reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
wiem, że leci, tylko te siatkowe to chyba po to, żeby krocze się lepiej wietrzyło po nacięciu itp? czy mi się tylko tak wydaje?
Skąd wiedziałaś ?Bishopka- bo ty poprstu czekasz na mnie co by miec wsparcie na porodowce....albo chcesz przy okazji na moja polozna sie zalapac za free
Nie dramatyzujpocieszysz albo zasmucisz bo właśnie.. o nas to sie jakoś nie pamięta...
Własnie, po co siatkowe gatki po cc?? przeciez zwykłe barchany wystarcza :-) A co do lezenia z Muszka na jednej sali, to jakoś tego nie widze wypisali moze i by nas szybko, ale z zaleceniem pilnej wizyty u psychiatry
mucha_nie_siada
Bishopka, no wiesz... jakbym spędziła z Tobą choćby dobę, to coś czuję, że musiałabym wykupić całą terapię u psychiatry. Nie byłabym już taka sama
Ja po kilku Twoich postach stałam sie zupełnie inna osobaBishopka, no wiesz... jakbym spędziła z Tobą choćby dobę, to coś czuję, że musiałabym wykupić całą terapię u psychiatry. Nie byłabym już taka sama
Na mojej doopie to zwykłe figi jak stringi wygladaja Jasne, zobaczysz jak bedzie i w razie "w" wyslesz slubnego na zakupy :-)Bishopka ja po prostu nie mam zwykłych, same stringi Ale jak rzeczywiście nie będą potrzebne to wyślę małżonka do sklepu po jakieś zwykłe:-)
mucha_nie_siada
Bishopka, jakoś nie zauważyłam, żebyś złagodniała
Maggie, a co to? Matka w stringach? . Tak serio, przed ciążą Li też nie miałam żadnych pantalonów, same stringi. Musiałam się zaopatrzyć. I trudno mi było stringacze ubrać po porodzie... Więc teraz o stringach trochę zapomniałam.
Tomek się do dziś śmieje z jednego trójpaku(kupiłam je zaraz po porodzie- takie, których mi nie będzie żal jak coś się stanie), jak wiesza po praniu, że to kolekcja od Armaniego :|:|:|. A jak biorę je, żeby ubrać(albo już mam ubrane) to mówi 'ooo widzę że masz moje ulubione majtki od Armaniego'. W sumie nie są jakieś obciachowe wielce, no ale nie zaliczyłabym ich do seksownej bielizny
Maggie, a co to? Matka w stringach? . Tak serio, przed ciążą Li też nie miałam żadnych pantalonów, same stringi. Musiałam się zaopatrzyć. I trudno mi było stringacze ubrać po porodzie... Więc teraz o stringach trochę zapomniałam.
Tomek się do dziś śmieje z jednego trójpaku(kupiłam je zaraz po porodzie- takie, których mi nie będzie żal jak coś się stanie), jak wiesza po praniu, że to kolekcja od Armaniego :|:|:|. A jak biorę je, żeby ubrać(albo już mam ubrane) to mówi 'ooo widzę że masz moje ulubione majtki od Armaniego'. W sumie nie są jakieś obciachowe wielce, no ale nie zaliczyłabym ich do seksownej bielizny
Bishopka, no wiesz... jakbym spędziła z Tobą choćby dobę, to coś czuję, że musiałabym wykupić całą terapię u psychiatry. Nie byłabym już taka sama
to jeszcze nie masz wykupionej?
jeszcze muszę pokazać dzisiaj mojemu mężowi jak wygląda pajacyk, body itp. Bo chłopina nie odróżnia tych rzeczy
mucha_nie_siada
maggie, jedną już zakończyłam. Tę, którą rozpoczęłam zaraz po tym jak zobaczyłam Twoje zdjęcie
reklama