reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli, mama Cię pogoniła:-D?
:-D brat bo chciał jeszcze na 5 min na kompa z lasiami pogadac :-D

szuszu a Ty jeszcze poczekaj bo przecież masz się Oli po porodzie opiekować:-D

Ależ Ty jesteś kochana, że tak o mnie pamiętasz :-). Jednak wyjdę od razu i przejadę 160 km do rodziców :tak:

Oli - rozumiem ze sie wynioslas do mamy zeby sie maz mial czas psem poopiekowac? Tylko mi nie mów ze wzielas psa ze sobą.;-)
Sierściuch został w domu, ponoc jak K długo nie ma to go jakiś psi hotel zabiera na cały dzień, ;-) i można?

akutan oby te kolonie szybko się skończyły :-)

cokies pod warunkiem że masz dużego murzyna :-D

reklama
buahahahahaha

czekaj czekaj delikatnie powiem mężowi żeby nam takiego poszukał:-D:-D:-D a jak już dostanę w prezencie to kurierem tobie wyśle tylko o mnie nie zapomnij bo też będe chciała tego murzyna hmmm...

:-D damy radę się podzielic, Ty w parzyste ja nieparzyste dni np :-D

Witam Panie Szanowne:)
Uwielbiam weekendowe forum, bo od rana zawsze jakieś tematy apetyczne, dziś poprzez psie duże fiutki dotarłyście do Murzynów:)))

Akutan, malgosia wracajcie do nas jak najszybciej :tak:

U nas od wczoraj produkcja na całego, zdobyłam wczoraj 20 kg wiśni i właśnie gotuje się dżemik :-):-) z czarnej porzeczki też :-) potem będę robić konfitury i kompoty i w ogóle nastrój całkiem całkiem, bo mój K już za 10 dni wraca z rejsu:tak::-)

Szuszu
bez takich wybryków, jeszcze nie pora:)

Co do planów poporodowych to się specjalnie nie zastanawiam, jako, że mam umowę do dnia porodu, potem 5 m-cy zasiłku macierzyńskiego i zobaczymy jak będzie, albo zostanę z Małym do roku, albo po pół roku do pracy, w każdym razie prędzej czy później z Małym zostanie moja Mama:)jakoś jestem o to wszystko spokojna, na pewno się ułoży, byleby tylko Mały był zdrowy ;-)

Ostatnia edycja:
CZEŚĆ LASECZKI :-)
pogoda za oknem a fuj!!!!!!!!!!!bleeee!!!!!!!:wściekła/y:gdzie to lato lipiec zaczął się jak jakiś listopad :wściekła/y:w sumie to na L i to na L :-D PADA ,WIEJE,ZIMNO JAK CHOLERA :no:
Dzisiaj weszłam w 36 tydź.:szok: i w 9 mieś.i myślałam ,że w nocy urodzę już miałam wizję ,że budzę męża o 2,30 w nocy bierzemy walizke do auta i jedziemy kierunek szpital :szok:dostałam jakiś takich w nocy dziwnych skurczy po prawej stronie obok jajnika ,dół brzucha też jakoś ciągnął te skurcze takie regularne i po pół godzinie zwątpiłam wziełam nospe forte mały w brzuchu wił się jak wężyk nie dotykałam ze strachu brzucha aby nie pogorszyć sytuacji,po następniej pół godzinie rezultatów po nospie było brak już miałam stracha na maxa :szok:ale chyba w końcu nospa zadziałała bo zasnełam niewiem kiedy-ufff !!!! tłumacze młodemu ,że jeszcze przynajmniej te 2 tyg. musi wytrzymać u mamy w brzuchu:tak:

Ostatnia edycja:
oj Lana gratulacje, niewiele do mety :-) ja jestem równy tydzień za Tobą i szczerze to mnie trochę przeraża, że to prawie już:szok:

co do pogody to się pewnie narażam na ukamienowanie, ale JA LUBIĘ JESIEŃ :tak: zawsze lubiłam, a teraz to mam wrażenie, ze mi z nieba spadła taka pogoda, bo się świetnie czuję i nic mi nie puchnie i oddychać jest czym i tak sennie i przytulnie w domowym zaciszu...nie bijcie:-)

szuszu a Ty jeszcze poczekaj bo przecież masz się Oli po porodzie opiekować:-D

Co tam moje skurcze..Oli najważniejsza:-D:-D

Witam sie:)
wlasnie mam ktg i slucham sobie jak malego serce bije. W nocy czulam jak sie ruszyl. W koncu len jeden. Heh. Zachcialo sie szpitali. Maz we wtorek ma ur i mielismy swietowac w weekend a tu klops.
Szuszu- na koloniach fajnie;) pogaduchy, smiechy, tylko te kroplowki i inne badania slabo przypominaja zycie obozowe
milego dnia

Dobrze, że synuś się odezwał:-)

:-D damy radę się podzielic, Ty w parzyste ja nieparzyste dni np :-D

ZBOCZKI:-D:-D:-D

CZEŚĆ LASECZKI :-)
pogoda za oknem a fuj!!!!!!!!!!!bleeee!!!!!!!:wściekła/y:gdzie to lato lipiec zaczął się jak jakiś listopad :wściekła/y:w sumie to na L i to na L :-D PADA ,WIEJE,ZIMNO JAK CHOLERA :no:
Dzisiaj weszłam w 36 tydź.:szok: i w 9 mieś.i myślałam ,że w nocy urodzę już miałam wizję ,że budzę męża o 2,30 w nocy bierzemy walizke do auta i jedziemy kierunek szpital :szok:dostałam jakiś takich w nocy dziwnych skurczy po prawej stronie obok jajnika ,dół brzucha też jakoś ciągnął te skurcze takie regularne i po pół godzinie zwątpiłam wziełam nospe forte mały w brzuchu wił się jak wężyk nie dotykałam ze strachu brzucha aby nie pogorszyć sytuacji,po następniej pół godzinie rezultatów po nospie było brak już miałam stracha na maxa :szok:ale chyba w końcu nospa zadziałała bo zasnełam niewiem kiedy-ufff !!!! tłumacze młodemu ,że jeszcze przynajmniej te 2 tyg. musi wytrzymać u mamy w brzuchu:tak:

No to LANA podzielam Twój los, wczoraj też marnie ze mną było. A moja pierwsza myśl: "ku..wa, nie mam koszuli nocnej" :-D

szuszu jak się dzisiaj czujesz?

Maggie, na razie żyję:-) Jadę do koleżanki knedle robić:-D

reklama
Do góry