mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, ale chociaż ruszył dupsko :-). Myślisz, że mojego zagonić jest łatwo? . Tylko ja tak męczę bułę, że on nie ma wyjścia :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mucha pomalował,ale tapety już nie położył bo sadzenie drzewek było ważniejsze...
normalnie to bym się strasznie wkurzała ale on ostatnio strasznie dużo pracuje i jeszcze ma studia do nadrobienia więc widzę ,że jest przemęczony... a praca w ogródku go naprawdę relaksuje... chciał zacząc tapetowac wczoraj o 21 więc sama mu to odradziłam bo niewiele by zrobił. Ja to jestem czasami za dobra Obiecał,że w tym tyg będzie zrobione...ja to Cię podziwiam, bo moja cirpliwoś już by się dawno skończyła.... tylko ja bym pewnie złapała wałki sama pomalowała
maggie a kiedy to ten Twój kochany jechał po ten wałek, niech no znajdę
Czy wie któraś kiedy można rodzić najwcześniej by załapać się na te dodatkowe 2 tyg.?