reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
o jakie śpiochy, przygotowywać się do nie przespanych nocy :-p

A propo lekkich i twardych snów tatusiowych, Mój właśnie tak usypiał małego, że wchodzę do sypialni tata rozłożony na łóżku 160, a dziecko pod łóżkiem śpi (spadło się bidulowi) i tata nawet nie usłyszał :rofl2: To trak na marginesie.

A ja miałam taką akcję w zeszłej ciąży. Stwierdziłam, że cały dzień mały się nic nie ruszał. W nocy nie mogłam spać przez to, o 4.00 rano postanowiłam jechać na IP. Wykąpałam się (przyszły tata śpi), wysuszyłam włosy suszarką -śpi - wyszłam z domu - śpi..... Po drodze wysłałam koleżance smsa która zazwyczaj w nocy karmiła o różnych dziwnych porach swoje dziecko - oddzwoniła do mnie pogadałyśmy. Zajechałam do szpitala i stwierdziłam że idę najpierw sikać bo nie wiadomo ile to potrwa, wpadł mi tel. do kibla :angry: i dupa nie podniósł się :tak:.
Okazało się, że wszystko ok ale długo się zeszło. O 7.00 koleżanka zadzwoniła do przyszłego tatusia bo się martwiła, a ja miałam wyłączony tel. I dopiero zaczęła się panika :-D. O 8.00 zadzwoniłam z tel jakiejś rodzącej, a tam stany przedzawałowe. :-D Jednak gdyby nie kumpela to chyba by nawet nie zauważył, że mnie nie ma :-D

Dobranoc

ufff wreszcie dostałam smsa - Jasiu przyszedł na świat o 22:55 miał 56cm i 3510g (a moja siostra ma 154 wzrostu!!!:szok:) nie obyło się bez cięcia cesarskiego ale nic więcej nie wiem napisali że idą spać więc nie będę ich męczyć tel i wypytywaniem.
właśnie tego najbardziej się boję pzry SN że namęczy się kobieta kilkanaście godzin a zakończy się i tak cesarką...:-(

Tonya jeszcze zdążę wszystkiego naj z okazji tej Waszej 3 rocznicy! Miłości dużo;-)

Oj i pomyśleć, że Ewcia już jutro może tulić córcię. Trzymam kciuki!!

flower gratulacje ciociu! Też się boję, że może zakończyć się cesarką:dry:

A ja dziś też po wizycie- coś tam szkrobnę na odpowiednim wątku, ale nie mogę Was nadrobić:dry:

Ja jak tylko odłożę fenoterol to liczę na igraszki, a jak mój się będzie bał to chociaż niech mnie tam tryśnie tym i owym coby szyjka się rozwarła:tak::-D

I spać mi się nie chce i się nie wybieram, bo zasypiam najszybciej o 3.

witam się ponownie. ciężko was nadrobić dziewczyny więc zrobię to jutro :tak: mam nadzieje że przez noc tyle nie naprodukujecie :-D :-D a teraz żegnam wszystkie panie i idę spać jutro czeka mnie ciężki dzień i długa podróż po mamusie na lotnisko :tak: mam nadzieje że dzisiaj pójdzie mi lepiej ze snem niż zeszłej nocy bo to była masakra :no:
jeszcze raz się żegnam ;-)

wielkie gratki dla siostry i JASIA FLOWER!!!! tylko tez mnie to przeraza ze tak dlugo sie meczyla, a na koniec cesarka...no ale najwazniejsze ze siostra zostala mamusia a Ty ciocia!

KAROLAOLA ja tez nie moge spac, ale musze sie zmusic powoli
papatkosy babencje

susumali ja czekam na męża- wraca z pracy po 1 to tak akurat jeszcze pogadamy, zjemy:sorry2: ale przeraża mnie ta bezsenność.
Dobranoc kobietki !

Dziękuję bardzo :-)

cokies- Dołączyłam późno z tego względu że gdy nie byłam jeszcze uziemiona w domu to nie przesiadywałam zabardzo na komputerze:) teraz już brzusio duży, ciężko chodzić gdziekolwiek więc będę siedzieć na naszym forum:)
Będę miała córę- Oliwię:)

W poprzednim tygodniu byłam u ginekologa i z wyników badań okazało się że mam jakieś bakterie w moczu... Byłam zaskoczona ponieważ bardzo dbam o higienę intymną w ciąży i wszystkie badania do tej pory były ok... Ginekolog przepisał mi Furaginum i Żurawit. Za 2 tygodnie mam wizytę zobaczymy co będzie, mam nadzieję że wyniki będą już normalne.

dominic- no z tymi wkupnymi to na forum trochę ciężko będzie:D

Oli.B- no to niezłego stracha im napędziłaś;D

flower188- gratulacje dla siostry:)

Ja jak już zasnę to za chwilę wstaję na siusiu i musi zdażyć się cud abym mogła przespać powyżej 2 godzin bez wstawania do toalety... Ale teraz idę się położyć bo twardnieje mi brzuszek... Ostatnio już coraz częściej i do tego takie skurcze lekkie jak przy okresie.

Oli.B-nie no kolejny raz uśmiałam się i jeszcze tel. no i tatuś hahahahha (wiem ze śmiesne to nie było ) ale naprawde zabawne, tylko produkować seriale komediowe

flower- oj gratki kochana ciociu:) mam nadzieje ze siostra juz lepiej, pewnie zmęczona jest bidulka

a ja sama w domu, moja Julka u dziadków a synek niespodziewanie trafił na jedną noc do kolegi, taka cisza, nie ma co robić aż mężuś sie dzisiaj zmartwił rano i kilka razy pytał co ja dzisiaj będe robić:szok:

za oknem śliczna pogoda, pewnie będzie grzać dzisiaj

a dzisiaj dzień Ewy...

i jeszcze może Gabiczka, ciekawe jak u niej i jak już wczoraj miała na 2 palce (chyba 4 cm!!) to napewno akcja, oj czekamy na dalsze niusy,

dzien bez niusów to dzień stracony teraz:):):)::)

reklama
dzień dobry:)

Oli rozwala mnie ten Twój chłop:-D

Ewcia trzymamy kciuki. Teraz to się dziewczyny zacznie wysyp...

emiliana witamy!

flower gratulacje dla siostry. fajnie,że będziecie mieć razem dzieciaczki!

Do góry