reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

jejku nie nadrobie WAS dzis...ale bede probowac

caly dzien zle sie czulam...weszlam w 9.miesiac he he, wreeeeeeeeeeeeszcie...

reklama
A przede mną powinni zamknąć lodówkę :eek:. Jem dziś wszystko na raz, zjadam 3 małosolne i poprawiłam 3 pudełeczkami monte :eek:
maggie, żebym tylko nie zaczęła rodzić, bo osoba robiąca lewatywę nie przeżyje :-D

No weź, od tego tu jesteśmy by sobie pomagać. A jak komus pomóc jeśli się nie uzewnetrzni ?? A moze my coś źle Tobie piszemy? Mam nadzieje, ze nie uraziłam Cie żadną swoja wypowiedzią. ;-)

Dzięki dziewczyny.. nie będę się wiele zagłębiać w temat, bo nie chcę skomleć.
Nie chodzi też o nikogo personalnie.
Po prostu jakiś czas temu poczułam się dziwnie jak mnie tu część odbiera a tak wywnioskowałam to z posta i zgasiło to mój zapał do pisania.
Za jakiś czas mi przejdzie zapewne.
Trzymajcie się, dobranoc.

Po prostu jakiś czas temu poczułam się dziwnie jak mnie tu część odbiera a tak wywnioskowałam to z posta i zgasiło to mój zapał do pisania.

Matko..teraz się zaczęłam zastanawiać czy to czasem nie ja..:eek:
Wracaj szybko, bo zaraz nam się ciąża skończy, a bez brzuchów to już co innego będzie:-D

Witam z rana, nie nadrobie zaległości z tych kilku dni, tyle stron.... masakra :o
Ja bylam wczoraj na wizytce, trochę jestem zaniepokojona, ale o wszystkim na odpowiednim watku. Teraz mysle by spokojnie dotrwac do 39 tyg i by wszystko bylo oki. Mala od rana ma czkawkę i mnie systematycznie glowka w szyjkę wali, ależ nieprzyjemne uczucie.

CZEŚĆ LALECZKI :-)
własnie wróciłam ze szpitala z laboratorium ,siki oddane :-D i małe ukłucie też było :tak:.
Dziś o 12 jeszcze jadę z powrotem do szpitala na wizytę z jaśnie wielmożną pipą co by mi termim cc ustaliła i przy okazji odbiorę wyniczki .
Pogoda u mnie deszczowa dzisiaj ale dość ciepło bo 18 stopni,ale przynajmniej powietrze się oczyści :tak:
Biedroneczka mój Krystiano od wczoraj tak się uparł na moją szyjkę ,że wali w nią od wczoraj wieczorem do dzisiaj włacznie w samochodzie jak jechałam na wyniki to aż podskakiwałam z bólu .Okropne uczucie jakby mi ktoś igłą pociągnął -bryyyyyy!!!!!!!!!

reklama
Maggie, gratki, wreszcie się pozbędziesz brzucha:-D Już się doczekać nie mogę;-)

A i zarobiłam dzisiaj 2000zł:-) Momentalnie humor lepszy :-)

szuszu nie wiedziałam,że Ci mój brzuch przeszkadza:-D ale ja też się cieszę, nie sądziłam,że to będzie tak szybko....

super,że udało się zarobić te 2 tys, będzie na wózek:-)

Osz w mordę, no to będę Cię pewnie potem nękać jak i co, bo będziesz do przodu o tyle dni :szok::tak:

a nękaj,nie ma problemu:-D
maggie, żebym tylko nie zaczęła rodzić, bo osoba robiąca lewatywę nie przeżyje :-D

ja dzisiaj znów od 2 do 5 nie spałam, odpaliłam kompa i jak przeczytałam ten post to parsknęłam śmiechem... Aż się mój M. obudził i zapytał czy to już:-D

Matko..teraz się zaczęłam zastanawiać czy to czasem nie ja..:eek:
Wracaj szybko, bo zaraz nam się ciąża skończy, a bez brzuchów to już co innego będzie:-D

No ja też zaczynam myśleć czy z tym moim wrednym poczuciem humoru czegoś nie palnęłam.
Ale i tak Cię rozumiem... Ostatnio miałam tak,że nawet jakby ktoś mnie o pogodę zapytał to się wq..... życzę poprawy nastroju i tęsknimy za Twoimi esejami:-)

Dzień dobry
:-)

ciekawe czy się ktoś dzisiaj rozpakuje:)

Do góry