reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ale dobry tatuś nawet się zalogował na BB zeby przekazać info - złoty chop :-) - dziekujemy za informacje !!!!! Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&& !!!!

reklama
Karola, myśle, że to bardzo dobry pomysł tym bardziej, że jesteśmy na tym samym etapie. W razie czego ja poinformuje Ciebie albo Ty mnie i dalej na Forum ;-)

reklama
Bishopka, z tego co pamiętam to jesteś Dyktatorem a on szeregowym w Twoim wojsku domowym, także wiesz, z szeregu się nie wychyla. Ja jako Dyktator w moim domu, nie boję się stanąć twarzą w twarz i powiedzieć Ci prawdy :-D. A co ja wiem o zabijaniu? Mam od tego ludzi- moje Marcelińskie Gestapo :-D

Do góry