reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oto nasza perełka :
mediayg.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Dominic - zazdroszczę przeprowadzki do własnego. My też się przeprowadzamy na koniec maja ,ale niestety do jakiegoś wynajętego mieszkania...

Witajcie dziewuszki.
Wizytę opisałam w lekarzowym wątku.
Padam na twarz.
Dziś była wystawa w Grudziądzu więc zaraz po wizycie leciałam na nią.
Przyjechała znajoma aż spod Lublina i potem poszłyśmy na spacer z jej suką.
Crom był przeszczęśliwy.
Napstrykałam se fotek full m.in:

DSC00124.jpg
Wróciłam po 16tej zmęczona.. przez ten piach nie czuję nóg :)
Potem zadzwoniła do mnie znajoma forumowa psiowa, z którą nigdy nie gadałam i spędziłam z nią na słuchawce 2 godzin.
Mam czerwone puliki od słuchania i przegrzany mózg heheheh

Czekam aż wróci małż.. dostał już rozkaz przywiezenia mi pysznych lodów ! o !

Taycia- gratulacje, kiedy oblewanie Picolo ? ;-)

Witam.
Mam pytanie, bo wlasnie szukam jakichs ladnych kołysanek dla dzidzusia i moze macie jakies fajne, ulubione kolysanki, ktore spiewacie badz odtwarzacie swoim maluszkom? Mi sie bardzo podoba ta Grzegorz Turnau, Magda Umer- Kołysanka, A, a kotki dwa oraz Spij kochanie

Ja mojej córci puszczam kołysanki z płyty "mini mini" :-) bardzo je lubi :-) mi też się podobają;-)

Marcelinaa fajna fotka!:-)
Taycia Oby autko służyło jak najdłużej ;-)

Ostatnia edycja:
taycia autko ładnie się prezentuje...

Marcelinaa pieski niesamowite, a Ty nie masz czasem szkoły bądź kursu fotografii skończonej? Zdjęcia same w sobie robią wrażenie:tak:

jaskółka problemy z lokatorami?

reklama
witam wieczorkiem

KAROLAP5 super ze dobre wiesci sie pojawiaja w sprawie mieszkania<7dlugow! oby wszystko poszlo teraz z gorki!

MLODAM ja tez mialam wczoraj placzliwy dzien a wlasciwie wieczor..........

JASKOLKA zycze rozwiazania problemow!

TAYCIA gratki dla fajowej fury!

MARCELINAA no fotka boska i pieski tez, ale mialas fajny dzien!

my dzis pojechalismy do fajnego miejsca gdzie sa zwierzeta rozne i place zabaw i inne atrakcje- cala rodzinka zadowolona!!!
kurcze a teraz za duzo zjadlam M&msow i mi troche za slodko.....

Do góry