reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Bishopka- bo ty poprstu czekasz na mnie co by miec wsparcie na porodowce....albo chcesz przy okazji na moja polozna sie zalapac za free:p
Skąd wiedziałaś ?
embarrassed.gif
:-D zbieram na pieluchy, to na połozna mnie nie stać
wink2.gif
:-D

pocieszysz albo zasmucisz :-p bo właśnie.. o nas to sie jakoś nie pamięta... :angry::-p
Nie dramatyzuj
wink2.gif
:-D szystkie rodza wczesniej, tylko mnie bierze i wziąć nie moze :-D

Własnie, po co siatkowe gatki po cc?? przeciez zwykłe barchany wystarcza :-) A co do lezenia z Muszka na jednej sali, to jakoś tego nie widze :-D wypisali moze i by nas szybko, ale z zaleceniem pilnej wizyty u psychiatry :-D

Bishopka, no wiesz... jakbym spędziła z Tobą choćby dobę, to coś czuję, że musiałabym wykupić całą terapię u psychiatry. Nie byłabym już taka sama :-D :-D

Bishopka ja po prostu nie mam zwykłych, same stringi:-D Ale jak rzeczywiście nie będą potrzebne to wyślę małżonka do sklepu po jakieś zwykłe:-)

Bishopka, no wiesz... jakbym spędziła z Tobą choćby dobę, to coś czuję, że musiałabym wykupić całą terapię u psychiatry. Nie byłabym już taka sama :-D :-D
Ja po kilku Twoich postach stałam sie zupełnie inna osoba :-D

Bishopka ja po prostu nie mam zwykłych, same stringi:-D Ale jak rzeczywiście nie będą potrzebne to wyślę małżonka do sklepu po jakieś zwykłe:-)
Na mojej doopie to zwykłe figi jak stringi wygladaja :-D Jasne, zobaczysz jak bedzie i w razie "w" wyslesz slubnego na zakupy :-)

Bishopka, jakoś nie zauważyłam, żebyś złagodniała :-D :-D

Maggie, a co to? Matka w stringach? :-D :-D. Tak serio, przed ciążą Li też nie miałam żadnych pantalonów, same stringi. Musiałam się zaopatrzyć. I trudno mi było stringacze ubrać po porodzie... Więc teraz o stringach trochę zapomniałam.
Tomek się do dziś śmieje z jednego trójpaku(kupiłam je zaraz po porodzie- takie, których mi nie będzie żal jak coś się stanie), jak wiesza po praniu, że to kolekcja od Armaniego :|:|:|. A jak biorę je, żeby ubrać(albo już mam ubrane) to mówi 'ooo widzę że masz moje ulubione majtki od Armaniego'. W sumie nie są jakieś obciachowe wielce, no ale nie zaliczyłabym ich do seksownej bielizny :-D

reklama
Do góry