reklama
hejka
ja dzis pozno, rano bylam na zakupach - kupilam kolderke, 2 komplety poscieli, 2 przescieradelka i dostalam gratis 2 pary skarpetek dal malutkiej :-)
pozniej sprzatanie mieszkania , gotowanie obiadku dla siebie
i....
niespodzianka
nakladam obiad, patrze moj kochany pod oknem ( mieszkam na parterze), normalnie zobaczylibysmy sie w czwartek lub piatek, ale ze nie pracuja jutro to zjechal do domku - teraz jest blizej niz wczesniej i podroz pociagiem zajmuje tylko 2 godz
tak wiec uciekam do mezusia za chwilke
anulek 5 miesiecy macierzynskiego? a nie 4? ja slyszalam ze jest 120dni wiec 4 miesiace wychodzi
devi i dobrze niech ma wyrzuty sumienia nie ladnie zrobil!
ja dzis pozno, rano bylam na zakupach - kupilam kolderke, 2 komplety poscieli, 2 przescieradelka i dostalam gratis 2 pary skarpetek dal malutkiej :-)
pozniej sprzatanie mieszkania , gotowanie obiadku dla siebie
i....
niespodzianka
nakladam obiad, patrze moj kochany pod oknem ( mieszkam na parterze), normalnie zobaczylibysmy sie w czwartek lub piatek, ale ze nie pracuja jutro to zjechal do domku - teraz jest blizej niz wczesniej i podroz pociagiem zajmuje tylko 2 godz
tak wiec uciekam do mezusia za chwilke
anulek 5 miesiecy macierzynskiego? a nie 4? ja slyszalam ze jest 120dni wiec 4 miesiace wychodzi
devi i dobrze niech ma wyrzuty sumienia nie ladnie zrobil!
cokies
Fanka BB :)
macierzyńskiego jest 20 tygodni czyli 140 dni jak sie nie mylę
Witajcie Kulki!!!!
dzis mi stuknely 32 latka
Nie swietuje bo......
2 dni temu szlam sobie w nowych butkach...
i nagle skrecilam sobie noge w kostce!!!
najpierw nie bylo tak zle...udawalm ,ze nic sie nie stalo...
ale po paru godzinach lzy lecialy mi z bolu:--(
Zadzwonilam do R...przyjechal z pracy i zajal sie mna...
Tak mnie bolalo,ze musialam chodzic na czworakach,albo R mnie nosil...
szok...u mnie zawsze cos...
Co sie wydarzylo na forum???jakies nowinki???
dzis mi stuknely 32 latka
Nie swietuje bo......
2 dni temu szlam sobie w nowych butkach...
i nagle skrecilam sobie noge w kostce!!!
najpierw nie bylo tak zle...udawalm ,ze nic sie nie stalo...
ale po paru godzinach lzy lecialy mi z bolu:--(
Zadzwonilam do R...przyjechal z pracy i zajal sie mna...
Tak mnie bolalo,ze musialam chodzic na czworakach,albo R mnie nosil...
szok...u mnie zawsze cos...
Co sie wydarzylo na forum???jakies nowinki???
karolap tak jak piszą cokies i anka, 20 tygodni, czyli prawie 5 miesięcy przy urodzeniu jednego dziecka, 31 tyg przy bliźniętach
Igasia naj naj naj naj i żeby nóżka juz nie bolała.
Ja to sobie oczywiście musiałam k.... polepszyć z tymi przetworami, dobrze że całego tira nie postanowiłam przerobić... po 20 kg wiśni padam na pysk, cały dzień w garach, ale już ostatnia partia dżemów i koniec. Jutro pewnie będę szczęśliwa, że zrobiłam, ale dzisiaj to sama bym sobie strzeliła w .... cokolwiek co by mnie zabolało MOCNO
Igasia naj naj naj naj i żeby nóżka juz nie bolała.
Ja to sobie oczywiście musiałam k.... polepszyć z tymi przetworami, dobrze że całego tira nie postanowiłam przerobić... po 20 kg wiśni padam na pysk, cały dzień w garach, ale już ostatnia partia dżemów i koniec. Jutro pewnie będę szczęśliwa, że zrobiłam, ale dzisiaj to sama bym sobie strzeliła w .... cokolwiek co by mnie zabolało MOCNO
Ostatnia edycja:
Megmarion rennie to mi pomaga na 10 min. A mleka nie cierpię Ja generalnie ze zgagą to od dawna się męczę, już przed ciążą
No cóż,mam nadzieję ,że za miesiąc będzie lepiej...
akutan co tam u Ciebie???
Oczywiście pokój małej niegotowy
Igasia wszystkiego najlepszego!
No cóż,mam nadzieję ,że za miesiąc będzie lepiej...
akutan co tam u Ciebie???
Oczywiście pokój małej niegotowy
Igasia wszystkiego najlepszego!
Maggie, nie stresuj sie pokoik bedzie gotowy. U mnie ciagle wszystko w planach. Maly coraz lepiej wyczuwalny. Jak dobrze. Koncze kroplowke. Ktg ladne, moze mnie wypisza szybko. Najppozniej w poniedzialek. Mam nadzieje. Wyniki z krwi i z moczu troche odbiegaja od normy ale nic mi nie powiedzieli co i jak, strasznie mnie plecy bola az na nerki promieniuje.
Igasia -100 lat. Duzo zdrowka i szczesliwego rozwiazania. Uwazj na siebie kochana. A nowe butki schowaj na po ciazy
Igasia -100 lat. Duzo zdrowka i szczesliwego rozwiazania. Uwazj na siebie kochana. A nowe butki schowaj na po ciazy
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
macierzyński z Li trwał równo 5 miesięcy. Od 28 czerwca do 28 listopada (z tymi dodatkowymi 2 tygodniami). Teraz ponoć niektóre załapią się na jeszcze 2 więcej - więc będzie prawie 5,5 miesiąca.
Maggie, a chociaż zaczął?
Może to pogoda.. bo ja do obrony też niewiele nadal zrobiłam ;-)
Maggie, a chociaż zaczął?
Może to pogoda.. bo ja do obrony też niewiele nadal zrobiłam ;-)
reklama