisiaj do niego przyjade i pogada z dzidzi żeby juz wyszedł to powiedzial " Filipa to napewno posłucha :) " hehe oby !!!! :-D:-D... Trzyma za Ciebie kciuki &&&&&&&. Staraj się myśleć tylko o Tym że jutro już przy Twoim serduszu bedzie wtulona córcia :):) ZAZDROSZCZE !!!! :tak:

mucha- hehe :) zazdrośnica !!!!! Powodzenia ze studiami :tak:

marcelina - słodkie nagranie :-)

Kasica - ale cudny Twój Grześ !!!

dominic - Niech Dominik przybiera i przybiera na wadze :) Zycze powodzenia z pudłami :):)

Oli.B. JESTEŚMY Z TOBA !!! Jejku może już tulisz swój skarb - aż łezki do oczu napływaja:tak:

Saga - ja też meza zaczełam doganiać ;) hehe i tak jak urodze to pewnie dlatego ze termin sie juz poprostu ostro zbliza ;-) Staram sie nie mysleć jak bardzo chce już tulić synka ale sie nie da. Pomyślałam ze moze psychicznie zatrzymuje akcje hehe głupieje poprostu :szok:

szuszu - Poprawy humorka życze !!! Co do sąsiadki to ja też bez zadnych pochamowań dała bym znać o jej akcjach chośby straży miejskiej - i niech oni się nią zajma. Małpiszon wredny spać nie da :wściekła/y:

Devi - Głowa do góry !!! Szkoda życia na złe humorki - prosze szybciutko o ładny uśiech :tak:

susumali - Ale super prezent dostałąś !!! JA TEZ CHCE !!

anulek - GRATKI OGROMNE !!! Uścicki dla Boryska :):) !!!

devi, już mi przeszło :-D
sagaa, ależ mi nie przeszkadza że o tym piszesz, tylko boję się, że w pewnym momencie przez te wszystkie sygnały i jednocześnie brak akcji porodowej dopadnie Cię jakaś niechciana frustracja:)

A ja sie witam ,dalej w dwupacku, bez skurczy i innych tam..:-D
Szuszu, trzymasz nas w niepewności, idz juz do tego lekarza :-D;-):-D
Oli i Anulek gratulacje mamuski :-D ale Wam zazdroszczę :zawstydzona/y:
Tak, tak na forum zostane tylko ja i (o zgrozo :-D) Mucha. A swoja droga, to dobrze Kochana Muszko, ze tak daleko ode mnie mieszkasz, bo groziłby mi jeszcze poród w Twoim towarzystwie :-D:-D
Kasica jaki Grzes duzy :szok: oby szybko wyzdrowial.
Dominic, widze, że Dominik ładnie przybiera, ma chyba tendencje po niektórych ciotkach z BB (czyt. mnie):-D:-D
Beti z racji pracy nie mam NK, bo nie moge, a co do forum, to chyba nie rozumiem o co Ci chodzi, więc nie pomoge, przykro mi :-(
Ja mam dzis humor, mam nadzieje,ze nikt mi go nie zepsuje. A teraz ide poczytac inne watki.

reklama
Bishopka :-( Dla mnie to byłby zaszczyt leżeć z Tobą na jednej sali poporodowej :-( :-(
A gdzie pracujesz? We wojsku ? :-D :-D :-D :-D :-D Jaka ja dowcipna :-D :-D
Ubaw po pachy :-D We wojsku jak i mamusia i tatus i dziadzius i reszta :cool2::happy2: A z tym zaszczytem to przesadzilas, jestes mila, bo wiesz, ze niedlugo tylko my dwie na forum zostaniemy i zostanie Ci prowadzic dialog lub monolog :-D:-D

Do góry