reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
No weź, od tego tu jesteśmy by sobie pomagać. A jak komus pomóc jeśli się nie uzewnetrzni ?? A moze my coś źle Tobie piszemy? Mam nadzieje, ze nie uraziłam Cie żadną swoja wypowiedzią. ;-)
Dzięki dziewczyny.. nie będę się wiele zagłębiać w temat, bo nie chcę skomleć.
Nie chodzi też o nikogo personalnie.
Po prostu jakiś czas temu poczułam się dziwnie jak mnie tu część odbiera a tak wywnioskowałam to z posta i zgasiło to mój zapał do pisania.
Za jakiś czas mi przejdzie zapewne.
Trzymajcie się, dobranoc.
Po prostu jakiś czas temu poczułam się dziwnie jak mnie tu część odbiera a tak wywnioskowałam to z posta i zgasiło to mój zapał do pisania.
Matko..teraz się zaczęłam zastanawiać czy to czasem nie ja..
Wracaj szybko, bo zaraz nam się ciąża skończy, a bez brzuchów to już co innego będzie
biedroneczka1980
Witam z rana, nie nadrobie zaległości z tych kilku dni, tyle stron.... masakra
Ja bylam wczoraj na wizytce, trochę jestem zaniepokojona, ale o wszystkim na odpowiednim watku. Teraz mysle by spokojnie dotrwac do 39 tyg i by wszystko bylo oki. Mala od rana ma czkawkę i mnie systematycznie glowka w szyjkę wali, ależ nieprzyjemne uczucie.
Ja bylam wczoraj na wizytce, trochę jestem zaniepokojona, ale o wszystkim na odpowiednim watku. Teraz mysle by spokojnie dotrwac do 39 tyg i by wszystko bylo oki. Mala od rana ma czkawkę i mnie systematycznie glowka w szyjkę wali, ależ nieprzyjemne uczucie.
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Witam się i ja
LANA
CZEŚĆ LALECZKI :-)
własnie wróciłam ze szpitala z laboratorium ,siki oddane i małe ukłucie też było .
Dziś o 12 jeszcze jadę z powrotem do szpitala na wizytę z jaśnie wielmożną pipą co by mi termim cc ustaliła i przy okazji odbiorę wyniczki .
Pogoda u mnie deszczowa dzisiaj ale dość ciepło bo 18 stopni,ale przynajmniej powietrze się oczyści
Biedroneczka mój Krystiano od wczoraj tak się uparł na moją szyjkę ,że wali w nią od wczoraj wieczorem do dzisiaj włacznie w samochodzie jak jechałam na wyniki to aż podskakiwałam z bólu .Okropne uczucie jakby mi ktoś igłą pociągnął -bryyyyyy!!!!!!!!!
własnie wróciłam ze szpitala z laboratorium ,siki oddane i małe ukłucie też było .
Dziś o 12 jeszcze jadę z powrotem do szpitala na wizytę z jaśnie wielmożną pipą co by mi termim cc ustaliła i przy okazji odbiorę wyniczki .
Pogoda u mnie deszczowa dzisiaj ale dość ciepło bo 18 stopni,ale przynajmniej powietrze się oczyści
Biedroneczka mój Krystiano od wczoraj tak się uparł na moją szyjkę ,że wali w nią od wczoraj wieczorem do dzisiaj włacznie w samochodzie jak jechałam na wyniki to aż podskakiwałam z bólu .Okropne uczucie jakby mi ktoś igłą pociągnął -bryyyyyy!!!!!!!!!
reklama
Maggie, gratki, wreszcie się pozbędziesz brzucha Już się doczekać nie mogę;-)
A i zarobiłam dzisiaj 2000zł:-) Momentalnie humor lepszy :-)
szuszu nie wiedziałam,że Ci mój brzuch przeszkadza ale ja też się cieszę, nie sądziłam,że to będzie tak szybko....
super,że udało się zarobić te 2 tys, będzie na wózek:-)
Osz w mordę, no to będę Cię pewnie potem nękać jak i co, bo będziesz do przodu o tyle dni
a nękaj,nie ma problemu
maggie, żebym tylko nie zaczęła rodzić, bo osoba robiąca lewatywę nie przeżyje
ja dzisiaj znów od 2 do 5 nie spałam, odpaliłam kompa i jak przeczytałam ten post to parsknęłam śmiechem... Aż się mój M. obudził i zapytał czy to już
Matko..teraz się zaczęłam zastanawiać czy to czasem nie ja..
Wracaj szybko, bo zaraz nam się ciąża skończy, a bez brzuchów to już co innego będzie
No ja też zaczynam myśleć czy z tym moim wrednym poczuciem humoru czegoś nie palnęłam.
Ale i tak Cię rozumiem... Ostatnio miałam tak,że nawet jakby ktoś mnie o pogodę zapytał to się wq..... życzę poprawy nastroju i tęsknimy za Twoimi esejami:-)
Dzień dobry:-)
ciekawe czy się ktoś dzisiaj rozpakuje