reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam dziewczyny,
Przepraszam, że się tak "wcinam" w rozmowę ale chciałam Was zaprosić do wątku Modowe porady i inspiracje... od niedawna nastąpiła jego reaktywacja
biggrin.gif
Będę wdzięczna za każde porady ale również pytania.

reklama
Cześć mamusie ukochane moje!
Dziękuję wszystkim za pocieszenie, bardzo tego potzrebowałam i nadal potrzebuję. Ponadto proszę trzymać jutro kciuki przez cały dzień, wieczorem może coś się wyjaśni- oby. Potrzeba nam dużo szczęścia. Jeżeli problem uda się rozwiązać zdradzę szczegóły.
Życzę Wam kochane moje miłego dzionka i przesyłam pozytywne wibracje ;)

Ja też dzisiaj posprzątałam całe mieszkanie:-)
Mam wrażenie, że mój organizm ma już dość ciąży, jestem od kilku dni strasznie zmęczona, a jak jestem cały dzień poza domem to po prostu padam na twarz. Serce mi łomocze strasznie i ciągle mi duszno..:confused: Jakby mi ktoś stał na klatce piersiowej:-(

AKUTAN moze faktyczne lepiej wziac porade lekarza co do nerek..powodzenie kochana!a co do wygladu, ja oare dni temu tez zaczelam patrzec na siebie nieprzychylnym okiem, a le dzis od 2 osob otrzymalam komplementy dotyczace mego wygladu i od razu jakos tak mi razniej, nie lam sie kochana!

MARCELINAA TY pracusiu szacuneczek!

JASKOLKA bedziemy za jutro trzymac kciuki, oby wszystko sie wyjasnilo!

BLACKBERRY fajnie ze wkrotce zagladac bedziesz tu czesciej

SZUSZU sil zycze, moze za duzo tych aktywnosci masz kochana?

Dziewczyny potrzebuje opinie o wozku bebetto solaris lub magnum na necie nie umiem znalezc albo nie umiem szukac wiem watek jest osobny o wozkacha le nie zawsze wszystkie tam zagladaja... z gory dziekuje i lecem z mezem ogladac filma a jutro jade na glukoze fujjjjjjj;/ dobranoc;-)

Witam kochane
Tyle pisalam i wlasnie skasowalo mi posta wrrrr... no nic zaczne od początku ;))
Akutan ja tez radzilabym do lekarza iść, mnie jak ostatnio bolalo w lewym boku to lezec nawet na nim nie moglam, bol mi gdzies do zeber promieniowal, zwijalam sie prawie a na kibelku to stale moglabym siedzieć. Jak pojechalam do lekarki to wyslala mnie do szpitala tam po zrobieniu badainia moczu okazalo sie ze mam ostre zapalenie ukl moczowego. Nie obylo sie bez leczenia antybiotykami w szpitalu. Lepiej dmuchac na zimne i sprawdzic.
Marcelina fajne pieski i fotki rowniez, tez lubie fotografować jak i potem bawic sie graficznie w obrobke itp, ewentualnie fotki sa dla mnie tez takimi mini szkicami do prac, bo rowniez rysuje i maluje ;))

No a ja zaczynam powoli zalamywać ręce nad ilościa ciuszkow dla malej, tyle juz dostalam i nakupowalam, ze szok. Ale te wszystkie małe ciuszki sa takie slodkie ze milo sie patrzy na te sukienusie, bluzeczki, butki itp. Okaze się ze córcia bedzie miala wieksza garderobe niz mama heheheehe

Marcelinaa- ekstra, że już masz czyściutko:D Brawo i gratuluję wytrwałości. To już sprzątanie przedświąteczne masz za sobą.
Biedroneczka- na razie nie czuję bólu, jak się powtórzy na pewno skieruję się do lekarza. Dzięki za radę.
Susumali i inne kochane dziewczyny- dziękuję za ciepłe słowo:)

Dzisiaj byłam na dniach otwartych w szpitalu. Polecam takie wizyty. Oczy mi się szeroko otworzyły. Dobrze, że pojechałam. Teraz mogę się przygotować bardziej na to co mnie czeka i szczerze strasznie bym chciała cc...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry