reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

JJ mozesz wpaść do mnie na baby shower :-) będą muffinki jeszcze z moimi dekoracjami :-) a jutro na to ktg do mswia idziesz? bo ja jutro sie tam wybieram :-) mam nadzieję że nie będzie kolejki- jak zwiedzałam porodówkę to 3 laski czkały na ktg :szok:

reklama
fajnie masz......

tak jutro idę do mswia......mam być tak po 14......no jak będzie kolejka to mam zamiar sobie obejrzeć porodówkę :]

popieram ;-)
Wiesz kiedy mniej więcej Ciebie rozpakują ;-)?

Miałam już wiedzieć ale coś mnie zbywa ostatnio :wściekła/y: 12 tego idę i mamy się umówić..może 13ty.. może 15ty.. a może 20ty.. ale tego 20tego to go ostro pogrzało chyba :wściekła/y: to jest tydzień przed terminem naturalnym..więc mam nadzieję jednak na 13ty lub 15ty ;-)

Marcelinaa- a ja obstawiam 16-sty :) 13-sty to sobota wiec chyba sobie roboty panowac nie beda a 15-sty to świeto i dzien wolny wiec wszysycy maja 13-15 dłuzszy weekend :)

Miałam już wiedzieć ale coś mnie zbywa ostatnio :wściekła/y: 12 tego idę i mamy się umówić..może 13ty.. może 15ty.. a może 20ty.. ale tego 20tego to go ostro pogrzało chyba :wściekła/y: to jest tydzień przed terminem naturalnym..więc mam nadzieję jednak na 13ty lub 15ty ;-)
ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem :baffled: hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)

Marcelinaa- a ja obstawiam 16-sty :) 13-sty to sobota wiec chyba sobie roboty panowac nie beda a 15-sty to świeto i dzien wolny wiec wszysycy maja 13-15 dłuzszy weekend :)

możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)

ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem :baffled: hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)

mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze :wściekła/y:
a jak tam Twoja młoda ma teraz?

reklama
możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)

mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze :wściekła/y:
a jak tam Twoja młoda ma teraz?

no właśnie nie wiem :-/ na przedostatniej wizycie zrobił mi takie szybkie usg i powiedział że jest nie duża,(nie wiem ile waży bo nic mi nie podał ) teraz jak pytałam czy wszystko w porządku i czy nie jest za mała jak na swój wiek to powiedział że jest wszystko ok ale że "klockiem" to raczej ona nie będzie :-) kazał przyjść 6 na dokładne usg :-)

Do góry